Nar

Nar

Son dakika nar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan nar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan nar haber sayfamızda...

Nar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.401 nar haberi bulunmuştur.
Yunus Emre Akkor’dan Köfteli Soğan Yahni
Yunus Emre Akkor’dan Köfteli Soğan Yahni Yunus Emre Akkor ile Osmanlı Mutfağı - Köfteli Soğan Yahni
27.03.2024 Milliyet Tv
İstanbul ve Ankara’da zincir marketlerden kırmızı et fiyatıyla ilgili karar!
İstanbul ve Ankara’da zincir marketlerden kırmızı et fiyatıyla ilgili karar! Ramazan öncesi et fiyatlarına yapılan zam kamuoyunda konuşuluyordu. İstanbul’daki ve Ankara’daki zincir marketler Ramazan süresince et fiyatlarını sabitleme kararı aldı. İşte detaylar...
5.03.2024 Haberler
İstanbul ve Ankara’da zincir marketlerden kırmızı et fiyatıyla ilgili karar!
İstanbul ve Ankara’da zincir marketlerden kırmızı et fiyatıyla ilgili karar! Ramazan öncesi et fiyatlarına yapılan zam kamuoyunda konuşuluyordu. İstanbul’daki ve Ankara’daki zincir marketler Ramazan süresince et fiyatlarını sabitleme kararı aldı. İşte detaylar...
5.03.2024 Ekonomi
Kahreden olay! 17 aylık Yiğit Eren'İn son yemeği oldu
Kahreden olay! 17 aylık Yiğit Eren'İn son yemeği oldu Samsun'da yediği nar tanesi nefes borusuna kaçan 17 aylık Yiğit Eren Akça hayatını kaybetti.
1.03.2024 Haberler
Kahreden olay! 17 aylık Yiğit Eren'İn son yemeği oldu
Kahreden olay! 17 aylık Yiğit Eren'İn son yemeği oldu Samsun'da yediği nar tanesi nefes borusuna kaçan 17 aylık Yiğit Eren Akça hayatını kaybetti.
1.03.2024 Gündem
Karşıyaka’da bostanlar artıyor
Karşıyaka’da bostanlar artıyor Karşıyaka Belediyesi, iklim değişikliği ve gıda krizine karşı yürüttüğü etkin mücadele kapsamında kent içi tarımı yaygınlaştırmaya yönelik çalışmalarına devam ediyor.
24.02.2024 Ege
İkinci bebeğine hamile olan Müge Boz: Nara bakarsak bu da kız olacak!
İkinci bebeğine hamile olan Müge Boz: Nara bakarsak bu da kız olacak! Oyuncu Müge Boz (39) ile basketbolcu Caner Erdeniz (36), ikinci çocuklarını kucaklarına almak için gün sayıyor. Bebeğin cinsiyetini henüz öğrenmeyen ünlü çiftten Müge Boz, dört yaşındaki kızı Vina'ya hamileyken yaşadıklarını anlattı.
24.02.2024 Cadde
‘Nara göre bu da kız’
‘Nara göre bu da kız’ Müge Boz ve eşi Caner Erdeniz, Türkiye’ye girişini kutlayan Hyde markasının davetinde görüntülendi.
24.02.2024 Cadde
Osmanlı mutfağında unutulmaya yüz tutmuş lezzet! Süleymaniye çorbası tarifi
Osmanlı mutfağında unutulmaya yüz tutmuş lezzet! Süleymaniye çorbası tarifi Çeşitliliği ile dünyaya adını duyuran Osmanlı mutfağında birbirinden farklı ve lezzetli yemek tarifleri bulunuyor. Günümüzde unutulmaya yüz tutmuş 600 yıllık bu zengin mutfakta yer alan çorbalardan birisi de Süleymaniye çorbası. Değişik lezzet arayışında olanlar için bu Süleymaniye çorbasının tarifini ve püf noktalarını paylaştık.
20.02.2024 Yemek
Barbunyaya lezzet katan tüyo! Lokantacıların sırrı buymuş
Barbunyaya lezzet katan tüyo! Lokantacıların sırrı buymuş Bakliyat yemeklerinin arasında en sevilen lezzetlerinden birisi barbunya. Pek çok şekilde tüketilebilen bu bakliyat en çok zeytinyağlı tercih ediliyor. Ancak bu yemeği yapmadan önce dikkat edilmesi gereken bazı püf noktalar var. Lokantalarda bayılarak yediğimiz zeytinyağlı barbunya yemeğine lezzet katan sırrı sizin için paylaştık.
20.02.2024 Yemek
Farklı tarif arayanlara birebir: Kıbrıs’ın geleneksel kış yemeği kolakas tarifi
Farklı tarif arayanlara birebir: Kıbrıs’ın geleneksel kış yemeği kolakas tarifi Kıbrıs’ın geleneksel kış yemeklerinden birisi olan kolakas yemeği sade veya kırmızı et, tavuk eti gibi besinlerle yapılabilmektedir. Misafirlerine farklı lezzet arayanlar için birebir olan kolakas yemeğinin tarifini sizlerle paylaştık…
19.02.2024 Yemek
Nar gibi kızarmış tavuğun püf noktası! Aşçılar meğer bu tekniği uyguluyormuş
