Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

'Muhteşem İkili'de Uğur Yücel sürprizi

Kanal D’nin, TMC imzalı, yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği, yönetmenliğini M. Çağatay Tosun’un yaptığı, ilk bölümüyle büyük beğeni toplayan 'Muhteşem İkili' dizisine usta oyuncu Uğur Yücel konuk oluyor.

|

Başrollerini İbrahim Çelikkol, Kerem Bürsin, Özge Gürel ve Öykü Karayel’in paylaştığı; Engin Şenkan, Zafer Algöz ve Eren Hacısalihoğlu’nun da kadrosunda yer aldığı dizide Uğur Yücel; MKC ve Barca’yı yetiştiren ve İstanbul’un en iyi polisleri yapan, polis akademisinin efsane hocası Sadri (nam-ı diğer Köpek Sadri) karakterine hayat verecek.

Sadri, bağ kurduğu öğrencilerini mezun olduktan sonra da rahat bırakmaz. Öğrencilerinin etrafında her an bulunmasa da, tehlikede oldukları an kokusunu alır. Yanlarında biter. Lakabını bu özelliğinden almıştır. MKC ve Barca’nın felsefelerini ve olaylara bakış açılarını şekillendiren Sadri, ikilinin hayatında bambaşka bir yere sahiptir.

“Muhteşem İkili” yeni bölümüyle Perşembe saat 20.00’de Kanal D’de!

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.