Naomi Osaka

Naomi Osaka

Son dakika Naomi Osaka haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Naomi Osaka gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Naomi Osaka haber sayfamızda...

Naomi Osaka

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 183 naomi osaka haberi bulunmuştur.
Alp Ustaoğlu yazdı: Melbourne'de gençlik patlaması!
Alp Ustaoğlu yazdı: Melbourne'de gençlik patlaması! Avustralya Açık Tenis Turnuvası’na bu sezon genç raketler damga vurdu. Mirra Andreeva (16), Coco Gauff (19), Maria Timofeeva (20), Qinwen Zheng (21), Marta Kostyuk (21) yoluna devam ederken, dünya 1 numarası Swiatek’i eleyen Linda Noskova şu ana kadar ki en büyük sürprizi yaptı.
21.01.2024 Tenis
Alp Ustaoğlu yazdı: Kadınlarda sürprizli açılış!
Alp Ustaoğlu yazdı: Kadınlarda sürprizli açılış! Yılın ilk grand slaminde tek kadınlarda son 10 turnuvanın 8’inde farklı şampiyonlar çıktı. Bu yüzden Avustralya Açık tenisseverlerin her zaman ilgisini çekerken, birçok birinci adayını da izleme fırsatı sunuyor.
14.01.2024 Tenis
Alp Ustaoğlu yazdı: Teniste artık değişim şart!
Alp Ustaoğlu yazdı: Teniste artık değişim şart! Dünyanın en önemli bireysel sporu olan tenis 100 yılı aşkın süredir aynı kurallar ve format ile oynanıyor. Dolayısıyla bir süredir değişim gerekir mi sorusunun cevabını arıyor. Ancak genel tabloya baktığımızda bazı şeylerin artık farklılaşması gerektiğini görüyoruz.
17.12.2023 Tenis
Alp Ustaoğlu yazdı: Muhteşem kadınlar tenisi!
Alp Ustaoğlu yazdı: Muhteşem kadınlar tenisi! Erkeklerde belirli isimler şampiyon olurken, kadınların sürprize açık olması ilgi çekiyor. Örneğin 2 ay sonraki Avustralya Açık’ı erkeklerde sürpriz olmazsa Djokovic kazanacak. Kadınlarda ise en az 8 şampiyon adayı sayabiliriz işin sırrı burada yatıyor.
10.12.2023 Tenis
Kripto çöküşünde yıldızlara da dava
Kripto çöküşünde yıldızlara da dava  ABD’de iflas başvurusunda bulunan ve şaibeli para aktarımları nedeniyle soruşturma altında olan kripto para borsası FTX’in reklamını yapan ünlülere de ‘halkı yanıltmaktan’ dava açıldı.
18.11.2022 Dünya
Alp Ustaoğlu yazdı: Paris ruhu tekrar kortlarda
Alp Ustaoğlu yazdı: Paris ruhu tekrar kortlarda Son yirmi yılda Amerika ve Avustralya Açık için yapılan yatırımlarla popülerlik anlamında gölgede kalan Roland Garros bu sene büyük değişimlere gitti. Hem sporcuların hem de tenisseverlerin daha iyi vakit geçirmesi için atılımlar yapıldı.
29.05.2022 Tenis
Billie Jean King Cup Türkiye'de
Billie Jean King Cup Türkiye'de Uluslararası Tenis Federasyonu’nun bugün yaptığı açıklamaya göre, BNP Paribas sponsorluğunda gerçekleşen iki Billie Jean King Cup Grup I karşılaşması ve Belçika-Belarus Elemeleri olmak üzere üç farklı etkinlik Nisan ayında Antalya’da düzenlenecek.
16.02.2022 Tenis
Çinli tenisçi Shuai Peng cinsel saldırı suçlamasını geri çekti
