Survivor'dan diskalifiye olan Cemal Hünal hakkındaki o detay!
Survivor'dan diskalifiye olan Cemal Hünal hakkındaki o detay! 'Issız Adam' filmiyle hafızalara kazınan Cemal Hünal, Survivor'a beklenmedik vedası ile dün geceye damga vurdu. Sakatlığı nedeniyle 'Survivor 2021 Ünlüler Gönüllüler'den diskalifiye olan ünlü oyuncu Cemal Hünal hakkındaki o detay canlı yayında ortaya çıktı.
22.01.2021 Cadde
Olay iddia: Survivor hayatı bitebilir!
Olay iddia: Survivor hayatı bitebilir! 'Survivor' yeni bölüm tanıtımındaki görüntüler, TV8'de yayınlanan 'Survivor Ekstra' programında gündemin ilk sırasındaydı. Furkan Dede, olayı yorumlarken Hikmet'in Survivor hayatının bitebileceğini öne sürdü. Murat Özarı'nın ise Furkan'ın bu sözlerine karşı farklı bir cevabı oldu.
23.04.2019 Cadde
Olay iddia: Survivor hayatı bitebilir!
Olay iddia: Survivor hayatı bitebilir! 'Survivor' yeni bölüm tanıtımındaki görüntüler, TV8'de yayınlanan 'Survivor Ekstra' programında gündemin ilk sırasındaydı. Furkan Dede, olayı yorumlarken Hikmet'in Survivor hayatının bitebileceğini öne sürdü. Murat Özarı'nın ise Furkan'ın bu sözlerine karşı farklı bir cevabı oldu.
23.04.2019 Cadde
‘Survivor tarihinin en çok hakaret yiyen adamı’
‘Survivor tarihinin en çok hakaret yiyen adamı’ TV8'de yayınlanan 'Survivor Ekstra' programının yorumcularından Murat Özarı, başarılı yarışmacı Hikmet Tuğsuz'un, hakaret yeme konusunda Guinnes Rekorlar Kitabı'na gireceğini ifade etti.
16.04.2019 Cadde
Murat Özarı: Beşiktaş Fabri'yi çok arar!
Murat Özarı: Beşiktaş Fabri'yi çok arar! Spor yorumcusu Murat Özarı, Beşiktaş'ın Karius transferinden sonra siyah-beyazlıların bir önceki file bekçisi Fabri'yi arayacağını söyledi.
25.08.2018 Futbol
Fikret Engin: Emre Mor'u Fatih Terim alamadı...
Fikret Engin: Emre Mor'u Fatih Terim alamadı... Spor yorumcusu Fikret Engin, beraber program yaptığı Murat Özarı'nın yorumları üzerinden Emre Mor değerlendirmesinde bulundu.
15.08.2018 Futbol
Murat Özarı: "F.Bahçe 2-3 maç kaybederse..."
Murat Özarı: "F.Bahçe 2-3 maç kaybederse..." Spor yorumcusu Murat Özarı, Life Tv'de yayınlanan Spor Sayfası programında Fenerbahçe'nin gündemini değerlendirdi.
2.08.2018 Futbol
Mehmet Arslan: 'G.Saray elinde olsa Muslera ve Gomis'i satacak...'
Mehmet Arslan: 'G.Saray elinde olsa Muslera ve Gomis'i satacak...' Life TV'de yayınlanan Spor Plus programında değerlendirmelerde bulunan Hürriyet Gazetesi spor müdürü Mehmet Arslan, Galatasaray'ın elinde olsa Muslera ve Gomis'i satacağını ifade etti.
1.08.2018 Futbol
Murat Özarı: Ali Koç geldiğinde...
Murat Özarı: Ali Koç geldiğinde... Spor yorumcusu Murat Özarı, Fenerbahçe'de başkanlık görevine Ali Koç'un gelmesinin ardından bir Galatasaraylı olarak korktuğunu söyledi.
31.07.2018 Futbol
Murat Özarı: "Ali Koç geldiğinde bir G.Saraylı olarak eyvah dedim"
Murat Özarı: "Ali Koç geldiğinde bir G.Saraylı olarak eyvah dedim" Life Tv'de yayınlanan Spor Sayfası programında gündemi değerlendiren spor yorumcusu Murat Özarı, "Bir G.Saraylı olarak Ali Koç geldiğinde eyvah dedim" ifadesini kullandı.
27.07.2018 Futbol
Murat Özarı: 'Balotelli, Cocu'yu geldiğine pişman eder'
Murat Özarı: 'Balotelli, Cocu'yu geldiğine pişman eder' Murat Özarı ve Fikret Engin, Fenerbahçe ile adı anılan Mario Balotelli ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.
