Mühimmat

Mühimmat

Son dakika mühimmat haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan mühimmat gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan mühimmat haber sayfamızda...

Mühimmat

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 9.270 mühimmat haberi bulunmuştur.
ABD Türkiye'ye muhtaç kaldı! Üç ülkenin Ankara'ya karşı birleşmesi boşa gitti, dev ortaklık başlıyor
ABD Türkiye'ye muhtaç kaldı! Üç ülkenin Ankara'ya karşı birleşmesi boşa gitti, dev ortaklık başlıyor Bloomberg, Ukrayna'ya destek sağlamak isteyen ABD'nin Türkiye'nin kapısını çalmaya hazırlandığını duyurdu. Bu haber akıllara geçtiğimiz ay üç ülkenin Ankara'ya karşı birleşmesini tekrar gündeme getirdi.
28.03.2024 Dünya
DMM'den İsrail’le ihracat açıklaması: Asılsız iddialara itibar etmeyiniz
DMM'den İsrail’le ihracat açıklaması: Asılsız iddialara itibar etmeyiniz Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, bazı basın yayın organlarında yer alan, 'Türkiye'den İsrail'e barut, silah ve mühimmat ihracatı devam ediyor' iddiasının doğru olmadığı duyuruldu.
26.03.2024 Gündem
Bakan Güler: Örgütün hareket kabiliyetini bitme noktasına getirdik
Bakan Güler: Örgütün hareket kabiliyetini bitme noktasına getirdik Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Kırıkkale'de katıldığı iftar programında yaptığı açıklamada, yurt içinde ve sınır ötesinde icra edilen etkili operasyonlar ile örgütün hareket kabiliyetini bitme noktasına getirdiklerini belirterek, ülkenin tamamında güvenlik ve huzur ortamının tesis edildiğini, terörle mücadelenin yanı sıra hudutların da güvenliğini en güçlü ve en etkili tedbirlerle sağladıklarını açıkladı.
25.03.2024 Gündem
‘39 hedef hava harekatıyla imha edildi’
‘39 hedef hava harekatıyla imha edildi’ Milli Savunma Bakanlığı kaynakları terör örgütü PKK’nın son saldırısına ilişkin “Son dönemde saldırıların gerçekleştirildiği yerler artık Pençe-Kilit bölgesinin en uç, en cephe bölgeleridir.
22.03.2024 Gündem
Son bir haftada 26 terörist etkisiz hale getirildi
Son bir haftada 26 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı, Irak ve Suriye'nin kuzeyi dahil son bir haftada 26 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
21.03.2024 Haberler
Son dakika... Pençe Kilit'te son durum! MSB kaynakları: Bunlar son çırpınışları
Son dakika... Pençe Kilit'te son durum! MSB kaynakları: Bunlar son çırpınışları Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, Bağdat’ta gerçekleşen görüşmelerde Irak tarafının terörle mücadeleye yaklaşımının nasıl olduğuna soruya yanıt verdi. MSB kaynakları Pençe Kilit Hareketleri'ne ilişkin son bilgileri de aktardı.
21.03.2024 Gündem
5 ilde 'Bozdoğan-13' operasyonu! 20 terör hedefi imha edildi
5 ilde 'Bozdoğan-13' operasyonu! 20 terör hedefi imha edildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, terör örgütüne yönelik 5 ilde düzenlenen operasyonun ayrıntılarını paylaştı.
20.03.2024 Haberler
5 ilde 'Bozdoğan-13' operasyonu! 20 terör hedefi imha edildi
5 ilde 'Bozdoğan-13' operasyonu! 20 terör hedefi imha edildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, terör örgütüne yönelik 5 ilde düzenlenen operasyonun ayrıntılarını paylaştı.
20.03.2024 Gündem
'Suriye'deki terörist müttefiklerimiz' ABD'li dergiden itiraf gibi analiz: Türkleri kısıtlamak için destekliyoruz
'Suriye'deki terörist müttefiklerimiz' ABD'li dergiden itiraf gibi analiz: Türkleri kısıtlamak için destekliyoruz Washington'un terör örgütü PKK'nın Suriye uzantısına verdiği destek hakkında analiz yayınlayan ABD'li dergi The American Conservative, ABD'nin Türkiye'ye karşı neden YPG'yi silahlandırdığını yazdı.
20.03.2024 Dünya
CHP-DEM’in değirmenine su taşıyorlar
CHP-DEM’in değirmenine su taşıyorlar Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP ve DEM’in gizli iş birliği halinde olduğunu belirterek “Bu iki partinin kurduğu sinsi oyuna katılan başka aktörler de var. Bu figüranların tek görevi, Cumhur İttifakı’nın gücünü zayıflatarak, CHP-DEM ittifakının değirmenine su taşımaktır” dedi.
18.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika 31 Mart yerel seçim mesajı: Yeni fırsat penceresi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika 31 Mart yerel seçim mesajı: Yeni fırsat penceresi Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’da "Kadim Dostlar İftarı" programında konuştu. "Şehirlerimizi belediyecilik hizmetlerinde ileriye götüremedikleri gibi beceriksizlikleriyle bir nevi fetret devrine soktular." diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan 31 Mart seçimleri için 'yeni fırsat penceresi' vurgusu yaptı.
