Muğlaspor

Muğlaspor

Son dakika MUĞLASPOR haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan MUĞLASPOR gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan MUĞLASPOR haber sayfamızda...

Muğlaspor

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 719 muğlaspor haberi bulunmuştur.
CHP lideri Özel: Kimse umudunu kaybetmesin
CHP lideri Özel: Kimse umudunu kaybetmesin CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Muğla'nın Menteşe ilçesinde partinin aday tanıtım toplantısına katıldı.
28.02.2024 Gündem
Fenerbahçe'de genç futbolcuyla yollar ayrıldı! Sosyal medyadan duyurdu
Fenerbahçe'de genç futbolcuyla yollar ayrıldı! Sosyal medyadan duyurdu Fenerbahçe 2020 yılında kadrosuna kattığı genç futbolcu Barış Sungur ile yollarını ayırdı. Sungur ayrılığı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.
19.12.2023 Fenerbahçe
Samsunspor, Taylan Antalyalı'yı transfer etti!
Samsunspor, Taylan Antalyalı'yı transfer etti! Trendyol Süper Lig'in yeni ekiplerinden Samsunspor, Galatasaray'dan Taylan Antalyalı'yı kadrosuna kattı.
25.07.2023 Samsunspor
Galatasaray'da Taylan Antalyalı'ya Süper Lig'den talip çıktı! Transfer teklifi sunuldu
Galatasaray'da Taylan Antalyalı'ya Süper Lig'den talip çıktı! Transfer teklifi sunuldu Galatasaray'daki geleceği belirsizliğini koruyan Taylan Antalyalı hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Tecrübeli orta saha için Süper Lig ekibinin teklif sunduğu belirtildi.
14.07.2023 Galatasaray
Galatasaray'dan Samsunspor'a bir transfer daha! Başkan görüşmeyi açıkladı
Galatasaray'dan Samsunspor'a bir transfer daha! Başkan görüşmeyi açıkladı Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Samsunspor'da transfer çalışmaları hız kazandı. Galatasaray'dan ayrılan Okan Kocuk'u kadrosuna dahil eden Karadeniz ekibinin, sarı-kırmızılılardan bir transfere daha hazırlandığı ortaya çıktı.
25.06.2023 Galatasaray
Bucaspor 1928'de Karafırtınalar dönemi
Bucaspor 1928'de Karafırtınalar dönemi TFF 2. Lig Kırmızı Grup'un iddialı ekiplerinden Bucaspor 1928, teknik direktör boşluğunu Spor Toto 1. Lig ekibi Dyorex Boluspor'la yollarını ayıran Sait Karafırtınalar ile doldurdu.
23.02.2023 2.Lig
Spor ve bilim buluştu
Spor ve bilim buluştu Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) ile Muğlaspor arasında bilginin, deneyimin ve fiziksel imkânların paylaşılması ve geliştirilmesi çerçevesinde işbirliği protokolü imzalandı.
4.01.2023 Ege
Muğlaspor’da Urhan dönemi
Muğlaspor’da Urhan dönemi Bölgesel Amatör Lig 9. Grup’ta sezonun ilk yarısını zirvenin 6 puan gerisinde dördüncü sırada tamamlayan Ermaş Muğlaspor’da teknik heyette değişiklik yaşandı.
28.12.2022 Ege
Muğlaspor, Lokman Atakol'u transfer etti
Muğlaspor, Lokman Atakol'u transfer etti Muğlaspor'un, son olarak Adana FK forması giyen 37 yaşındaki kaleci Lokman Atakol'u renklerine bağladı. Uzun yıllar 1. Lig'den 3. Lig'e kadar profesyonel olarak forma giyen deneyimli file bekçisi, profesyonel liglerde 3 kez şampiyonluk sevinci yaşadı.
6.10.2022 3.Lig
Pazarspor, Yağız Rüştü Aktaş'ı renklerine bağladı
Pazarspor, Yağız Rüştü Aktaş'ı renklerine bağladı TFF 2. Lig ekiplerinden Pazarspor, Yağız Rüştü Aktaş'ı 2 yıllığına transfer etti.
1.08.2022 2.Lig
Muğlaspor transferde Ozan İpek'le anlaşmaya yakın
Muğlaspor transferde Ozan İpek'le anlaşmaya yakın Bölgesel Amatör Lig'de yeni sezonda şampiyon olarak 3'üncü Lig'e dönmeyi hedefleyen Muğlaspor, transferde Bursaspor'un eski yıldızı Ozan İpek'le imza aşamasında.
6.06.2022 Futbol
Muğlaspor - Ortaca Belediyespor maçında saha karıştı
Muğlaspor - Ortaca Belediyespor maçında saha karıştı Bölgesel Amatör Lig'de Muğlaspor ile Ortaca Belediyespor arasında oynanan baraj maçı sonrası iki takım futbolcuları arasında kavga çıktı.
24.04.2022 Futbol
Caner Turp kimdir kaç yaşında? Caner Turp hayatı ve kariyeri...
Caner Turp kimdir kaç yaşında? Caner Turp hayatı ve kariyeri... Caner Turp kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. 2020 yılında evlenen Caner Turp-Gizem Güven çifti şimdilerde boşanacakları haberleri ile gündemde! Peki Caner Turp kimdir kaç yaşında?
