Napoli

Napoli

Son dakika Napoli haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Napoli gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Napoli haber sayfamızda...

Napoli

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 6.535 napoli haberi bulunmuştur.
Trabzonspor'dan Giorgos Masouras açıklaması!
Trabzonspor'dan Giorgos Masouras açıklaması! Trabzonspor, Giorgos Masouras'la ilgili transfer çalışmasının bulunmadığını açıkladı.
19.04.2024 Trabzonspor
Vincenzo Montella, Napoli'nin listesine eklendi!
Vincenzo Montella, Napoli'nin listesine eklendi! A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella'nın Napoli'nin radarına girdiği aktarıldı.
19.04.2024 Milli Takım
Fenerbahçeli Sebastian Szymanski paylaşılamıyor! Dev kulüpler transfer yarışında
Fenerbahçeli Sebastian Szymanski paylaşılamıyor! Dev kulüpler transfer yarışında Fenerbahçe'nin Polonyalı on numarası Sebastian Szymanski'nin gösterdiği performans Avrupa devlerinin iştahını kabarttı. Yıldız futbolcu için transfer yarışının başladığı öğrenildi.
19.04.2024 Fenerbahçe
Sergey Pinyaev için Avrupa devleri yarışta!
Sergey Pinyaev için Avrupa devleri yarışta! Avrupa'nın dev kulüplerinin, Lokomotiv Moskova forması giyen 19 yaşındaki Sergey Pinyaev'i kadrosuna katmak istediği öğrenildi.
19.04.2024 Dünyadan Futbol
Casemiro'dan Carlo Ancelotti itirafı! 'Döndüğümde ağlıyordu'
Casemiro'dan Carlo Ancelotti itirafı! 'Döndüğümde ağlıyordu' Real Madrid'den ayrıldıktan sonra Manchester United'a imza atan Casemiro, Carlo Ancelotti ile ilgili konuştu.
Rafael Benitez için Sao Paulo iddiası!
Rafael Benitez için Sao Paulo iddiası! Brezilya temsilcisi Sao Paulo'nun Rafael Benitez'i takımın başına getirmek istediği iddia edildi.
19.04.2024 Dünyadan Futbol
Trabzonspor kafilesi, Kayseri'ye gitti!
Trabzonspor kafilesi, Kayseri'ye gitti! Kayserispor'a konuk olacak Trabzonspor'da kafile, Kayseri'ye gitti.
19.04.2024 Trabzonspor
Galatasaraylı Dries Mertens'ten Napoli itirafı! 'Heyecan verici'
Galatasaraylı Dries Mertens'ten Napoli itirafı! 'Heyecan verici' Galatasaray'ın Belçikalı on numarası Dries Mertens, Napoli ile ilgili konuştu. Yıldız futbolcunun kullandığı ifadeler dikkat çekti.
19.04.2024 Galatasaray
NASA, ABD’de bir evin çatısına çarpan nesnenin Uzay İstasyonu'ndan (ISS) düştüğünü teyit etti
NASA, ABD’de bir evin çatısına çarpan nesnenin Uzay İstasyonu'ndan (ISS) düştüğünü teyit etti NASA, nesneyi ev sahibiyle işbirliği yaparak geri aldı ve nesneyi ajansın Florida'daki Kennedy Uzay Merkezi'nde analiz etti.
17.04.2024 Dünya
Galatasaray, Zaniolo'nun bonservisini belirledi! İtalyanlar çılgın rakamı duyurdu
Galatasaray, Zaniolo'nun bonservisini belirledi! İtalyanlar çılgın rakamı duyurdu Galatasaray'ın 2023 yazında İngiltere Premier Lig kulübü Aston Villa'ya kiraladığı Nicolo Zaniolo'nun geleceği büyük merak konusu. Sarı-kırmızılı takımın özellikle EURO 2024'ten sonra ciddi bir bonservis geliri elde etmeyi beklediği İtalyan yıldızla ilgili yeni gelişmeler mevcut.
16.04.2024 Galatasaray
Çılgın transfer planı! Kim Min Jae geri dönüyor
Çılgın transfer planı! Kim Min Jae geri dönüyor Sezon başında Napoli'den 50 milyon euroya Bayern Münih'e transfer olan Kim Min Jae için sürpriz bir transfer iddiası gündeme geldi. Güney Koreli futbolcu eski kulübüne geri dönebilir. İşte detaylar...
16.04.2024 Dünyadan Futbol
Uzaydan düşen gizemli nesne! Evin çatısını delip içeri girdi, NASA'dan açıklama geldi
Uzaydan düşen gizemli nesne! Evin çatısını delip içeri girdi, NASA'dan açıklama geldi Geçtiğimiz ay Florida'da yaşayan Alejandro Otero isimli bir adamın gece saatlerinde evine uzaydan bir cisim düştü. Çatıyı delip zemin kata kadar inen nesle ile ilgili NASA günler sonra açıklamada bulundu.
