Mursi

Mursi

Son dakika Mursi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Mursi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Mursi haber sayfamızda...

Mursi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.177 mursi haberi bulunmuştur.
Mısır'da seçim sonuçları belli oldu! 3’üncü es-Sisi dönemi
Mısır'da seçim sonuçları belli oldu! 3’üncü es-Sisi dönemi Mısır Seçim Otoritesi, 10 Aralık’ta düzenlenen cumhurbaşkanlığı seçimini oyların yüzde 89,6’sını alan mevcut Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi’nin kazandığını duyurdu. Es-Sisi, 3’üncü kez cumhurbaşkanı seçildi.
18.12.2023 Dünya
Türk gezgine Afrika'da korkunç taciz! 'Beni öp diye üzerime yürüdü'
Türk gezgine Afrika'da korkunç taciz! 'Beni öp diye üzerime yürüdü' Türk gezgin Ceren Yılmaz, rehber eşliğinde Afrika’nın en popüler kabilelerinden Mursi ve Hammar kabilelerini ziyaret etmek istedi. Bunun için de önce Etiyopya’nın başkenti Addis Ababa'ya gitti. İşte ne olduysa da burada oldu. "Tek başına dolaşma" uyarılarına rağmen ihtiyaçlarını karşılamak için otelden dışarı çıktığında korkunç bir taciz yaşadı.
16.12.2023 Yaşam
Mısır'da cumhurbaşkanlığı seçimi! Sisi açık ara favori
Mısır'da cumhurbaşkanlığı seçimi! Sisi açık ara favori Mısır’da halk, cumhurbaşkanlığı seçimlerinde oy kullanmak için sandık başına gitti.
10.12.2023 Dünya
Mısır'da Sisi adaylığını açıkladı! Önceki seçimlerde %97 oy almıştı
Mısır'da Sisi adaylığını açıkladı! Önceki seçimlerde %97 oy almıştı Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi, Aralık ayında düzenlenecek olan cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olacağını açıkladı.
2.10.2023 Dünya
Meral Akşener: Helal oylarınızla bu iktidarı değiştirmenizi istiyorum
Meral Akşener: Helal oylarınızla bu iktidarı değiştirmenizi istiyorum İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Sancaktepe'de bir tekstil firmasını ziyaretinde konuştu. Akşener, "Helal oylarınızla bu iktidarı değiştirmenizi istiyorum, çünkü Sayın Erdoğan'ın son seçimi. En fazla da AK Partili kardeşlerimden istiyorum. Bu ucube sistem Türkiye'yi gerçekten yok ediyor"dedi.
27.05.2023 Gündem
Ankara Büyükşehir Belediyesi '4'üncü Yıl Projeleri Tanıtım Töreni' gerçekleşti
Ankara Büyükşehir Belediyesi '4'üncü Yıl Projeleri Tanıtım Töreni' gerçekleşti Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) '4'üncü Yıl Projeleri Tanıtım Töreni' Başkan Mansur Yavaş'ın ev sahipliğinde gerçekleşti. Törene CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu da katıldı.
13.04.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu: 3 Aralık'ı bekleyin, güzel şeyler açıklayacağız
Kılıçdaroğlu: 3 Aralık'ı bekleyin, güzel şeyler açıklayacağız CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ABD ve İngiltere ziyaretlerinin içeriğini açıklamak için 3 Aralık'ı işaret ederek, "Emin olun çok güzel şeyler açıklayacağız. Belli aralıklarla krize giren Türkiye değil, sonsuza kadar krizi bitirecek olan bir vizyonu açıklayacağız. Vizyonumuz hazır, 3 Aralık. Ekiplerimiz hazır, yatırımcılar hazır, taze para da hazır. Türkiye'yi bu beladan sonuna kadar kurtaracağız. 3 Aralık'ı bekleyin ve asla unutmayın, geliyor gelmekte olan" dedi.
22.11.2022 Siyaset
Sisi ile ilk sıcak temas
Sisi ile ilk sıcak temas Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani’nin daveti üzerine 2022 FIFA Dünya Kupası’nın açılış törenine katılmak üzere Doha’ya geldi.
21.11.2022 Siyaset
Numan Kurtulmuş'tan İmamoğlu'nun 'engelleniyoruz' iddiasına yanıt: Polemik yerine 16 milyonu düşünsün
Numan Kurtulmuş'tan İmamoğlu'nun 'engelleniyoruz' iddiasına yanıt: Polemik yerine 16 milyonu düşünsün AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, canlı yayında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun "engelleniyoruz" iddialarına yanıt veren Numan Kurtulmuş, "İBB Başkanı polemik yerine 16 milyonu düşünsün. İstanbul'a hizmet için bir dakikasını boşa geçirmesin. İBB Başkanı Erdoğan belediyeciliğini örnek alabilir. Cumhurbaşkanlığı adaycılığı oynamayı bir kenara bırakıp, İstanbul'a hizmet etsin." dedi.
