Müge Anlı

Müge Anlı

Türk televizyon sunucusu ve gazetecisi.   Hayatı   Eğitimi Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun oldu. Yüksek lisansını ise Kadir Has Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde hukuk üzerine yaptı. Özel hayatı 2008'de gazeteci Burhan Akdağ'dan boşandı. Bu evlilikten 1 kızı oldu. Kariyeri   Televizyon hayatına ilk olarak magazin alanında başlayan Anlı, diğer bir magazinci Şenay Düdek'le Kanal D'de yaptığı Dobra Dobra adlı magazin üzerine sohbetlerin olduğu ve konukların ağırlandığı bir program yapmıştır. Bir sezon birlikte program yaptıktan sonra, aynı programa Düdek Cenk Eren'le FOX'ta, Anlı ise Pakize Suda'yla Kanal D'de devam etmiştir. Dobra Dobra'daki sunuculuk deneyimi ile magazinciliği bırakıp tam anlamıyla sunuculuğa geçti; atv'de yayınlanan kendine ait Müge Anlı ile Tatlı Sert adlı tartışma programını sunmaya başladı. Programda, kaybettiği yakınlarını arayan kişiler ağırlanmakta, işleyeni belli olmayan veya işleyenin hâlâ bulunamadığı cinayetler aydınlatılmaktadır. Tatlı Sert'in dışında, 2010 televizyon sezonunda, daha önceden Sinan Çetin yapmış olduğu Film Gibi adlı programla aynı formatta bir programı atv'de sundu. Müge Anlı ile Mektubunuz Var adlı programda, yaşadığı çeşitli olaylardan dolayı yakınlarıyla görüşemeyen, onları bulamayan kişiler konuk edildi.

Müge Anlı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 986 müge anlı haberi bulunmuştur.
Müge Anlı elbiseleri nasıl ulaşabilirim? Müge Anlı kıyafetlerini hediye ediyor!
Müge Anlı elbiseleri nasıl ulaşabilirim? Müge Anlı kıyafetlerini hediye ediyor! Müge Anlı, canlı yayında giydiği kıyafetlerini hediye olarak veriyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert programında her gün farklı tarzda elbiselerle seyirci karşısına çıkan Gazeteci Müge Anlı, daha önce de yaptığı gibi kıyafetlerini isteyenlere veriyor. Peki, Müge Anlı elbiseleri nasıl istenir, nasıl ulaşabilirim?
8.03.2024 Bilgi Rehberi
ERVA İTİRAF ETTİ! MÜGE ANLI'DAKİ Hüseyin & Erva olayı nedir? Necmettin - Erva ilişkisi bitti mi? Erva, Hüseyin'den boşanacak mı, barışacak mı?
ERVA İTİRAF ETTİ! MÜGE ANLI'DAKİ Hüseyin & Erva olayı nedir? Necmettin - Erva ilişkisi bitti mi? Erva, Hüseyin'den boşanacak mı, barışacak mı? ATV'nin büyük beğeni toplayan programı Müge Anlı ile Tatlı Sert programında konuşulan konulardan biri olan Hüseyin & Erva olayı dikkat çekti. Hüseyin Almanya'dan kızını ve bebeğini aramak için Müge Anlı'ya katıldı. Bugünkü bölümde Erva'nın itirafları herkesi şaşırttı. İşte Müge Anlı'daki Hüseyin & Erva olayı nedir? Müge Anlı'nın programına katılan Hüseyin & Erva yaşamındaki bebek kimin? sorularının cevapları.
19.02.2024 Bilgi Rehberi
HASAN ÇELİK BULUNDU MU SON DAKİKA? Müge Anlı'da aranan Hasan Hüseyin Çelik öldü mü, son durum nedir?
HASAN ÇELİK BULUNDU MU SON DAKİKA? Müge Anlı'da aranan Hasan Hüseyin Çelik öldü mü, son durum nedir? Hasan Hüseyin Çelik, üç aydan fazla bir süredir kayıp olarak aranıyor. Kayıp Hasan Çelik'in kardeşleri ile eşi ve kızının Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılması ile gündeme gelen olayda son durum merak ediliyor. Hasan Çelik olayında yeni gelişmeler yaşanmış ve aracında son görülen kişiler gözaltına alınmıştı. Peki, Hasan Hüseyin Çelik'e ne oldu, bulundu mu?
3.02.2024 Bilgi Rehberi
Antalya'da tüyler ürperten olay! Kuryeden sonra 2. ceset de bulundu
Antalya'da tüyler ürperten olay! Kuryeden sonra 2. ceset de bulundu Antalya'da 36 gündür aranan motokurye Ali Diken'in cinayete kurban gidip gömüldüğü topraktan çıkarılmasının ardından cinayet şüphelisinin ifadeleri sonrası aynı bölgenin yaklaşık 30 metre uzağında ikinci bir ceset araması daha yapılıyor.
