Müzikal

Müzikal

Son dakika Müzikal haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Müzikal gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Müzikal haber sayfamızda...

Müzikal

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 5.426 müzikal haberi bulunmuştur.
Bade Daştan Curtis Institute of Music’i birincilikle kazandı
Bade Daştan Curtis Institute of Music’i birincilikle kazandı ÇEV Sanat’ın genç keman sanatçısı Bade Daştan, dünyanın en önemli müzik okullarından Amerika’daki Curtis Institute of Music’in, yüzlerce başvuru arasından yapılan elemeleri başarıyla geçen 3 sanatçı arasından birinci olarak okula tam burslu kabul edildi.
25.03.2024 Haberler
Bade Daştan Curtis Institute of Music’i birincilikle kazandı
Bade Daştan Curtis Institute of Music’i birincilikle kazandı ÇEV Sanat’ın genç keman sanatçısı Bade Daştan, dünyanın en önemli müzik okullarından Amerika’daki Curtis Institute of Music’in, yüzlerce başvuru arasından yapılan elemeleri başarıyla geçen 3 sanatçı arasından birinci olarak okula tam burslu kabul edildi.
25.03.2024 Kültür Sanat
Demirören Medya ve Teknoloji MTAL öğrencilerinden unutulmaz gösteri
Demirören Medya ve Teknoloji MTAL öğrencilerinden unutulmaz gösteri Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ve Sultangazi Adım Adım Türkiye öğretmenlerinden oluşan ekip, ‘Çanakkale Destanı’ danslı tiyatro oyununu büyük bir coşkuyla sergiledi.
24.03.2024 Haberler
Demirören Medya ve Teknoloji MTAL öğrencilerinden unutulmaz gösteri
Demirören Medya ve Teknoloji MTAL öğrencilerinden unutulmaz gösteri Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ve Sultangazi Adım Adım Türkiye öğretmenlerinden oluşan ekip, ‘Çanakkale Destanı’ danslı tiyatro oyununu büyük bir coşkuyla sergiledi.
24.03.2024 Gündem
Konuya Fransız, Kerem’i unutmadı
Konuya Fransız, Kerem’i unutmadı Konuya Fransız, “Sarı” adlı albümüyle sevenlerini duygusal bir yolculuğa çıkmaya davet ediyor. 2014 yılında Erdem Türk ile İlkay Dağ tarafından kurulan ve aynı yıl Kerem Sarı’nın da dahil olmasıyla müzikseverlerin kalbini kazanan Konuya Fransız, yeni albümlerini 2016 yılında bir konser dönüşü hayatını kaybeden Sarı’ya adıyor.
24.03.2024 Kültür Sanat
İstanbul’un tarihi sesleri
İstanbul’un tarihi sesleri İstanbul’un müzikal tarihine ışık tutan arşivlik kitap “İstanbul’un Sesleri” /İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Müzik Tarihi okurla buluştu.
23.03.2024 Kültür Sanat
Göbeklitepe’den Kertenkele Kraliçe’ye zamansız bir yolculuk
Göbeklitepe’den Kertenkele Kraliçe’ye zamansız bir yolculuk Müzisyen Güneş Özgeç’in ilk albümü “Kertenkele Kraliçe’nin Zamansız Masalları”, 15 Mart’ta dinleyicilerle buluştu. Albümün ismi ve ilham kaynağı ise oldukça ilgi çekici.
17.03.2024 Kültür Sanat
Demet Sağıroğlu'ndan Kayahan açıklaması! '2,5 sene küs kaldık'
Demet Sağıroğlu'ndan Kayahan açıklaması! '2,5 sene küs kaldık' Müzik kariyerine Kayahan'ın vokali olarak başlayan; 1994 yılında aranjörlüğünü Uzay Heparı'nın, prodüktörlüğünü ise Şehrazat'ın yaptığı 'Kınalı Bebek' albümüyle büyük çıkış yakalayan Demet Sağıroğlu, merhum sanatçı ile uzun süre küs kalmalarına neden olan olayı anlattı.