19.01.2022 Siyaset
Surmalar: En garip kabile
Surmalar: En garip kabile Etiyopya'nın Omo Vadisi'nde yaşayan Surma kabilesi dünya üzerinde yaşayan en garip kabile olarak nitelendiriliyorlar. Bizler de Surmalara Molatik olduk. Bakalım neden bu unvanı almışlar.
15.10.2021 Dünya
Mısır’la ekonomide normalleşme adımları
Mısır’la ekonomide normalleşme adımları Mısır ile Türkiye ilişkilerinde normalleşme sürecine girilirken, TOBB öncülüğündeki iş heyeti, Mısır’a bir ziyaret gerçekleştirerek, Türk girişimcilerin bu ülkede yaşadığı sıkıntıları ve yatırım imkanlarını masaya yatırdı.
29.09.2021 Ekonomi
‘Politik zemin arayışındayız’
‘Politik zemin arayışındayız’ Mısır Dışişleri Bakanı Samih Şukri, Türkiye’yle normalleşme sürecine ilişkin açıklamalarda bulunurken, bu süreçte atılan adımların olumlu yönde ilerlemesi halinde, iki ülkenin yararına olan “açık bir politik zemine” ulaşmaya çalışacaklarını söyledi.
25.05.2021 Dünya
Türkiye ve Mısır istişarelere başladı
Türkiye ve Mısır istişarelere başladı Türkiye ve Mısır dışişleri heyetleri arasındaki siyasi istişareler Mısır’ın başkenti Kahire’de başladı. Görüşmelere Türkiye Dışişleri Bakan Yardımcısı Sedat Önal, Mısır Dışişleri Bakan Yardımcısı Büyükelçi Hamdi Sanad Loza başkanlık ediyor
6.05.2021 Siyaset
Mısır ile üst düzey temas
Mısır ile üst düzey temas Mısır ile diplomatik ilişkilerin normalleşmesi açısından dün önemli bir gelişme yaşandı. İki ülke arasında uzun bir aradan sonra ilk üst düzey temas gerçekleşti ve Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Mısırlı mevkidaşı Şukri ile telefonda görüştü
11.04.2021 Dünya
Son dakika... Mısır'la diplomatik ilişki kararı ekrana yansıdı!
Son dakika... Mısır'la diplomatik ilişki kararı ekrana yansıdı! Gelen son dakika haberine göre; Ankara ile Kahire arasında başlayan diplomatik ilişkiler, İstanbul’dan Mısır’a yayın yapan muhalif televizyon kanalları El Şark, Vatan ve Mekammelen yayınlarına da yansıdı. Canlı yayınlar ve haber akışlarına son veren kanallar, eski diziler ve dini programlar yayınlamaya başladı.
22.03.2021 Siyaset
‘Öncelik karşılıklı büyükelçi ataması’
‘Öncelik karşılıklı büyükelçi ataması’ Cumhurbaşkanlığı Güvenlik ve Dış Politika Kurulu üyesi Prof. Dr. Nurşin Ateşoğlu Güney ile Ortadoğu Araştırmalar Merkezi (ORSAM) Başkan Yardımcısı ve Körfez Çalışmaları Koordinatörü İsmail Numan Telci, Türkiye-Mısır ilişkilerinin bundan sonraki seyri ve olası etkilerine ilişkin Milliyet’e değerlendirmelerde bulundu.
