Naz Elmas

Naz Elmas

Türk sinema, televizyon ve tiyatro oyuncusu. Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Oyuncu Açelya Elmas'ın kardeşidir.   Hayatı   Naz Elmas, 16 Haziran 1983'te İstanbul'da doğdu. İlköğrenimini 50. Yıl Cumhuriyet'te okudu. Liseyi ise yabancı dil eğitimi veren Özel Kalamış Lisesi'nde okudu. Kariyeri   Üniversite son sınıfta okurken, Haziran Gecesi adlı dizide Özcan Deniz'in sevgilisi Havin'i canlandırdı. G.O.R.A filminde konuk oyunculuk yaparak, Erşan Kuneri'nin sekreterini canlandırdı. Sonrasında Candan Öte adlı dizide Gülen rolünü canlandırdı. 2007 yılında El Gibi adlı dizide oynamıştır. Televizyon reklamlarında da oyunculuk sergileyen Naz Elmas, Garanti Bankası'nın Mortgage Uzmanı adlı reklamında rol almıştır. Doktorlar dizisinde "Eylül" karekterini canlandırmıştır. Oyuncunun birçok usta oyuncuyla oynadığı Nefes dizisi 21 Kasım 2009 tarihi itibariyle yayından kaldırıldı. 2011 yılında Star TV'de yayınlanan Ay Tutulması adlı diziyle oyunculuk kariyerine devam eden oyuncu, bu dizinin finali ile birlikte yine Star TV'de yayınlanan Bir Ömür Yetmez adlı dizide "Melek" karakterini oynadı. 2012 yılında 4 Eylül ile 8 Aralık arasında Show Tv'de yayınlanan Ustura Kemal dizisinde Rum kızı Angeli karakterini canlandırdı. 14 bölüm yayınlanan dizi yayından kaldırıldı. 2013 yılında 1 Temmuz ile 23 Eylül arasında Kanal D'de yayınlanan Güzel Çirkin dizisinde oynadı. 13. bölümün ardından dizi yayından kaldırıldı.

Naz Elmas

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 543 naz elmas haberi bulunmuştur.
Haziran Gecesi'nin Havin'i Naz Elmas, son haliyle gündem oldu! Paylaşımına yorum yağdı
Haziran Gecesi'nin Havin'i Naz Elmas, son haliyle gündem oldu! Paylaşımına yorum yağdı Paylaşımları ve yüzündeki değişimle sık sık gündeme gelen Haziran Gecesi'nin Havin'i Naz Elmas, bu kez tekne tatilinden fotoğraflarını paylaştı. Oyuncunun giydiği siyah bikini altı ve sweatshirt dikkat çekti.
6.02.2024 Cadde
Wilma Elles: Kızıma kendi elbisemi giydirdim, neredeyse 37 yıllık!
Wilma Elles: Kızıma kendi elbisemi giydirdim, neredeyse 37 yıllık! Oyuncu Wilma Elles, yaklaşık 2.5 ay önce üçüncü çocuğunu kucağına almıştı. Bir kızı daha olan 37 yaşındaki Elles, eşi Mehmet Şah Çelik ve minik kızı Tiara Manolya ile 'Yeşilçam’dan Bugüne Türk Sineması Ödül Töreni'ne katıldı. Gazetecilerle bir araya gelen ünlü isim, kızına kendi bebeklik elbisesini giydirdiğini açıkladı.
21.12.2023 Cadde
Okuma provası gerçekleşti
Okuma provası gerçekleşti Başrollerinde Buğra Gülsoy, Duygu Mercan, Aslı Bekiroğlu, İlker Aksum ve Naz Elmas’ın yer aldığı ‘Gecenin Nakaratı’ filminin okuma provası gerçekleşti.
11.11.2023 Cadde
Özkan Uğur'un ölümü sanat dünyasını yasa boğdu!
Özkan Uğur'un ölümü sanat dünyasını yasa boğdu! Usta sanatçı Özkan Uğur'un vefat etmesinin ardından sanat dünyasının ünlü isimleri de taziye mesajları paylaştı.