Çinli tenisçi Shuai Peng cinsel saldırı suçlamasını geri çekti Eski Çin Başbakan Yardımcısı Zhang Gaoli’yi cinsel saldırıyla suçlayan ünlü Çinli tenisçi Shuai Peng, suçlamasını kameralar önünde geri aldı. Singapur medyasına konuşan Shuai Peng, kimseyi cinsel saldırıyla suçlamadığını söyledi.
20.12.2021 Dünya
FT yılın en etkili kadınlarını seçti
FT yılın en etkili kadınlarını seçti Financial Times gazetesi, 2021 yılının en ilham verici 25 kadınını listeledi.
3.12.2021 Dünya
Ortadan kaybolan Çinli tenisçi Peng, olimpiyat yetkililerine 'iyi olduğunu' söyledi
Ortadan kaybolan Çinli tenisçi Peng, olimpiyat yetkililerine 'iyi olduğunu' söyledi Çin Başbakan Yardımcısı Zhang Gaoli'yi cinsel saldırıyla suçlayan ve ardından ortadan kaybolan Çinli kadın tenisçi Shuai Peng, iki hafta sonra ilk kez yetkililerle görüştü.
22.11.2021 Dünya
Dünya onu merak ediyor! Çinli tenisçiden haber var
Dünya onu merak ediyor! Çinli tenisçiden haber var Uluslararası Olimpiyat Komitesi (IOC) Başkanı Thomas Bach, Çin'in eski başbakan yardımcısı Zhang Gaoli tarafından cinsel tacize uğradığını iddia ettiği sosyal medya paylaşımından beri kendisinden haber alınamayan Çinli tenisçi Peng Shuai ile görüntülü arama gerçekleştirdi.
21.11.2021 Dünya
Serena Williams'tan haber alınamayan Çinli tenisçi Peng'e destek
Serena Williams'tan haber alınamayan Çinli tenisçi Peng'e destek ABD'li tenisçi Serena Williams, Çin'in eski başbakan yardımcısı Zhang Gaoli tarafından cinsel tacize uğradığını iddia ettiği sosyal medya paylaşımından beri kendisinden haber alınamayan Çinli meslektaşı Peng Shuai için sessiz kalınamayacağını söyledi.
19.11.2021 Tenis
Avustralyalı tenisçi Barty, Indian Wells'ten çekildi
Avustralyalı tenisçi Barty, Indian Wells'ten çekildi Tek kadınlarda dünya 1 numarası Avustralyalı tenisçi Ashleigh Barty, gelecek hafta başlayacak Indian Wells Turnuvası'ndan çekildi.
28.09.2021 Tenis
Listedeki tek Türk’e bakandan tebrik
Listedeki tek Türk’e bakandan tebrik Uluslararası Enerji Ajansı (IEA) Başkanı Fatih Birol, Time dergisinin belirlediği 2021 yılı dünyanın en etkili 100 kişisi listesindeki tek Türk  oldu.
17.09.2021 Ekonomi
Son dakika haberi: Emma Raducanu trendin sürmesini sağladı
Son dakika haberi: Emma Raducanu trendin sürmesini sağladı Emma Raducanu’nun Amerika Açık’ta mutlu sona ulaşması, kadınlar tenisindeki trendin sürmesini sağladı. Birbiri ardına yeni yıldızların doğuşuna sahne olan kortlarda, son dört yıl içinde ilk grand slamini kazanan raket sayısı 11’e yükseldi.
15.09.2021 Tenis
ABD Açık'ta tek kadınlar finaline gençler damga vurdu
ABD Açık'ta tek kadınlar finaline gençler damga vurdu Teniste sezonun son grand slam turnuvası ABD Açık'ta, Büyük Britanyalı Emma Raducanu ve Kanadalı Leylah Fernandez, tek kadınlarda finale çıkarak tarihi bir başarıya imza attı.
10.09.2021 Tenis
19 yaşındaki Fernandez, ABD Açık'ta çeyrek finale çıktı