16.03.2024 Cadde
Öykü Gürman: Bunu yapmazsam çok içimde kalır
Öykü Gürman: Bunu yapmazsam çok içimde kalır On parmağında on marifet desek yeridir… Şarkıcılık, oyunculuk, sunuculuk derken Öykü Gürman’ı son olarak bir türkü yarışmasında jüri üyesi olarak izledik. Yaptığı her işte başarıyı hedefleyen ve bunun için çok çalıştığını vurgulayan sanatçı ile hem iş hem özel hayatı hakkında konuştuk. Yeni şarkısı ''Ey halimi Soranım'' ile dinleyicilerinden yine tam not alan Öykü Gürman en büyük hayalini de Milliyet’ten Beste Sırapınar’a açıkladı.
15.03.2024 Gündem
Tahar Ben Jelloun okurlarıyla buluşuyor
Tahar Ben Jelloun okurlarıyla buluşuyor Institut français Türkiye, Uluslararası Frankofoni Günü kutlamaları münasebetiyle 1987 yılında Goncourt Ödülü’nü kazanan Fas asıllı Fransız yazar Tahar Ben Jelloun’u ağırlıyor.
15.03.2024 Kültür Sanat
Fransız zarafeti Macar tutkusu
Fransız zarafeti Macar tutkusu 1923’te imzalanan Türk-Macar Dostluk Anlaşması’nın 100. yıl dönümü kutlamaları kapsamında İş Sanat, 17 Nisan Çarşamba akşamı klasik müzik sevenleri İş Kuleleri Salonu’nda büyüleyici bir konsere davet ediyor.
6.03.2024 Kültür Sanat
Ayşegül Aldinç'ten yıllar sonra gelen itiraf: Ne cesaret ama! Sen kimsin yani?
Ayşegül Aldinç'ten yıllar sonra gelen itiraf: Ne cesaret ama! Sen kimsin yani? Pop müziğin usta isimlerinden Ayşegül Aldinç, katıldığı programda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Oyunculuk kariyeriyle de adından söz ettirmeyi başaran sanatçı; Sezen Aksu, Atilla Özdemiroğlu, Ajda Pekkan ve Erol Evgin hakkında konuştu.
29.02.2024 Cadde
Geçmişin kaydı yıllar sonra yayınlanıyor
Geçmişin kaydı yıllar sonra yayınlanıyor İspanyol gitarist ve besteci Paco de Lucía’nın kayıp albümü ölümünün 10. yıl dönümünde gün ışığına çıkıyor.
29.02.2024 Kültür Sanat
Sahne gençler için kuruluyor
Sahne gençler için kuruluyor Cumhuriyetin ilk yıllarında, Batı müziğinin temellerini öğrenmeleri için yurt dışına gönderilen öğrencilerle başlayan müzikal yolculuk, İBB Kültür aracılığıyla “İBB Genç Müzisyenlere Destek Programı” ile devam ediyor.
25.02.2024 Kültür Sanat
Merve Dizdar’ın ‘tılsımı’
Merve Dizdar’ın ‘tılsımı’ Merve Dizdar, Tekfen Filarmoni’nin icra edeceği Ravel’in “Daphnis ve Khloe”sinin Türkiye prömiyerinde anlatıcı olarak yer alacak. 
17.02.2024 Kültür Sanat
3.5 milyon TL teminat! Cem Karaca'nın hayatını anlatan film vizyondan kaldırıldı
3.5 milyon TL teminat! Cem Karaca'nın hayatını anlatan film vizyondan kaldırıldı 8 Şubat 2004 tarihinde hayata veda eden usta sanatçı Cem Karaca'nın mücadele dolu hayatını ve müzikal yolculuğunu konu alan, İsmail Hacıoğlu'nun başrol oynadığı 'Cem Karaca’nın Gözyaşları' filmi, davacı İlkim Karaca tarafından 'son gün' mahkemeye yatırılan 3,5 milyon TL teminat sonrası tedbir kararıyla durduruldu.
13.02.2024 Cadde
Ünlü şarkıcı Bakü'de nikah masasına oturmuştu! 'Evlenmeden önce daha sık görüşüyorduk'
Ünlü şarkıcı Bakü'de nikah masasına oturmuştu! 'Evlenmeden önce daha sık görüşüyorduk' Öykü Gürman, geçtiğimiz kasım ayında Azerbaycan'da Fatih İçmeli ile dünyaevine girmişti. Önceki gün Nişantaşı'nda görüntülenen Gürman, muhabirlerin sorularını yanıtladı. Evliliğe alıştığını dile getiren ünlü isim, samimi açıklamalarda bulundu.