13.03.2021 Dünya
ABD’li büyükelçiden Biden itirafı! Sürdürmesinden endişeliyim
ABD’li büyükelçiden Biden itirafı! Sürdürmesinden endişeliyim Amerika Birleşik Devletleri'nde Dışişleri Bakan Yardımcılığı yapmış olan ve düşünce kuruluşu Atlantic Council'in kıdemli üyelerinden emekli büyükelçi Matthew Bryza, CNN Türk'e konuştu. Bryza, Türkiye ve Amerika ilişkilerindeki sorunları değerlendirdi. Bryza, "PKK, YPG ve Suriye Demokratik Güçleri aynıdır. Biden hükümetinin terör örgütüne desteği sürdürmesinden endişeliyim" dedi. Hilken Doğaç Boran'ın özel röportajı…
11.03.2021 Haberler
Son dakika: ABD’li büyükelçiden Biden itirafı! Sürdürmesinden endişeliyim
Son dakika: ABD’li büyükelçiden Biden itirafı! Sürdürmesinden endişeliyim Amerika Birleşik Devletleri'nde Dışişleri Bakan Yardımcılığı yapmış olan ve düşünce kuruluşu Atlantic Council'in kıdemli üyelerinden emekli büyükelçi Matthew Bryza, CNN Türk'e konuştu. Bryza, Türkiye ve Amerika ilişkilerindeki sorunları değerlendirdi. Bryza, "PKK, YPG ve Suriye Demokratik Güçleri aynıdır. Biden hükümetinin terör örgütüne desteği sürdürmesinden endişeliyim" dedi. Hilken Doğaç Boran'ın özel röportajı…
11.03.2021 Gündem
Sürekli hapşıran Yağmur, tedaviye alındı
Sürekli hapşıran Yağmur, tedaviye alındı Batman’da 10 gün önce hapşırma nöbeti geçiren ve sürekli hapşıran Yağmur Çaprak, özel bir hastanede tedaviye alındı. Hastane Başhekimi Özgür Cem Mürsi, Yağmur'un hastalığı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Başhekim Mürsi, "Bu hapşırmanın altında yatan nedeni araştıracağız. Organik veya psikolojik bir neden var mı? Bunun araştırmasını doktorlarımız yapıyor. Hasta kızımıza teşhisi konulduktan sonra tedavi kısmına geçeceğiz" dedi.
18.01.2021 Gündem
Mısır'da, Mursi dönemi Çalışma Bakanı'na 15 gün gözaltı kararı
Mısır'da, Mursi dönemi Çalışma Bakanı'na 15 gün gözaltı kararı Mısır'da askeri darbeyle görevinden uzaklaştırılan demokratik yollarla seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi dönemi Çalışma Bakanı Halid el-Ezheri'nin, "terörü finanse etme" suçlamasıyla hakkında açılan soruşturma kapsamında gözaltına alınmasına karar verildi.
6.12.2020 Dünya
Mısır'da, Mursi dönemi Çalışma Bakanı'na 15 gün gözaltı karar
Mısır'da, Mursi dönemi Çalışma Bakanı'na 15 gün gözaltı karar Mısır'da askeri darbeyle görevinden uzaklaştırılan demokratik yollarla seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi dönemi Çalışma Bakanı Halid el-Ezheri'nin, "terörü finanse etme" suçlamasıyla hakkında açılan soruşturma kapsamında gözaltına alınmasına karar verildi.
6.12.2020 Dizi İzle
İbrahim Kalın'dan net mesaj: 'Her an müdahale gelebilir'
İbrahim Kalın'dan net mesaj: 'Her an müdahale gelebilir' Son dakika haberlere göre Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, katıldığı televizyon programında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Kalın, Suriye konusuyla ilgili olarak, 'Bizim oralara bir gece ansızın kaç defa geldiğimizi gördüler. Saldırılar devam ederse Türkiye oralara her an müdahale edebilir. Bu hem o örgütlere bir uyarıdır hem de onların destekçisi olan ülkelere bir uyarıdır' dedi.
4.10.2020 Siyaset
AK Partili Turan'dan Pençe-Kaplan Operasyonu açıklaması
AK Partili Turan'dan Pençe-Kaplan Operasyonu açıklaması Son dakika haberi... AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, "Terör örgütleri, terör örgütlerini maşa olarak kullananlar ve terör destekçileri bilsinler ki bu ülke, bu millet tarih boyunca terörün karşısında asla diz çökmedi ve diz çökmeyecek. Allah askerlerimizin yar ve yardımcısı olsun." dedi.
17.06.2020 Siyaset
ABD, 2019 'Uluslararası Dini Özgürlükler Raporu'nu yayımladı
ABD, 2019 'Uluslararası Dini Özgürlükler Raporu'nu yayımladı ABD Dışişleri Bakanlığı, birçok ülkedeki dini kısıtlamalar ve azınlıkların durumunu değerlendirdiği “Uluslararası Dini Özgürlükler Raporu'nun 2019 yılı sayısını yayımladı.
10.06.2020 Dünya
Son dakika... Hüsnü Mübarek öldü!
Son dakika... Hüsnü Mübarek öldü! Son dakika gelen bilgilere göre; Mısır'ın eski lideri Hüsnü Mübarek 92 yaşında öldüğü duyuruldu. Arap Baharı'yla 2011 yılında devrilen Mübarek, 2013'te ülkenin ilk seçilmiş cumhurbaşkanı Mursi'ye yönelik darbenin ardından suçlandığı davalardan aklanmış ve 2017'de serbest bırakılmıştı.
25.02.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Mursi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.