8.07.2023 Cadde
‘Acı hepimizin, yolumuz uzun...’
‘Acı hepimizin, yolumuz uzun...’ Demet Özdemir, doğum gününde hayranlarının depremzedelere 100 liralık bağış yapmasına, “Bizler yan yana durmaya, dayanışmaya çalıştık. Acı hepimizin, yolumuz uzun...” dedi.
28.02.2023 Cadde
Yonca Evcimik kimdir, kaç yaşında? Yonca Evcimik nereli, şarkıları ve dizileri nelerdir?
Yonca Evcimik kimdir, kaç yaşında? Yonca Evcimik nereli, şarkıları ve dizileri nelerdir? Şarkılar Bizi Söyler programına bu akşam Yonca Evcimik konuk oluyor. Dizileri ve şarkılarıyla yıllara damga vuran Yonca Evcimik hakkında sorular peş peşe gelmeye başladı. Peki Yonca Evcimik kimdir, kaç yaşında? Yonca Evcimik nereli? İşte başarılı sanatçının dizileri, şarkıları ve hayatına dair merak edilenler haberimizin devamında...
28.05.2022 Cadde
Kanseri dört kez yenen Açelya Elmas: Artık hayallerimi gerçekleştirme zamanı
Kanseri dört kez yenen Açelya Elmas: Artık hayallerimi gerçekleştirme zamanı Oyunculuk kariyerindeki en parlak günlerinde kansere yakalanan Açelya Elmas, kemoterapi ile iyileşmiş, hastalığı nüksedince iki kez ilik nakli olmuştu. Bodrum'a yerleşen ve hayata dört elle sarılan ünlü isim, sağlık durumu ve geleceğe dair planları hakkında konuştu.
5.05.2022 Cadde
Naz Elmas tek başına Göcek'e gitti
Naz Elmas tek başına Göcek'e gitti Son olarak 'Evlilik Hakkında Her Şey' adlı dizide boy gösteren Naz Elmas, özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Üç yıllık eşi Erol Özmandıracı'dan boşanacağı yönündeki iddialarla adından söz ettiren ünlü isim, son olarak önceki yıllarda eşi ile gittiği Göcek'ten tek başına fotoğraf paylaştı.
1.05.2022 Cadde
Naz Elmas'ın annesinden şaşırtan tepki! 'Ne sorup duruyorsunuz?'
Naz Elmas'ın annesinden şaşırtan tepki! 'Ne sorup duruyorsunuz?' Son olarak 'Evlilik Hakkında Her Şey' adlı dizide boy gösteren Naz Elmas, özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Üç yıllık eşi Erol Özmandıracı'dan boşanacağı yönündeki iddialarla adından söz ettiren ünlü isim, önceki gün annesiyle Nişantaşı'nda görüntülendi. Elmas, muhabirlerin sorularını cevapsız bırakırken anne Meral Elmas'ın araya girip teki göstermesi şaşırttı.
29.04.2022 Cadde
Kızına kalkan oldu
Kızına kalkan oldu Naz Elmas, annesi Meral Elmas ile Nişantaşı’ndaydı.
29.04.2022 Cadde
Evlilik Hakkında Her Şey Hande kimdir, gerçek adı nedir? Naz Elmas eşi kim, kaç yaşında, nereli?
Evlilik Hakkında Her Şey Hande kimdir, gerçek adı nedir? Naz Elmas eşi kim, kaç yaşında, nereli? Evlilik Hakkında Her Şey dizisine Naz Elmas, Hande karakteri ile dahil oluyor. Başarılı oyuncunun hayatı ise aramalra konu oldu. Elmas, İstanbul'da doğdu ve henüz öğnreic iken Haziran Gecesi adlı dizide Özcan Deniz ile birlikte oynadı. Peki, Naz Elmas kimdir, nereli?
5.04.2022 Cadde
Paris rüzgarı
Paris rüzgarı Ayşe Sicimoğlu ve ağabeyi Ayhan Sicimoğlu’nun dokunuşlarıyla önceki akşam Anadolu Yakası’ndaki The Badau adlı mekanda Paris havası esti.