16.04.2024 Dünya
Napoli'den Zaniolo'ya yakın takip! Dev transfer bütçesi
Napoli'den Zaniolo'ya yakın takip! Dev transfer bütçesi Nicolo Zaniolo'yu listesinde bulunduran Napoli'nin başkanı Aurelio De Laurentiis, transfer bütçelerini 100 milyon dolar olarak belirledi.
14.04.2024 Galatasaray
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
13.04.2024 Süper Lig
Galatasaray'a İtalya'dan sürpriz orta saha! İşte transfer planı
Galatasaray'a İtalya'dan sürpriz orta saha! İşte transfer planı Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, bir yandan da gelecek sezonun transfer çalışmalarına başlamış durumda. İtalyan basını sarı-kırmızılı ekibin ilgilendiği orta sahayı duyururken takımdan ayrılacak isimler de ortaya çıktı. İşte detaylar...
11.04.2024 Galatasaray
Anadolu Efes'ten EuroLeague'in yıldızına kanca!
Anadolu Efes'ten EuroLeague'in yıldızına kanca! Turkish Airlines EuroLeague'de bu sezon hedeflerinden uzak kalan ancak play-in umutlarını sürdüren Anadolu Efes'te gelecek sezon için çalışmalar başladı. Lacivert-beyazlıların, EuroLeague'de gösterdiği performansla dikkat çeken yıldız isme kanca attığı ortaya çıktı.
Galatasaray yeni dinamosunu Napoli'de buldu! 12 milyon euroya imza atmıştı
Galatasaray yeni dinamosunu Napoli'de buldu! 12 milyon euroya imza atmıştı Galatasaray'da kurmaylar gelecek sezon için transfer çalışmalarına hız verdi. Sarı-kırmızılıların Napoli'de forma giyen yıldız futbolcuyla ilgili bilgi aldığı öğrenildi.
10.04.2024 Galatasaray
Napoli'de Antonio Conte operasyonu başladı!
Napoli'de Antonio Conte operasyonu başladı! Napoli Başkanı Aurelio De Laurentiis'in gelecek sezon için takımın başına Antonio Conte'yi getirmek istediği öğrenildi.
10.04.2024 İtalya Serie A
UEFA kulüp sıralaması güncellendi! İlk 100'de 3 Türk
UEFA kulüp sıralaması güncellendi! İlk 100'de 3 Türk Avrupa futbolunun patronu UEFA, kulüpler sıralamasında güncellemeye gitti. Avrupa'daki devlerin sıralamasının belli olduğu listede ilk 100'de 3 Türk kulübü yer aldı.
10.04.2024 Süper Lig
Aston Villa'dan Nicolo Zaniolo sürprizi! Transfer kararı belli oldu
Aston Villa'dan Nicolo Zaniolo sürprizi! Transfer kararı belli oldu Galatasaray'ın sezon başında şarta bağlı zorunlu satın alma opsiyonuyla Aston Villa'ya kiraladığı Nicolo Zaniolo ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Premier Lig ekibinin, tecrübeli futbolcuya dair düşüncesinin değiştiği aktarıldı.
6.04.2024 Galatasaray
Nicolo Zaniolo için dev ısrar! Galatasaray'dan çılgın talep
Nicolo Zaniolo için dev ısrar! Galatasaray'dan çılgın talep Galatasaray'ın Aston Villa'ya kiralık olarak gönderdiği Nicolo Zaniolo için Serie A devinin ısrarcı olduğu öğrenildi. Serie A devinde yeni sportif direktörün ilk hedefininin Nicolo Zaniolo olacağı aktarıldı.
6.04.2024 Galatasaray
Galatasaray'ın yıldızı Mertens için olay benzetme: Kleptomani hastası!
Galatasaray'ın yıldızı Mertens için olay benzetme: Kleptomani hastası! Milliyet Gazetesi'nden Levent Kalkan, Galatasaray'ın Belçikalı yıldızını sert bir dille eleştirdi. İşte Kalkan'ın 'Oscar goes to Mertens' başlıklı yazısı...
4.04.2024 Galatasaray
Misli'den Günün Süper Tercihleri
Misli'den Günün Süper Tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
3.04.2024 Futbol
Mario Balotelli'den ırkçılık tepkisi! '20 bin kamera var'
Mario Balotelli'den ırkçılık tepkisi! '20 bin kamera var' Adana Demirspor'un yıldızı Mario Balotelli, İtalya'daki ırkçılık iddiaları hakkında konuştu.
1.04.2024 Adana Demirspor
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
1.04.2024 Diğer

Benzer Haber Etiketleri

Napoli ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.