10.02.2022 Cadde
Hayatını spora adadı, evlendiği gün bile maça gitti
Hayatını spora adadı, evlendiği gün bile maça gitti Konya'da emekli bilgisayar programcısı Murat Baydar (63), 51 yıldır birçok spor müsabakasının kaydını tutuyor.
25.10.2021 Haberler
Bakan Kasapoğlu Muğla'da gençlerle buluştu
Bakan Kasapoğlu Muğla'da gençlerle buluştu Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu Muğla'da gönüllü gençlerle buluştu.
24.10.2021 Diğer
Son dakika haberleri: Fenerbahçe'den transfer edildi! Ortadan kayboldu
Son dakika haberleri: Fenerbahçe'den transfer edildi! Ortadan kayboldu Karşıyaka'nın Fenerbahçe'den büyük beklentilerle transfer ettiği Barış Sungur ortadan kayboldu! 6 maçtır kadroya dahi giremeyen Barış Sungur, bu sezon Karşıyaka formasıyla 3. Lig'de 2 maça çıktı ve sadece 32 dakika süre alabildi.
21.10.2021 3.Lig
Son dakika - Karşıyaka, Fenerbahçe'den Barış Sungur'u kiraladı!
Son dakika - Karşıyaka, Fenerbahçe'den Barış Sungur'u kiraladı! TFF 3'üncü Lig 3'üncü Grup'ta transfer yasağını kaldırmaya çalışırken bir yandan kadrosunu takviye etmeyi sürdüren Karşıyaka, Fenerbahçe'den genç golcü Barış Sungur'la kiralık olarak anlaşmaya vardı.
31.08.2021 Fenerbahçe
Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen kimdir, kaç yaşında? Rıdvan Dilmen hangi kanalda yorumculuk yapacak?
Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen kimdir, kaç yaşında? Rıdvan Dilmen hangi kanalda yorumculuk yapacak? Türk futbolunun önemli isimlerinden olan Rıdvan Dilmen yorumculuğa geri dönüyor. Yeni sezonda yeni kanalı ile ekrana dönecek olan Rıdvan Dilmen ile ilgili ayrıntılar bir kez daha merak ediliyor. İşte 'Şeytan' lakaplı Rıdvan Dilmen'in hayatı ve kariyeri ile ilgili detaylar ve yeni kanalı.
6.08.2021 Futbol
Hasret sona erdi
Hasret sona erdi Kuşadasıpor’da Teknik Direktör Gürkan Ferhatoğlu ise büyük mutluluk ve gurur yaşadıklarını söyledi.
12.07.2021 Ege
Taylan Antalyalı hangi takımda forma giyiyor kaç yaşında? Taylan Antalyalı biyografisi...
Taylan Antalyalı hangi takımda forma giyiyor kaç yaşında? Taylan Antalyalı biyografisi... Taylan Antalyalı kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Muğla'da dünyaya gelen ve futbol kariyerine Muğlaspor'da adım atmıştır. Gösterdiği performans ile Bucaspor'a sonrasında Gençlerbirliği, Kayseri Erciyes, Hacettepe ve Erzurumspor formalarını terleten Antalyalı son olarak Erzurumspor'da gösterdiği performans ile Galatasaray'ın yolunu tutmuştur. İşte Taylan Antalyalı hakkında bilinmeyenler ve merak edilenler...
28.06.2021 Galatasaray
Altay'dan Ozan Sol atağı
Altay'dan Ozan Sol atağı Süper Lig'in yeni ekiplerinden Altay, son olarak Bodrumspor formasıyla Misli.com 2'nci Lig'de iyi bir sezon geçiren eski oyuncusu Ozan Sol'la görüşmelere başladı.
6.07.2021 Altay
Muğlaspor genel kurula gidiyor
Muğlaspor genel kurula gidiyor Misli.com 3. Lig’den Bölgesel Amatör Lig’e düşen Muğlaspor’da yönetim, olağanüstü genel kurul kararı aldı.
7.06.2021 Ege
Son dakika: TFF: 2020-2021 Sezonu profesyonel ligleri tescil edildi
Son dakika: TFF: 2020-2021 Sezonu profesyonel ligleri tescil edildi Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu tarafından 2020-21 sezonunda tüm profesyonel ligler tescil edildi. Buna göre küme yükselen ve düşen takımlar ile gelecek sezondaki takım sayıları resmi olarak ilan edildi. Bu açıklamayla Süper Lig'den düşen takımlarla birlikte alt ligdeki takımların 'küme düşme kaldırılsın' talebi kabul görmedi.
29.05.2021 Futbol
29 takım küme düştü, 12 ekip üst lige yükseldi
29 takım küme düştü, 12 ekip üst lige yükseldi Profesyonel futbol liglerinde 2020-2021 sezonu heyecanı sona erdi. Toplam 29 takım küme düşerken, 12 ekip bir üst lige yükseldi.
29.05.2021 Süper Lig
3. Lig kulüplerinden Başkan Nihat Özdemir'e ziyaret
3. Lig kulüplerinden Başkan Nihat Özdemir'e ziyaret Misli.com 3. Lig'de yer alan 16 kulübün başkanı, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.
26.07.2021 3.Lig

Benzer Haber Etiketleri

Muğlaspor ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.