24.01.2024 Gündem
MÜGE ANLI YUSUF KAVUK OLAYI SON DAKİKA: Yusuf Kavuk bulundu mu? Yusuf Kavuk olayında son durum...
MÜGE ANLI YUSUF KAVUK OLAYI SON DAKİKA: Yusuf Kavuk bulundu mu? Yusuf Kavuk olayında son durum... Müge Anlı ile Tatlı Sert programında aranan Yusuf Kavuk'a ne olduğu merak ediliyordu. Ağabeyi, ablası ve kız kardeşinin katıldığı ve 1 çocuk babası 31 yaşındaki Yusuf Kavuk'u aradığı programda yeni gelişmeler yaşandı. Peki, Yusuf Kavuk bulundu mu, son durum nedir?
8.01.2024 Bilgi Rehberi
MÜGE ANLI BUGÜN var mı, yok mu? Müge Anlı ile Tatlı Sert 1 Ocak Pazartesi neden yok?
MÜGE ANLI BUGÜN var mı, yok mu? Müge Anlı ile Tatlı Sert 1 Ocak Pazartesi neden yok? Müge Anlı ile Tatlı Sert programı hafta içi her gün izleyici karşısındaki yerini alıyor. Her bölümü ile milyonları ekran başına kitleyen Müge Anlı sunumuyla seyirci karşısına çıkan Müge Anlı ile Tatlı Sert 1 Ocak (bugün) yok mu? Müge Anlı bugün neden yok?
1.01.2024 Bilgi Rehberi
CANLI YAYINDA İTİRAF! MUSTAFA HAKKULU OLAYI SON DURUM: Mustafa Hakkulu'nu kim öldürdü? Müge Anlı'daki Mustafa Hakkulu'na ne oldu?
CANLI YAYINDA İTİRAF! MUSTAFA HAKKULU OLAYI SON DURUM: Mustafa Hakkulu'nu kim öldürdü? Müge Anlı'daki Mustafa Hakkulu'na ne oldu? Mustafa Hakkulu, Adana Kozan ilçesinden 13 Aralık Çarşamba günü kaybolmuştu. Son görüntüleri ortaya çıkan Mustafa Hakkulu'nun bir arkadaşında kalan parasını alarak kayıplara karıştığı iddia edilmişti. 25 Aralık Pazartesi günü ise aranan Mustafa Hakkulu'nun cansız bedeninin bulunduğu haberi Müge Anlı tarafından verildi. Peki, Mustafa Hakkulu olayında son durum nedir, kim öldürdü?
25.12.2023 Bilgi Rehberi
Zeytinlikte cansız bedeni bulunmuştu! Nevrigül'ün ölümündeki sır perdesi aralandı
Zeytinlikte cansız bedeni bulunmuştu! Nevrigül'ün ölümündeki sır perdesi aralandı Bursa'da kaybolduktan 47 gün sonra zeytin bahçesinde cesedi bulunan 22 yaşındaki Nevrigül Alan'ın ölümüne ilişkin sır perdesi aralandı.
29.11.2023 Haberler
Zeytinlikte cansız bedeni bulunmuştu! Nevrigül'ün ölümündeki sır perdesi aralandı
Zeytinlikte cansız bedeni bulunmuştu! Nevrigül'ün ölümündeki sır perdesi aralandı Bursa'da kaybolduktan 47 gün sonra zeytin bahçesinde cesedi bulunan 22 yaşındaki Nevrigül Alan'ın ölümüne ilişkin sır perdesi aralandı.
29.11.2023 Gündem
Geçen ay karısının cesedi zeytin bahçesinde bulunmuştu! Trafikte şoke eden olay
Geçen ay karısının cesedi zeytin bahçesinde bulunmuştu! Trafikte şoke eden olay Bursa'da 45 gündür kayıpken geçtiğimiz ay zeytin bahçesinde cesedi bulunan Nevrigül Alan'ın eşi Remzi Alan'ın trafikte hamile bir kadın sürücüyle tartıştığı görüntüler ortaya çıktı.
22.11.2023 Haberler
Geçen ay karısının cesedi zeytin bahçesinde bulunmuştu! Trafikte şoke eden olay
Geçen ay karısının cesedi zeytin bahçesinde bulunmuştu! Trafikte şoke eden olay Bursa'da 45 gündür kayıpken geçtiğimiz ay zeytin bahçesinde cesedi bulunan Nevrigül Alan'ın eşi Remzi Alan'ın trafikte hamile bir kadın sürücüyle tartıştığı görüntüler ortaya çıktı.
