Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

'Müslüm filminde eşim uyudu'

Geçtiğimiz günlerde Müslüm Gürses'in hayatını konu alan 'Müslüm' adlı filmi izleyen ve olumsuz yöndeki tepkisini sosyal medyada açıklayan Işın Karaca, önceki akşam katıldığı düğün sonrası konuştu.

|

Işın Karaca, "Oyunculuk ve müzik bildiğim iyi bir meslek. Filmde Müslüm Gürses'in sesini duymak isterdim. Timuçin Esen filmde oyunculuğunu yapacaktı. Ağzını kımıldatacaktı ve biz Müslüm Gürses sesi duyacaktık. Müslüm Gürses ikondur, idoldür. Onun sesi olmadığı için bizi tatmin etmedi. Bu ülkede Müslüm Gürses, İbrahim Tatlıses, Sezen Aksu ve Ajda Pekkan'dan bir tane var. Onların sesi olmadan olmaz. Ben emeği geçen kimseye saygısızlık etmem ama Müslüm Gürses, filmde olmayınca olmadı. Hatta eşim Tuğrul (Odabaş) filmde uyudu. Müslüm sesi olmadan onun filmi olmadı bende" şeklinde konuştu.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.