9.02.2024 Cadde
İstanbul’da bir centilmen
İstanbul’da bir centilmen KÜLTÜR SANAT SERVİSİ - Evliya Çelebi’nin “Seyahatname”sin- den esinlenerek bestelediği “A Gentleman of Istanbul” albümüyle Grammy’ye “En İyi Klasik Müzik Kaydı” dalında aday gösterilen Mehmet Ali Sanlıkol, 24 Şubat’ta CRR Konser Salonu’nda! Müzikal mirası ve kültürel kökenleri arasında köprüler kuran Sanlıkol’a konserde Murat Cem Orhan yönetimindeki CRR Senfoni Orkestrası eşlik edecek...
9.02.2024 Kültür Sanat
İş Sanat’tan sıradışı konserler
İş Sanat’tan sıradışı konserler İş Sanat, “Sahne Hazır” sezonunda klasik müzik dünyasının önde gelen orkestralarını ve solistlerini, üç sıradışı konserle müzik tutkunlarıyla buluşturmaya devam ediyor.
29.01.2024 Advertorial
'Bu zamanda albüm yapmak kolay değil!'
'Bu zamanda albüm yapmak kolay değil!' Ece Seçkin, önceki akşam yapımcısı Samsun Demir ile Arnavutköy'de yemekte bir araya geldi. Ünlü şarkıcı, mekan çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
26.01.2024 Cadde
Fırat Tanış'ın 500. oyun heyecanı
Fırat Tanış'ın 500. oyun heyecanı Fırat Tanış, önceki gün Trump AVM'de objektiflere yansıdı. Sekiz yıldır oynadığı müzikal oyun 'Gelin Tanış Olalım' için anlamlı bir özel gösterim gerçekleştirmeye hazırlanan Fırat Tanış, prova için Trump Sahne’ye geldi.
26.01.2024 Cadde
Altuğ, Kayahan’ın şarkılarını söylüyor
Altuğ, Kayahan’ın şarkılarını söylüyor Kayahan’ın gönüllere taht kuran şarkıları, Emre Altuğ’un sesiyle yeniden hayat bulacak. İş Sanat, Türk pop müziğinin efsane ismi Kayahan’ın unutulmaz şarkılarını Altuğ’un eşsiz yorumuyla “İstanbul Kadar Güzel” konserinde bir araya getiriyor.
25.01.2024 Kültür Sanat
Alaca Höyük İstanbul’a taşındı
Alaca Höyük İstanbul’a taşındı Yapı Kredi Müzesi’nde gerçekleşen “Bir İdealin Peşinde: Atatürk ve Alaca Höyük” sergisi Alaca Höyük kazılarına ışık tutarken Cumhuriyet’in arkeolojiye verdiği önemi de hatırlatıyor.
22.01.2024 Arkeoloji
Hamiyet’in faili kader değildi
Hamiyet’in faili kader değildi Peyk grubunun müzikali “Hamiyet”, 1980 darbesiyle önce umudunu, sonra ailesini ve en son aklını kaybeden Hamiyet’in hikâyesini konu alıyor. Grubun solisti İrfan Alış, “O yıllarda atıldı kötülüğün ilk tohumları. Şu an ne yaşıyorsak o günlerde yaşadığımız şeylerin bir sonucu” diyor.
21.01.2024 Kültür Sanat
'Cinsellik içeren sahnelerde paniğe kapıldım! Çok yaşlı olduğumu düşündüm'
'Cinsellik içeren sahnelerde paniğe kapıldım! Çok yaşlı olduğumu düşündüm' Dünyaca ünlü ABD'li aktör Mark Ruffalo, yeni filmi 'Poor Things' için Emma Stone ile kamera karşısına geçti. Stone ile cinsellik içeren sahneler çekmesi gereken Ruffalo, bu konuda endişeli olduğunu itiraf ederek, bu tarz filmler yapmak için 'çok yaşlı' olduğunu ve kimsenin kendisini o şekilde görmek istemeyeceğini düşündüğünü açıkladı.
18.01.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Müzikal ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.