22.11.2023 Gündem
Müge Anlı programındaki Nevrigül Alan olayı ne oldu, çözüldü mü? Nazmiye Tutaner programa çıkacak mı? İşte son durum
Müge Anlı programındaki Nevrigül Alan olayı ne oldu, çözüldü mü? Nazmiye Tutaner programa çıkacak mı? İşte son durum Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Nevrigül Alan cinayeti günlerce konuşuldu. İzleyiciler konu ile ilgili meraklandı. Programa katılan Nevrigül Alan'ın eşi ve ailesi birçok iddiada bulundu. En dikkat çeken isim ise kardeşi Nazmiye Tutaner oldu. Peki Müge Anlı programındaki Nevrigül Alan olayı ne oldu, katil bulundu mu, kim? Nazmiye Tutaner nerede? İşte son durum
9.11.2023 Bilgi Rehberi
Cesedi neden buzdolabına koyduğunu anlattı! Her sözü kan dondurdu
Cesedi neden buzdolabına koyduğunu anlattı! Her sözü kan dondurdu Gaziantep'te darp edilerek öldürülen ve cesedi derin dondurucuda bulunan 3 yaşındaki Lina Nazlı Erbay'ın öldürülmesine ilişkin davada 3. duruşma görüldü. Duruşmada konuşan katil zanlılarından Mehmet Aksu'nun, sözleri kan dondurdu.
8.11.2023 Haberler
Buzdolabında 3 ay: Ortadan kaldırmak için fikiralışverişinde bulundum
Buzdolabında 3 ay: Ortadan kaldırmak için fikiralışverişinde bulundum Gaziantep'te darp edilerek öldürülen ve cesedi derin dondurucuda bulunan 3 yaşındaki Lina Nazlı Erbay'ın öldürülmesine ilişkin davada 3. duruşma görüldü. Duruşmada konuşan katil zanlılarından Mehmet Aksu'nun, sözleri kan dondurdu.
8.11.2023 Gündem
'Filistin’in güvenliği Türkiye’nin güvenliğidir'
'Filistin’in güvenliği Türkiye’nin güvenliğidir' MHP lideri Bahçeli, “İsrail’in şiddet ve vahşet temelli operasyonları durmazsa Gazze yutulacaktır. Vaat edilmiş toprakların hedefinde Türk vatanı da vardır. Bu kapsamda Filistin’in güvenliği Türkiye’nin güvenliğidir” dedi.
1.11.2023 Gündem
MHP lideri Bahçeli: Roman kardeşlerimizin yanındayız
MHP lideri Bahçeli: Roman kardeşlerimizin yanındayız Sosyal medya hesabından açıklama yapan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'Roman kardeşlerimizin yanındayız, onların lehine olacak şekilde elimizden ne geliyorsa yapmaya kararlıyız.' dedi.
31.10.2023 Gündem
MÜGE ANLI SON DAKİKA BUGÜN: Bedriye Kılıç bulundu mu? Bedriye Kılıç cinayetinde eşi Tayfur Kılıç'tan itiraf!
MÜGE ANLI SON DAKİKA BUGÜN: Bedriye Kılıç bulundu mu? Bedriye Kılıç cinayetinde eşi Tayfur Kılıç'tan itiraf! Müge Anlı Bedriye Kılıç olayında itiraf geldi. 35 yaşındaki Bedriye Kılıç'tan yaklaşık 4 aydır haber alınamıyordu. Tüm işaretler eşi Tayfur Kılıç'ı gösteriyordu. Bedriye Kılıç'ın kaybını aydınlatmaya çalışan Müge Anlı'da olay çözüldü.
31.10.2023 Bilgi Rehberi
Nazmiye Tutaner ablasının cenazesine katılmamıştı! Nedeni ortaya çıktı
Nazmiye Tutaner ablasının cenazesine katılmamıştı! Nedeni ortaya çıktı Müge Anlı'nın programında bir süredir konusu geçen ve Türkiye’nin gündemine oturan Nevrigül Alan’ın kardeşi Nazmiye Tutaner’in kolunu yaraladığı için cenazeye katılamadığı öğrenildi.
28.10.2023 Haberler
Nazmiye Tutaner ablasının cenazesine katılmamıştı! Nedeni ortaya çıktı
Nazmiye Tutaner ablasının cenazesine katılmamıştı! Nedeni ortaya çıktı Müge Anlı'nın programında bir süredir konusu geçen ve Türkiye’nin gündemine oturan Nevrigül Alan’ın kardeşi Nazmiye Tutaner’in cenazeye katılmama nedeni ortaya çıktı.