19 yaşındaki Fernandez, ABD Açık'ta çeyrek finale çıktı ABD Açık Tenis Turnuvası'nda kadınların son şampiyonu Naomi Osaka'yı eleyen Leylah Fernandez, 2016 şampiyonu Angelique Kerber'i de 2-1 yenerek çeyrek finale yükseldi.
6.09.2021 Tenis
Son dakika haberi: ABD Açık'ta seribaşları veda etti
Son dakika haberi: ABD Açık'ta seribaşları veda etti ABD Açık Tenis Turnuvası'nda kadınların 3 numaralı seribaşı Naomi Osaka ve erkeklerin 3 numaralı seribaşı Stefanos Tsitsipas, 3. turda elendi.
4.09.2021 Tenis
ABD Açık'ta Novak Djokovic, tek kadınlarda ise Bianca Andrescu üst tura çıktı
ABD Açık'ta Novak Djokovic, tek kadınlarda ise Bianca Andrescu üst tura çıktı Sezonun dördüncü grand slam turnuvası ABD Açık'ta seri başı tenisçilerden tek erkeklerde Sırbistanlı Novak Djokovic, tek kadınlarda ise Kanadalı Bianca Andrescu üst tura yükseldi.
1.09.2021 Tenis
Son dakika haberi: ABD Açık'ta favoriler yoluna devam etti
Son dakika haberi: ABD Açık'ta favoriler yoluna devam etti Sezonun dördüncü grand slam turnuvası ABD Açık'ta seri başı tenisçilerden tek erkeklerde Rus Daniil Medvedev ile Yunan Stefanos Tsitsipas, tek kadınlarda ise Belaruslu Aryna Sabalenka ve Japon Naomi Osaka üst tura yükseldi.
31.08.2021 Tenis
ABD Açık'ta gözler Djokovic'in üstünde olacak
ABD Açık'ta gözler Djokovic'in üstünde olacak Novak Djokovic, 2021 ABD Açık'a, "En fazla grand slam turnuvası kazanan erkek tenisçi" rekorunu kırmak ve aynı yıl içinde dört büyük turnuvada da şampiyonluğa ulaşan 3. erkek tenisçi olmak için çıkacak.
29.08.2021 Tenis
Japon tenisçi Osaka, Western & Southern Açık'taki gelirini Haiti'deki depremzedelere bağışlayacak
Japon tenisçi Osaka, Western & Southern Açık'taki gelirini Haiti'deki depremzedelere bağışlayacak Japon tenisçi Naomi Osaka, Western & Southern Açık'tan elde edeceği geliri Haiti'deki depremzedelere bağışlayacağını duyurdu.
16.08.2021 Tenis
Tokyo’nun rengi onlardı
Tokyo’nun rengi onlardı Tokyo 2020 Yaz Olimpiyat Oyunları’nı izlemek için 4 artı bir yıl bekledik. Beklediğimize değdi mi tartışılır ama tartışılmaz tek şey performansları ve tarzıyla konuşulan birçok sporcuyu keşfetmemizi sağladığı
8.08.2021 Pazar
Madalyonun diğer yüzü
Madalyonun diğer yüzü Tüm zamanların en iyi kadın cimnastikçisi olarak kabul edilen ABD’li Simon Biles’ın Tokyo 2020 Olimpiyatları’ndan psikolojik nedenlerden dolayı çekilmesi sporun zirvesine tırmanmanın ağır bedellerini hatırlattı
1.08.2021 Pazar
Son dakika - Novak Djokovic'den Simon Biles çıkışı!
Son dakika - Novak Djokovic'den Simon Biles çıkışı! Mental problemlerin ardından oyunlardan çekilen Simon Biles’a destek mesajları yağarken, Sırp tenisçi ise ayrı telden çaldı, “Profesyonel sporun olduğu yerde baskı da olur. Zirveyi hedefliyorsanız, bununla başa çıkmayı öğrenmelisiniz” dedi
30.07.2021 Yaz Olimpiyatları

Benzer Haber Etiketleri

Naomi Osaka ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.