Muratbey

Muratbey

Son dakika muratbey haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan muratbey gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan muratbey haber sayfamızda...

Muratbey

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 708 muratbey haberi bulunmuştur.
Türk peynirlerine Avrupa’da ilgi yüksek
Türk peynirlerine Avrupa’da ilgi yüksek Muratbey, Avrupa’da yeni marketlerle anlaşarak 300’ü aşkın ürün çeşidinin bölgedeki sayısal dağıtımını artırıyor.
15.01.2024 Ekonomi
TORBALI BELEDİYESİ BAŞKANLIĞINDAN
TORBALI BELEDİYESİ BAŞKANLIĞINDAN İHALE İLANI TORBALI BELEDİYESİ BAŞKANLIĞINDAN Taşınmaz Tapu Bilgileri ve İmar Durumu :  Zemin Tipi  : Ana Taşınmaz Ana Taşınmaz Nitelik  : Arsa Taşınmaz Kimlik No  : 96463981 Ada/Parsel  : 234/2 İl/İlçe       : İZMİR/Torbalı A...
28.09.2023 Resmi İlanlar
İstanbul'da kaçak sigara filtresi operasyonu
İstanbul'da kaçak sigara filtresi operasyonu Çatalca'da bulunan Muratbey Gümrük Müdürlüğü'nde, usulsüz olarak yurda sokulmak istenen 19 milyon 100 bin sigara filtresi ele geçirildiği bildirildi.
18.08.2023 Gündem
Çatalca'da tarlada yangın! Arazi havadan görüntülendi
Çatalca'da tarlada yangın! Arazi havadan görüntülendi Çatalca'da buğday tarlasında çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangında 200 dönümlük buğday tarlası zarar gördü. Yanan arazi havadan da görüntülendi.
2.07.2023 Gündem
Çatalca'da tarlada yangın çıktı
Çatalca'da tarlada yangın çıktı İstanbul Çatalca'da bir tarlada bilinmeyen bir nedenle saat 17.00 sıralarında yangın çıktı. Ekiplerin müdahalesi sürüyor.
2.07.2023 Haberler
Çatalca'da tarlada yangın çıktı
Çatalca'da tarlada yangın çıktı Çatalca'da buğday tarlasında çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangında 200 dönümlük buğday tarlası zarar gördü. Yanan arazi havadan da görüntülendi.
2.07.2023 Gündem
İstanbul’da depreme dayanıksız olan okulların tahliyesine başladı
İstanbul’da depreme dayanıksız olan okulların tahliyesine başladı İstanbul'da depreme dayanıklı olmadığı gerekçesiyle 93 okulda öğrencilerin tahliyesine başlandı. Küçükçekmece Kanarya Ortaokulu boşaltılırken, Sultangazi'deki 75. Yıl İlköğretim okulu, karardan haberdar olmayan veli ile öğrencilere duyuru yapabilmek için sabah kapılarını açtı.
20.02.2023 Gündem
Dicle Üniversitesi rektörlük binası boşaltıldı!
Dicle Üniversitesi rektörlük binası boşaltıldı! Kahramanmaraşlı depremlerden etkilenen 11 ilden biri olan Diyarbakır’da, Dicle Üniversitesi rektörlük binası hasar tespit edilmesi nedeniyle tedbiren boşaltıldı.
19.02.2023 Gündem
İstanbul'da tahliye kararı alınan okulların tam listesi! İlçe ilçe yayınlandı
İstanbul'da tahliye kararı alınan okulların tam listesi! İlçe ilçe yayınlandı İstanbul Valiliği, 93 okula tahliye kararının alındığını duyurarak öğrencilerin depreme dayanıklı okullara nakledileceğini açıkladı. Karardan 51 bin 995 öğrencimiz ve 2 bin 765 öğretmenin etkileneceği belirtildi. Öte yandan İstanbul'da tahliye kararı alınan okulların tam listesi de belli oldu.
18.02.2023 Gündem
Uşaklı gençlere staj ve istihdam
Uşaklı gençlere staj ve istihdam Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş, Uşak Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (TTO) Koordinatörü Öğr. Gör. Dr. Atike İnce Yardımcı, Koordinatör Yardımcısı Öğr. Gör. Fatih Yalçın ve Mezunlar Ofisi ve Kariyer Geliştirme Koordinatörü Öğr. Gör. Doğan Hatun, kentin önemli firmalarından Muratbey Gıda ve Merinos-Özerdem Mensucat’ı ziyaret etti.
23.01.2023 Ege
Gümrük işlemleri için 40 bin TL aldı! Takip edildiği kişiler kabusu yaşattı
Gümrük işlemleri için 40 bin TL aldı! Takip edildiği kişiler kabusu yaşattı Çatalca’da Gümrükteki işlemleri için yanına 40 bin TL alan bir vatandaşı takip eden 2 şahıs, kimsenin olmadığı yolda önünü keserek parayı gasp etti.
12.01.2023 Haberler
Gümrük işlemleri için 40 bin TL aldı! Takip edildiği kişiler kabusu yaşattı
Gümrük işlemleri için 40 bin TL aldı! Takip edildiği kişiler kabusu yaşattı Çatalca’da Gümrükteki işlemleri için yanına 40 bin TL alan bir vatandaşı takip eden 2 şahıs, kimsenin olmadığı yolda önünü keserek parayı gasp etti.