28.10.2023 Gündem
27 Ekim Müge Anlı canlı yayınında Nazmiye neler anlatacak? Nevrigül Alan (Şirin) olayı çözüldü mü? Nevrigül Alan cinayetinde katil bulundu mu, kim öldürdü? İşte son durum
27 Ekim Müge Anlı canlı yayınında Nazmiye neler anlatacak? Nevrigül Alan (Şirin) olayı çözüldü mü? Nevrigül Alan cinayetinde katil bulundu mu, kim öldürdü? İşte son durum ATV'nin ilgiyle izlenilen Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gündeme gelen Nevrigül Alan cinayeti günlerdir soruşturuluyor. Şüpheli şekilde cesedi bulunan Nevrigül Alan'ın ailesi Müge Anlı'nın programında açıklamalarda bulunuyor. Ailede dikkat çeken isimlerden biri ise kardeşi Nazmiye Tutaner. Fevri çıkışları ve davranışlarıyla Nazmiye Tutaner kaç yaşında sorusunun cevabı da merak ediliyor. Peki Nevrigül Alan (Şirin) cinayetinde katil bulundu mu, kim öldürdü? İşte Müge Anlı olayındaki son durum
27.10.2023 Bilgi Rehberi
Müge Anlı'daki Nazmiye bugün ne anlattı? 27 Ekim bugün Nevrigül Alan cinayeti olayında son durum nedir, katil bulundu mu?
Müge Anlı'daki Nazmiye bugün ne anlattı? 27 Ekim bugün Nevrigül Alan cinayeti olayında son durum nedir, katil bulundu mu? Müge Anlı ile Tatlı Sert programı hafta içi her gün yayınlanıyor. Her hafta farklı konuları işleyen Müge Anlı'daki dikkat çeken olaylardan biri de Nevrigül Alan cinayeti oldu. Günlerdir aile ile birlikte çeşitli iddialar ortaya çıkan Nevrigül Alan cinayetinde kardeşi Nazmiye Tutaner de çok konuşuldu. Sosyal medyada da dikkat çeken Nazmiye Tutaner bugün ne anlattı? Her gün farklı iddiaları gündeme getiren Nazmiye Tutaner 27 Ekim bugünkü Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ne konuştu? İşte son durum
27.10.2023 Bilgi Rehberi
Çocuklarının öldüğünü düşünüyordu! Kayıp iki çocuğun yeri belli oldu, baba gözaltında
Çocuklarının öldüğünü düşünüyordu! Kayıp iki çocuğun yeri belli oldu, baba gözaltında 13 Ekim Cuma günü ortadan kaybolan 12 yaşındaki C.A. ve 14 yaşındaki S. A. kardeşlerin kaçılmasıyla ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Canlı yayındaki itirafların ardından baba gözaltına alındı. İşte haberin ayrıntıları...
26.10.2023 Gündem
Yine aynı kadın! Hastaneden kaçıp kendini araçların önüne attı
Yine aynı kadın! Hastaneden kaçıp kendini araçların önüne attı Denizli’nin Çivril ilçesinde 2 gündür trafikte araçların önüne yatarak ve çıktığı balkonda soyunup eşya fırlatarak polis ve vatandaşlara zor anlar yaşatan kadın, bugün yeniden ortaya çıktı.
13.10.2023 Gündem
Bedriye Kılıç olayının ayrıntıları: Gel seni pavyona götüreyim
Bedriye Kılıç olayının ayrıntıları: Gel seni pavyona götüreyim 6 Temmuz’dan bu yana haber alınamayan ve cinayete kurban gittiği düşünülen Bedriye Kılıç’ın şüpheli eşi T.K.’nin, eşi kaybolduktan bir hafta sonra pavyona gittiği, mekanda çalışan kadınlarla birlikte alkol alıp eğlendiği ortaya çıktı.
12.10.2023 Gündem
MÜGE ANLI BUGÜN SON DAKİKA: Bedriye Kılıç'a ne oldu, bulundu mu? Bedriye Kılıç olayı nedir?
MÜGE ANLI BUGÜN SON DAKİKA: Bedriye Kılıç'a ne oldu, bulundu mu? Bedriye Kılıç olayı nedir? Müge Anlı ile Tatlı Sert hafta içi her gün ekrana gelmeye devam ediyor. Haftalardır haber alınamayan Konya'daki kayıp gelin Bedriye Kılıç'ın kaybı aydınlatılmaya devam ediyor. Gözler Bedriye Kılıç'ın eşi Tayfur Kılıç'a çevrildi. Canlı yayında tanıklarla yüzleşen Tayfur Kılıç gerçekleri anlatıyor mu merak konusu. Tayfur Kılıç'ın babası da katılarak olay ile ilgili bildiklerini anlatmıştı. Peki, Bedriye Kılıç'ın kaybında son durum ne?
5.10.2023 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

Müge Anlı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.