Nar gibi kızarmış tavuğun püf noktası! Aşçılar meğer bu tekniği uyguluyormuş Dünya genelinde en çok tüketilen besinler arasında hiç şüphesiz tavuk yer alıyor. Protein bakımından zengin olan tavuk farklı şekillerde hazırlanıyor. Ancak çoğu insan tavuğu nar gibi kızarmış seviyor. Tavuğunuzun nar gibi kızarmasını istiyorsanız aşçıların tekniğini uygulayın.
19.02.2024 Yemek
Kadın kooperatiflerinin ürünleri market raflarında
Kadın kooperatiflerinin ürünleri market raflarında ŞOK Marketler, daha güçlü bir gelecek için kadınların ekonomiye katılımını artırmak ve fırsat eşitliğine katkıda bulunmak amacıyla “Şok’ta Ben de Varım” projesinin kapsamını genişletti. Türkiye’nin deprem bölgesi başta olmak üzere, farklı yörelerindeki kadın kooperatiflerinden kadınların ürettiği el emeği ürünler, seçili ŞOK mağazalarında satışa sunuldu.
19.02.2024 Ekonomi
En iyi Ur-Ge ödülü
En iyi Ur-Ge ödülü Ege Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği (EYMSİB), pandemide hayata geçirdiği Taze Kiraz, Üzüm ve Nar Ürünlerinde Hedef Pazarlar Ur-Ge Projesiyle, maskelerini takarak Hindistan’a pazarlama yaptı, ihracatını 3 yılda 3.5 kat artırarak 30 milyon dolardan 100 milyon doların üzerine taşıdı.
17.02.2024 Ege
Kahraman sahaf Fransız devine karşı
Kahraman sahaf Fransız devine karşı İzmir’in Alsancak semtindeki Hermes Sahaf’ın sahibi Ümit Nar, 11 milyarlık cirosuyla lüksün simgesi olan Hermes ile mücadele ediyor. 
14.02.2024 Kültür Sanat
Çıtır çıtır patates kızartmasının sırrı! Kızartma yağının içine 1 kaşık ekleyin
Çıtır çıtır patates kızartmasının sırrı! Kızartma yağının içine 1 kaşık ekleyin Patates kızartması büyük küçük herkesin sevdiği atıştırmalıklardan bir tanesidir. Ancak patates çıtır çıtır olmayınca yemesi de tat vermiyor. Dışarıdaki kadar lezzetli olan patatesleri evde yapmak mümkün. Kızartma yağına bir kaşık ekleyince çıtır çıtır oluyor…
13.02.2024 Yemek
Kadın istihdamına NAR-KOOP desteği
Kadın istihdamına NAR-KOOP desteği Narlıdere Belediyesi tarafından 2019 yılında kurulan Narlıdere Üretici Kadın Kooperatifi (NAR-KOOP), geçen 5 yılda kadın istihdamına ve üretime büyük katkı sağladı.
10.02.2024 Ege
Dayanışma Sahnesi’nde ikinci perde
Dayanışma Sahnesi’nde ikinci perde Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 11 ilde yıkıma yol açan depremlerin ardından, bölgedeki tiyatro topluluklarıyla İBB Kültür Dairesi Başkanlığı’nın düzenlediği Dayanışma Projesi’nin ikinci başlıyor.
2.02.2024 Kültür Sanat
Kadınlara umut HayatHatay
Kadınlara umut HayatHatay Hatay Valiliği öncülüğünde hayata geçirilen HayatHatay projesiyle kentteki kadın kooperatiflerinin el emeği ürünleri hayathatay.com.tr adresi üzerinden tüketiciye ulaşıyor.
1.02.2024 Gündem
Margarinde ‘lezzet’ ve ‘keyf’e yasak
Margarinde ‘lezzet’ ve ‘keyf’e yasak Tarım ve Orman Bakanlığı, margarinlerin üzerinde yer alan ‘tereyağı keyfi’, ‘tereyağı lezzeti’ gibi tüketiciyi yanıltan etiketlemelere yasak getiriyor. Taklidi önlemek amacıyla ballar da Nükleer Manyetik Rezonans cihazından geçecek.
31.01.2024 Gündem
Nar Sahne, yeni oyunla geliyor
Nar Sahne, yeni oyunla geliyor Nar Sahne, yeni oyunu “Ah’ları Topluyorum” ile, 26 Ocak Cuma akşamı Kadıköy KarmaDrama sahnesinde sanat severlerle buluşuyor. Nilüfer Akcan Tekin’in, kaleme alıp oynadığı oyun, kadının varoluşunu sorgulama ve kadınlığıyla hesaplaşmasının yanı sıra, erkek egemen dünyada var olma mücadelesini farklı bir bakış açısıyla sahneye taşıyor.
20.01.2024 Kültür Sanat
Yapay ete, böcek ununa izin yok!
Yapay ete, böcek ununa izin yok! Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, bakanlığın, yapay ete, böcek ununa izin verdiği yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirterek, “Böyle bir çalışmamız yok” dedi.
11.01.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Nar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.