Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Muhteşem İkili’den internete özel fragman

Kanal D’nin; TMC imzalı, yapımcılığını Erol Avcı’nın, yönetmenliğini M. Çağatay Tosun’un üstlendiği sevilen dizisi 'Muhteşem İkili', yarın akşam yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkacak.

|

Başrollerini İbrahim Çelikkol, Kerem Bürsin, Özge Gürel ve Öykü Karayel’in paylaştığı, Engin Şenkan ve Zafer Algöz’ün de kadrosunda yer aldığı 'Muhteşem İkili' dizisinden internete özel bir fragman yayınlandı.

'Barca' ve 'Nilüfer' birbirinden kaçmaya devam ederken, aynı zamanda ayrı da kalamayacak. 'MKC' ile 'Yağmur’un bir araya gelememesi ise ikisini de perişan edecek. Bir yanda görevleriyle diğer yanda özel hayatlarıyla mücadele eden 'Muhteşem İkili’yi yeni bölümde neler beklediği büyük bir merak konusu.

'Muhteşem İkili' dizisi, yeni bölümüyle yarın akşam Kanal D’de.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.