Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Murat Özdemir: Şu düştüğüm hale bak

Masterchef yarışmasından diskalifiye edildikten sonra öfkeden deliye dönen ve isyanını sosyal medyada dile getiren Murat Özdemir, Kanal D’de yayınlanan '2. Sayfa' programına telefonla bağlandı. Özdemir, merak edilenleri canlı yayında anlattı.

|

"32 SENEDİR BU İŞİ YAPIYORUM"

Murat Özdemir'in açıklamaları şöyle:

"Survivor’dan çıkarıldığımla ilgili bir bilgim yok. Acun abi yaptıysa bir bildiği vardır. Acun Baba’yı severim.Diskalifiyeden benim haberim yoktu. Evde çekime gideceğim diye bekliyordum. Yayını izlerken diskalifiye edildiğimi öğrendim. Haber verilseydi hoş olurdu. Ben bu camiaya çıktığıma bile pişmanım. Telefon kullanmasını bile bilmem. Telefon kullanana kızan adamın. Üstüme kimse su dökemez. 32 senedir bu işi yapıyorum. Oradaki jüriler bile benimle baş edemez. Geldiğimiz hale bak"

"ÖNCE BANA JÜRİ OL DEDİLER"

"İki dil biliyorum. Fransızcam var, İngilizcem var. Çok kültürlüyüm. Kameralar dışında kimse beni çekemiyor. Baktılar benden iyi bu adam, çıkardılar. Aynı yarışmada olduğu gibi. Önce bana ‘jüri ol’ dediler, sonra’ yarışmacı ol’ dediler. Bana ne derlerse onu yaptım. Ben yarışmacı olacak adam mıyım? Dalga mı geçiyorsunuz? O kadar çaylağın içerisinde bir tane profesyonel. İnsan hayatında kötü anları olabilir. Bu da benim kötü anımdı. Özür dilerim, bir daha olmaz. Kimseye, kişiye küfür etmedim. Bizim mutfak ortamı küfürlüdür zaten. Aşçılar bilir. Bizim de ağzımız alışmış. İlk defa televizyona çıkınca böyle oldu.Ben sinirli bir kişi değilim. Tamamen trol yapalım dedik, sanırım dozunu kaçırdık. Bütün insanlardan özür diliyorum. Eşim var, iki çocuğum var. Okul arkadaşları var. Bunları düşünmek lazım. 'Bana söz hakkı verirler de, özür dilerim' diye düşündüm."

"ŞIMARDIM GALİBA"

"Ortaköy’de dayak diye bir şey yok. Ben 40 senelik Ortaköylüyüm. Burada bize kalkan eller kırılır. Kim kimi dövecek? Benim amacım şöhret olmak değil ki. Ben şöhret olmadım. Sokağa çıktığımda insanlar beni tanıyor ama bu umurumda değil. Programda biraz ön plana çıkmak isteyip şımardım galiba. Olmayacak işler yapmışım."

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.