17.03.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika 31 Mart yerel seçim mesajı: Yeni fırsat penceresi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika 31 Mart yerel seçim mesajı: Yeni fırsat penceresi Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’da "Kadim Dostlar İftarı" programında konuştu. "Şehirlerimizi belediyecilik hizmetlerinde ileriye götüremedikleri gibi beceriksizlikleriyle bir nevi fetret devrine soktular." diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan 31 Mart seçimleri için 'yeni fırsat penceresi' vurgusu yaptı.
17.03.2024 Gündem
Selçuk Bayraktar paylaştı! AKINCI İHA-230 Süpersonik Füze Atış Testi tamam
Selçuk Bayraktar paylaştı! AKINCI İHA-230 Süpersonik Füze Atış Testi tamam Selçuk Bayraktar, Bayraktar AKINCI İHA-230 Süpersonik Füze Atış Testinin başarıyla gerçekleştiğini duyurdu.
17.03.2024 Haberler
Selçuk Bayraktar paylaştı! AKINCI İHA-230 Süpersonik Füze Atış Testi başarıyla gerçekleşti
Selçuk Bayraktar paylaştı! AKINCI İHA-230 Süpersonik Füze Atış Testi başarıyla gerçekleşti Selçuk Bayraktar, Bayraktar AKINCI İHA-230 Süpersonik Füze Atış Testinin başarıyla gerçekleştiğini duyurdu.
17.03.2024 Gündem
Siirt'te terör operasyonu!
Siirt'te terör operasyonu! Siirt'te terör örgütü PKK'ya ait 2 adet roketatar sevk fişeğinin ele geçirildiği bildirildi.
14.03.2024 Gündem
Putin: Nükleer savaşa hazırız
Putin: Nükleer savaşa hazırız Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rus medyasına verdiği röportajda ülkesine yönelik bir saldırı durumunda nükleer silah kullanmaya hazır olduklarını belirtti.
14.03.2024 Dünya
Rus ajansı TASS haberi yayınlayıp sildi! Gizemli saldırının adresi belli oldu
Rus ajansı TASS haberi yayınlayıp sildi! Gizemli saldırının adresi belli oldu Ukrayna ve Rus şehirlerinde gece yarısından itibaren çok sayıda patlama duyuldu, sınıra 800 kilometre uzaklıktaki iki ayrı hedef kamikaze drone'larla vuruldu. Rus haber ajansının yayına verip sildiği haber ise, gözden kaçacak gibi değil.
13.03.2024 Dünya
ABD'den Ukrayna'ya yeni silah alımı için 300 milyon dolarlık 'sürpriz' yardım paketi
ABD'den Ukrayna'ya yeni silah alımı için 300 milyon dolarlık 'sürpriz' yardım paketi Beklenmedik fon kaynağı, Beyaz Saray'ın Ukrayna'ya askeri yardım göndermek için aylardır attığı ilk hamle oldu Joe Biden yönetimi, Amerika Birleşik Devletleri'nin Ukrayna için 300 milyon dolar değerinde yeni bir askeri yardım paketi göndereceğini açıkladı.
13.03.2024 Dünya
ABD'den Ukrayna'ya dev yardım
ABD'den Ukrayna'ya dev yardım ABD Başkanı Joe Biden yönetimi, Ukrayna’ya 300 milyon dolarlık yeni askeri yardım yapılacağını açıkladı.
12.03.2024 Dünya
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Katile katil demekten bizi alıkoyamazlar
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Katile katil demekten bizi alıkoyamazlar Cumhurbaşkanı Erdoğan Büyükelçiler ile İftar programında yaptığı açıklamada, "Katile katil demekten bizi alıkoyamazlar. İsrailli yöneticiler, soykırım gerçeğini saklamaya çalışmak yerine Gazze'de ölen bebeklerin hesabını versin." ifadelerini kullandı.
12.03.2024 Gündem
6 ilde yapılan operasyonlarla 6 çete çökertildi
6 ilde yapılan operasyonlarla 6 çete çökertildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 6 ilde eş zamanlı gerçekleştirelen Mahzen 9 operasyonlarıyla 6 suç örgütünün çökertildiğini duyurdu
12.03.2024 Haberler
Son dakika! 6 ilde yapılan operasyonlarla 6 çete çökertildi
Son dakika! 6 ilde yapılan operasyonlarla 6 çete çökertildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 6 ilde eş zamanlı gerçekleştirelen Mahzen 9 operasyonlarıyla 6 suç örgütünün çökertildiğini duyurdu
12.03.2024 Gündem
4 ilde operasyon! Organize suç örgütü çökertildi
4 ilde operasyon! Organize suç örgütü çökertildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Balıkesir merkezli 4 ilde düzenlenen Mahzen 8 operasyonlarında elebaşılığını Agit Akan’ın yaptığı organize suç örgütünün çökertildiğini açıkladı.
10.03.2024 Haberler
4 ilde operasyon! Organize suç örgütü çökertildi
4 ilde operasyon! Organize suç örgütü çökertildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Balıkesir merkezli 4 ilde düzenlenen Mahzen 8 operasyonlarında elebaşılığını Agit Akan’ın yaptığı organize suç örgütünün çökertildiğini duyurdu.
10.03.2024 Gündem
2 ilde "Bozdoğan-10" operasyonu: 20 şüpheli yakalandı
2 ilde "Bozdoğan-10" operasyonu: 20 şüpheli yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 2 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen 'BOZDOĞAN-10' operasyonunda 20 kişinin yakalandığını açıkladı.
9.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mühimmat ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.