Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Murat Özdemir canlı yayında çıldırdı

TV8'de yayınlanan 'MasterChef Türkiye' yarışmasının iddialı yarışmacısı Murat Özdemir'in davranışları olay olmuş ve yarışmadan diskalifiye olmuştu. Murat Öztürk, diskalifiye olduktan sonra sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı canlı yayında küfrederek tepki gösterdi.

|

'MasterChef Türkiye' yarışmasında Murat, yarışmacı arkdaşlarını ve şefleri çileden çıkarttı. Stüdyonun üst kısmından sürekli bağıran ve garip hareketler yapan Murat, herkesi sinirlendirdi. Murat Öztürk, yaptığı hareketlerin ardından stüdyodan kovuldu. Ancak jürinin sabrını taşıran Murat için şok bir karar alındı.

Meltem, Kerem ve Uğur arasından bir ismin yarışmaya veda etmesi beklenirken sürpriz bir gelişme yaşandı. Jürinin kararı ile yarışmaya veda eden isim Murat oldu. Murat eleme potasında olmamasına rağmen yarışmada jüri üyelerini ve diğer yarışmacılara yaşattığı sıkıntılar nedeniyle diskalifiye edildi.

Kanal D'de yayınlanan '2. Sayfa' programının haberine göre; diskalifiye edilen Murat Özdemir, sosyal medya hesabından canlı yayın açarak, herkese meydan okudu. Programda Murat Öztürk'ün Ortaköy'de dayak yediği de iddia edildi.

Murat Özdemir, yaptığı canlı yayında öfkeden deliye döndü. Özdemir, "Gelin lan, topunuz gelin. Toplanın da gelin çünkü tek tek bir işe yaramazsınız." dedi.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.