Yeni Malatyaspor, Nacer Barazite ile yollarını ayırdı
Yeni Malatyaspor, Nacer Barazite ile yollarını ayırdı Spor Toto Süper Lig takımlarından Evkur Yeni Malatyaspor, Nacer Barazite ile yollarını ayırdı.
23.07.2020 Yeni Malatyaspor
Yeni Malatyaspor, Nacer Barazite ile anlaştı!
Yeni Malatyaspor, Nacer Barazite ile anlaştı! Sarı-siyahlı kulüpte Fas asıllı Hollandalı futbolcu ile 2 yıllık sözleşme imzalandı
23.07.2020 Yeni Malatyaspor
Yıllar sonra Hollanda'da Bergkamp golü!
Yıllar sonra Hollanda'da Bergkamp golü! Hollanda Eredivisie'de oynanan Utrecht - Sparta Rotterdam maçında ev sahini Utrecht'in yıldız ismi Nacer Barazite attığı harika gol ile akıllara Hollandalı yıldzı Denis Bergkamp'ı getirdi.
25.09.2016 Futbol
Müslüman oyuncunun bu hareketi olay yarattı!
Müslüman oyuncunun bu hareketi olay yarattı! Hollanda'da Utrecht forması giyen Nacer Barazite, inançları gereği kadın eli sıkmayacağını söyleyerek FOX Sports spikeri Helene Hendriks'in uzattığı eli geri çevirdi. Hollanda basını, Barazite'nin hareketini saygısızca ve küstahca olarak yorumladı
15.02.2016 Futbol
Feyenoord'ta bir darbede Utrecht'ten
Feyenoord'ta bir darbede Utrecht'ten Hollanda Eredivisie'nin 3. haftasında Feyenoord sahasında konuk ettiği Utrecht'e 2-1 mağlup oldu. Feyenoord Mitchell te Vrede'nin golü ile öne geçsede Nacer Barazite ve Rodney Antwi Utrecht'e 3 puanı getiren golleri attılar.
25.08.2014 Futbol