22.02.2022 Cadde
Eğlence ve sanat
Eğlence ve sanat İş, sanat ve cemiyet hayatının ünlü isimleri, goodspaces’ın açılış davetinde bir araya geldi
12.02.2022 Cadde
Alışveriş günleri
Alışveriş günleri Jade&Brands, Sevgililer Günü’ne özel olarak İstanbulluları markalarla buluşturuyor.
10.02.2022 Cadde
Renkli festival
Renkli festival Yeni yılın ilk ‘Sevgililer Günü’ temalı alışveriş festivali ‘Loveland’, 8-9 ve 11-12 Şubat’ta gerçekleşecek.
5.02.2022 Cadde
Naz Elmas'ın yeni projesi belli oldu
Naz Elmas'ın yeni projesi belli oldu Son olarak 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinde rol alan Naz Elmas, önceki gün Zorlu AVM'de görüntülendi. İki yıldır ekranlardan uzak olan oyuncu, sevenlerine yeni proje müjdesi verdi.
24.11.2021 Cadde
‘Sanatla beslenmemek elde değil’
‘Sanatla beslenmemek elde değil’ Naz Elmas, ‘Naz Elmas’la Sanatın Renkleri’ YouTube programının çekimlerine 16. Contemporary Istanbul’da devam ediyor. 
9.10.2021 Cadde
Naz Elmas'tan 'evlilikte kriz' iddiasına yanıt!
Naz Elmas'tan 'evlilikte kriz' iddiasına yanıt! 2019 yılında iş insanı Erol Özmandıracı ile dünyaevine giren 38 yaşındaki oyuncu Naz Elmas, evliliklerinde kriz yaşadıkları yönünde çıkan haberlere cevap verdi.
9.10.2021 Cadde
Naz Elmas: Ekranlarda olmak istiyorum
Naz Elmas: Ekranlarda olmak istiyorum Son olarak 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinde rol alan oyuncu Naz Elmas, önceki gün Zorlu AVM'de görüntülendi.
1.10.2021 Cadde
Naz Elmas Bodrum'da! Teknede görüntülendi
Naz Elmas Bodrum'da! Teknede görüntülendi Yaz boyunca eşi Erol Özmandıracı ile Göcek’te tatil yapan oyuncu, önceki gün Bodrum Türkbükü’nde görüntülendi. En doğal haliyle obektiflere yansıyan oyuncu, gün boyu güneşlendi.
6.09.2021 Cadde
Tatile devam
Tatile devam Naz Elmas, eşi Erol Özmandıracı ile Göcek tatiline devam ediyor...
6.09.2021 Cadde
Seren Serengil: Serenay Sarıkaya'nın fotoğraflarını Naz Elmas sızdırdı
Seren Serengil: Serenay Sarıkaya'nın fotoğraflarını Naz Elmas sızdırdı Oyuncu Serenay Sarıkaya'nın, adının aşk dedikodularına karıştığı iş insanı Haldun Demirhisar'la görüntülenmesi magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Sarıkaya ve Demirhisar'ın evdeki fotoğraflarının sızması üzerine Seren Serengil'den Naz Elmas'ı kızdıracak bir iddia geldi.
2.09.2021 Cadde
Naz Elmas: Bu kadar ilgiyi ben de beklemiyordum
Naz Elmas: Bu kadar ilgiyi ben de beklemiyordum Naz Elmas, önceki gün Zorlu AVM'de görüntülendi. Akşam saatlerinde tek başına alışverişe çıkan oyuncu, bir anda sevenlerinin yoğun ilgisiyle karşılaştı.
17.08.2021 Cadde
21 Temmuz 2021 Magazin Haberleri Bülteni
21 Temmuz 2021 Magazin Haberleri Bülteni 21 Temmuz 2021 Magazin Haberleri Bülteni
21.07.2021 Magazin
Naz Elmas denize girmedi!
Naz Elmas denize girmedi! Sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren oyuncu Naz Elmas (38), iş insanı eşi Erol Özmandıracı (54) ile Bodrum'da tatilin tadını çıkarıyor.
21.07.2021 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Naz Elmas ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.