2.07.2018 Futbol
Murat Özarı: "Bas Dost, Soldado'dan iyi olsun her şeyimi vereceğim"
Murat Özarı: "Bas Dost, Soldado'dan iyi olsun her şeyimi vereceğim" Fenerbahçe'nin forvet adayları arasında adı geçen Bas Dost için Murat Özarı çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.
28.06.2018 Futbol
Murat Özarı: "Eğer F.Bahçe yabancı bir kaleci getirecekse..."
Murat Özarı: "Eğer F.Bahçe yabancı bir kaleci getirecekse..." Spor yorumcusu Murat Özarı, Life Tv'de yayınlanan Spor Sayfası programında Fenerbahçe gündemini değerlendirdi.
27.06.2018 Futbol
Murat Özarı: "Volkan Demirel'den daha iyisi gelsin kendimi keserim..."
Murat Özarı: "Volkan Demirel'den daha iyisi gelsin kendimi keserim..." Life TV'deki programda açıklamalarda bulunan Murat Özarı, Fenerbahçe'nin kaleci arayışları ve Volkan Demirel özelinde dikkat çekici açıklamalarda bulundu.
25.06.2018 Futbol
Fikret Engin: 'Aykut Kocaman'ın yerine Mourinho gelse bile...'
Fikret Engin: 'Aykut Kocaman'ın yerine Mourinho gelse bile...' Life TV'de yayınlanan Spor Sayfası programında gündemi değerlendiren Murat Özarı ve Fikret Engin Aykut Kocaman ve Fenerbahçe ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.
19.06.2018 Futbol
Murat Özarı canlı yayında yaptığı gafı toparlamaya çalışırsa...
Murat Özarı canlı yayında yaptığı gafı toparlamaya çalışırsa... Life TV'de yayınlana program Dünya Kupası değerlendirmesi sırasında Murat Özarı, Merve Toy üzerinden 'yeni nesil' gafı yapınca toparlamaya çalıştı ancak başarılı olamadı.
18.06.2018 Futbol
Murat Özarı: Comolli ve Kocaman olmaz!
Murat Özarı: Comolli ve Kocaman olmaz! Spor yorumcuları Murat Özarı ve Fikret Engin Fenerbahçe'nin gündemindeki Aykut Kocaman konusunu yorumladı.
10.06.2018 Futbol
Murat Özarı: "Wenger F.Bahçe'ye gelirse Sakarya'ya yürürüm..."
Murat Özarı: "Wenger F.Bahçe'ye gelirse Sakarya'ya yürürüm..." Murat Özarı, son dönemde adı Fenerbahçe ile anılan Arsene Wenger için dikkat çekici açıklamalarda bulundu
31.05.2018 Futbol
"Bizim evde Messi yasak!"
"Bizim evde Messi yasak!" Real Madrid’in Portekizli süperstarı Cristiano Ronaldo’nun bilinmeyen bir sırrı ortaya çıktı. Portekiz basınına konuşan Ronaldo’nun annesi Maria Aviero, “Lionel Messi ile önemli bir rekabeti var ve bu yüzden bizim evimizde Messi hakkında konuşmak yasak” dedi.
13.05.2018 Futbol
Murat Özarı: Soldado sakat olmasaydı Fenerbahçe...
Murat Özarı: Soldado sakat olmasaydı Fenerbahçe... Spor yorumcuları Murat Özarı ve Fikret Engin Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin İspanyol forvetlerini karşılaştırdı.
3.05.2018 Futbol
Murat Özarı: Fırat Aydınus'un yerinde olmak istemezdim!
Murat Özarı: Fırat Aydınus'un yerinde olmak istemezdim! Murat Özarı ve Fikret Engin'den Galatasaray*-Beşiktaş maçının hakemi Fırat Aydınus hakkında yorumlarda bulundu.
28.04.2018 Futbol
Murat Özarı: Gomis büyük golcü değil!
Murat Özarı: Gomis büyük golcü değil! Spor yorumcuları Murat Özarı ve Uğur Karakullukçu'nun Gomis tartışması.
17.04.2018 Futbol
Murat Özarı'dan olay Arda Turan sözleri!
Murat Özarı'dan olay Arda Turan sözleri! Murat Özarı: "Ben de herkes kadar G.Saraylıyım. Arda'ya karşı bir garezim yok!.. Ama Arda F.Bahçe'ye gitse tepki gösterirdim. Yanında da Mahmut Uslu'yu görseydim kendimi köprüden atardım..."
16.04.2018 Futbol
Murat Özarı: "Arda sahaya çıktığı an..."
Murat Özarı: "Arda sahaya çıktığı an..." Spor yorumcusu Murat Özarı, Life Tv'de katıldığı programda Galatasaray-Medipol Başakşehir maçı öncesi Arda Turan hakkında konuştu.
13.04.2018 Futbol