Gündem Muhteşem İkili 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Muhteşem İkili konusu ve oyuncu kadrosu

Muhteşem İkili 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Muhteşem İkili konusu ve oyuncu kadrosu

01.11.2018 - 09:55 | Son Güncellenme:

Muhteşem İkili 1. bölümü ile bu akşam ekrana geldi. Kanal D ekranında yayınlanmaya başlanan Muhteşem İkili dizisinin başrollerinde Kerem Bürsin, Özge Gürel, İbrahim Çelikkol, Öykü Karayel gibi dikkat çeken isimler yer alıyor. Sevilen dizinin oyuncu kadrosu ve konusun yanı sıra 1. ve 2. yeni bölüm fragmanlarını da haberimizin içeriğinde bulabilirsiniz...

Muhteşem İkili 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı Muhteşem İkili konusu ve oyuncu kadrosu

Kanal D'nin İbrahim Çelikkol ve Kerem Bürsin gibi iki yıldız oyuncunun oynadığı yeni dizisi Muhteşem İkili ilk bölümüyle büyük beğeni topladı ve gözler yeni bölüme çevrildi. İşte Muhteşem İkili dizisi konusu, oyuncu kadrosu ve hem 1. hem de 2. yeni bölüm fragmanı...

MUHTEŞEM İKİLİ KONUSU NEDİR?

Biri Anadolu diğeri Avrupa Yakasının en iddialı Organize Şube komiseri olan herkesin soyadı ile hitap ettiği Mert Barca ile Mustafa Kerim Can, teşkilatta bilinen adı ile MKC bir uyuşturucu operasyonu için bir araya gelmek zorunda kalırlar. Operasyon Barca’nın cesareti, MKC’nin zekası ile başarı ile sonuçlanırken, yıllardır birbirinden uzak durmaya çalışan bu iki adam ortak bir düşman edinmiş olur. İki polis, birbirleriyle olan sorunlarını bir kenara bırakmak ve ortak düşmanlarına karşı birlikte savaşmak zorunda kalırlar. Düşmanları çok güçlü, mücadeleleri zorludur ama birbirlerine tahammül etmeleri daha zor olacaktır.

Haberin Devamı

İş hayatında oldukça başarılı iki komiserden Barca, kaybettiği karısının yasını tutarken, MKC ise büyük bir aşkla bağlı olduğu ancak ayrıldığı eski karısını aklından çıkaramamıştır. Barca ve MKC, bir yandan özel hayatlarında aldıkları yaraları sarmak için çabalarken bir yandan da düşmanlarını alt etmek için beraber çalışacaklardır.

MUHTEŞEM İKİLİ 1. BÖLÜM FRAGMANI

Anadolu’da Barca…

Mert Barca ya da emniyette tanındığı ismi ile Barca (İbrahim Çelikkol), Anadolu Yakası Organize Şube’nin en iyi polisidir. Yakışıklı ama dış görünüşünü önemsemeyen biri olan Barca, geçmişte ona düzenlenen bir suikastta karısını ve doğmamış bebeğini kaybetmiş ancak katil bulunamamıştır. Organize şubeden emekli babası dışında kimsesi olmayan Barca’nın hayattaki en büyük amacı ise karısının intikamını almaktır.

Haberin Devamı

Muhteşem İkili 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı Muhteşem İkili konusu ve oyuncu kadrosu

Avrupa’da MKC...

Mustafa Kerim Can MKC (Kerem Bürsin) olarak tanınan, Avrupa Yakası Organize Şube’nin en iyi polisi. Zenginliği ile tanınıyor ama bu zenginliğinin nerden geldiğini kimse bilmemektedir. Huysuzluğu ve söylenmesi ile ünlüdür, bir de gözü karardığında delice bir güce kavuşmasıyla. Şıklığına önem veren, bakımlı bir adam olan MKC, boşandığı eski karısı Yağmur’a hala âşık ve oğlu Mehmet Kaan Can’a çok bağlıdır.

Muhteşem İkili 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı Muhteşem İkili konusu ve oyuncu kadrosu


MUHTEŞEM İKİLİ 2. YENİ BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ

MKC ve Barca'nın yol gösteren hocaları, en sert şekilde tepkisini ortaya koyuyor! Hocalarının tepkisiyle yüzleşen ikiliyi büyük tehlikeler bekliyor!

Muhteşem İkili, heyecan dolu bölümüyle Perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!