12.01.2023 Gündem
‘Hedefimiz, daha yeşil bir Torbalı yaratmak’
‘Hedefimiz, daha yeşil bir Torbalı yaratmak’ Torbalı Belediyesi, ağaçlandırma ve peyzaj düzenlemelerine ara vermeden devam ediyor.
29.12.2022 Ege
İstanbul'da antika silah operasyonu
İstanbul'da antika silah operasyonu Ticaret Bakanlığı'na Gümrük Muhafaza ekiplerince İstanbul’da gerçekleştirilen operasyonda antika eşyaların arasında getirilen fakat kullanılabilir olduğu tespit edilen tüfek, tabanca ve kılıçlar ele geçirildi.
26.12.2022 Televizyon
İstanbul'da antika silah operasyonu!
İstanbul'da antika silah operasyonu! Ticaret Bakanlığına Gümrük Muhafaza ekiplerince İstanbul’da gerçekleştirilen operasyonda antika eşyaların arasında getirilen fakat kullanılabilir olduğu tespit edilen tüfek, tabanca ve kılıçlar ele geçirildi.
26.12.2022 Gündem
Bakan Dönmez maden işçisinin cenaze namazına katıldı
Bakan Dönmez maden işçisinin cenaze namazına katıldı Amasra'da maden ocağındaki patlamada yaşamını yitiren maden işçisi Berkay Pınaroğlu'nun (23) cenaze namazına Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay, Genel Maden İşçileri Sendikası Başkanı Hakan Yeşil ve çok sayıda vatandaş katıldı. Berkay Pınaroğlu'nun babası Nazif Pınaroğlu cenazede gözyaşlarına hakim olamadı. Pınaroğlu'nun cenazesi Muratbey köyünde toprağa verildi. Berkay Pınaroğlu 2019'daki işçi alımı ile TTK'da çalışmaya başladığı öğrenildi.
15.10.2022 Haberler
Üretimden ihracata tam destek zamanı
Üretimden ihracata tam destek zamanı Üretimini ihraç etmek isteyen küçük ve orta ölçekli firmalar için yurt içi ve yurt dışı mevzuatı bilmek ve buna göre konum almak oldukça önemli. Ticaret Bakanlığı bu işlemleri ve bilgileri çatısı altında çeşitli web siteleri ile ayrıntılı olarak sağlıyor. Ayrıca bakanlık, ihracatçı için muafiyetler başta olmak üzere desteklerini de firmalara aktarıyor.
12.10.2022 Ekonomi
Bulgaristan'da laboratuvar krizi! Türk TIR'ları 3 gündür bekliyor
Bulgaristan'da laboratuvar krizi! Türk TIR'ları 3 gündür bekliyor Türkiye'den Avrupa ülkelerine ihraç edilen ürünlerin analiz edildiği Bulgaristan'daki laboratuvarın kapalı olması nedeniyle kriz yaşanıyor.
5.08.2022 Gündem
Jandarmadan tarihi eser kaçakçılarına operasyon
Jandarmadan tarihi eser kaçakçılarına operasyon İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince düzenlenen tarihi eser kaçakçılığı operasyonuyla Bizans dönemine ait 200 sikke ele geçirildi. Tarihi sikkelere piyasada müşteri arayan 3 kişi gözaltına alındı
25.12.2021 Gündem
Yollar yapılıyor
Yollar yapılıyor İzmir Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, Torbalı halkının şikâyet ettiği bozuk yol sorununu, sosyal medya hesabından paylaşan ve her ortama taşıyan AK Parti İlçe Başkanı Selman Günaydın’a, asfalt konusunda yardımcı olanacağını iletti.
8.12.2021 Ege
İSKİ duyurdu! İstanbul'da 3 ilçede 17 saat su kesintisi
İSKİ duyurdu! İstanbul'da 3 ilçede 17 saat su kesintisi İstanbul Büyükçekmece, Çatalca ve Silivri'de Büyükçekmece Arıtma Tesisleri - Mimarsinan su dağıtım hattında gerçekleştirilecek olan yenileme çalışmaları nedeniyle Salı gününden itibaren 17 saatliğine su kesintisi yaşanacağı açıklandı.
6.03.2021 Gündem
Kademeli mesai için çalışıyoruz
Kademeli mesai için çalışıyoruz İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul’da kademelendirilmiş mesai konusundaki çalışmaların devam ettiğini bildirdi.
15.09.2020 Gündem
Muratbey Peynirleri’nin  kurucusu hayatını kaybetti
Muratbey Peynirleri’nin kurucusu hayatını kaybetti Muratbey Peynirleri’nin temellerini atan Bilal Erol, 94 yaşında hayatını kaybetti.
10.07.2020 Ekonomi
Son dakika: Peynir devini kurmuştu! Bilal Erol hayatını kaybetti
Son dakika: Peynir devini kurmuştu! Bilal Erol hayatını kaybetti Muratbey Peynirleri'nin temellerini atan Bilal Erol, 94 yaşında hayatını kaybetti.
9.07.2020 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Muratbey ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.