Nazarbayev

Nazarbayev

Son dakika nazarbayev haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan nazarbayev gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan nazarbayev haber sayfamızda...

Nazarbayev

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 535 nazarbayev haberi bulunmuştur.
Kazakistan’da kardeş buluşması
Kazakistan’da kardeş buluşması Türk Devletleri Teşkilatı (TDT) Zirvesi Astana’da başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün zirve oturumuna hitap edecek. Erdoğan zirve kapsamında dün başladığı ikili görüşmelerini bugün de sürdürecek.
3.11.2023 Gündem
Kazalar KGYS kameralarınca görüntülendi
Kazalar KGYS kameralarınca görüntülendi Nevşehir’de meydana gelen trafik kazaları Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGSY) kameralarınca kaydedildi.
3.10.2023 Haberler
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın: 'Kıbrıs davası tüm Türk dünyasının davasıdır'
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın: 'Kıbrıs davası tüm Türk dünyasının davasıdır' Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, “Kıbrıs davası tüm Türk dünyasının davasıdır. Kıbrıs davası bir hak, hukuk ve adalet davasıdır. Bir toprak, yönetim meselesi olmaktan öte temel hak ve hukukun, uluslararası normların hayata geçirilmesini hatırlatan bir davadır” dedi.
7.12.2022 Gündem
Kazakistan Cumhurbaşkanı Tokayev, yemin ederek görevine başladı
Kazakistan Cumhurbaşkanı Tokayev, yemin ederek görevine başladı Kazakistan’da erken cumhurbaşkanlığı seçiminin galibi mevcut Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev, yemin ederek görevine başladı.
26.11.2022 Dünya
Kazakistan'da Tokayev yeniden cumhurbaşkanı seçildi
Kazakistan'da Tokayev yeniden cumhurbaşkanı seçildi Kazakistan'da dün yapılan erken cumhurbaşkanlığı seçiminin galibi oyların yüzde 81.31'ini alan mevcut Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev oldu.
21.11.2022 Dünya
Kazakistan’da halk erken cumhurbaşkanlığı seçimi için sandık başında
Kazakistan’da halk erken cumhurbaşkanlığı seçimi için sandık başında Orta Asya ülkesi Kazakistan’da, erken cumhurbaşkanlığı seçimi için oy verme işlemi başladı.
20.11.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Astana'da!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Astana'da! Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Türkiye- Kazakistan Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi'nin 4'üncü toplantısı ile 'Asya'da İşbirliği ve Güven Arttırıcı Önlemler Konferansı'nın (CICA) 6'ncı zirvesine katılmak üzere Astana'da. Erdoğan, Kazakistanlı mevkidaşı tarafından resmi törenle karşılandı.
12.10.2022 Siyaset
Geceyarısı asfalt mesaisi
Geceyarısı asfalt mesaisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Bayraklı’daki asfalt çalışmalarını inceledi.
2.08.2022 Ege
Pegasus Hava Yolları’ndan 3 yeni hat
Pegasus Hava Yolları’ndan 3 yeni hat Pegasus Hava Yolları, İstanbul Sabiha Gökçen’den Kazakistan Nursultan Nazarbayev Uluslararası Havalimanı ile Rize/Artvin Havalimanı’na, Ankara’dan ise Bükreş’e uçmaya başlıyor.
10.06.2022 Ekonomi
Kazakistan’da anayasa değişikliğine yüzde 77 'evet'
Kazakistan’da anayasa değişikliğine yüzde 77 'evet' Kazakistan'da anayasada değişiklik için düzenlenen referanduma seçmenlerin yüzde 77,18’i evet oyu verdi.
6.06.2022 Dünya
Kazakistan’da halk, anayasa değişikliği için sandık başında
Kazakistan’da halk, anayasa değişikliği için sandık başında Kazakistan’da halk, “süper başkanlık” modelden “güçlü parlamentolu başkanlık sisteme” geçişi öngören anayasa değişikliği için sandık başına gitti.
5.06.2022 Dünya
Kazakistan’da 27 yılın ardından ilk referandum
Kazakistan’da 27 yılın ardından ilk referandum Kazakistan’da halk, 27 yıl aradan sonra anayasa değişikliği için 5 Haziran'da sandık başına gidecek.
24.05.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan NATO zirvesi dönüşü flaş açıklamalar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan NATO zirvesi dönüşü flaş açıklamalar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Olağanüstü Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi dönüşü sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Rusya ve Ukrayna'daki son durumu değerlendiren Erdoğan, NATO Liderler Zirvesi'nin her açıdan verimli ve başarılığı geçtiğini vurguladı.
25.03.2022 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan NATO zirvesi dönüşü enerjide 'sürpriz' sinyali
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan NATO zirvesi dönüşü enerjide 'sürpriz' sinyali Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Olağanüstü Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi dönüşü sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Rusya ve Ukrayna'daki son durumu değerlendiren Erdoğan, NATO Liderler Zirvesi'nin her açıdan verimli ve başarılığı geçtiğini vurguladı. Enerjide çok daha farklı alanların da açılacağının sinyalini veren Erdoğan, 'Bunu duyduğunuzda “Bu da nereden çıktı” diyeceksiniz. Bu görüşmelerden inşallah şöyle dört dörtlük bir sonuç çıkacak. İlk görüşmeleri yaptık' dedi.
25.03.2022 Siyaset
Nazarbayev’in 'ömür boyu başkanlık' yetkileri kaldırıldı
Nazarbayev’in 'ömür boyu başkanlık' yetkileri kaldırıldı Kazakistan Parlamentosunun üst kanadı Senato, ülkenin kurucu Cumhurbaşkanı Nursultan Nazarbayev’in Güvenlik Konseyindeki ve Halk Asamblesindeki ömür boyu başkanlığının iptal edilmesini onayladı.
27.01.2022 Dünya
Haftalar sonra kamuoyuna konuştu! Nazarbayev: 'Hiçbir yere ayrılmadım'
Haftalar sonra kamuoyuna konuştu! Nazarbayev: 'Hiçbir yere ayrılmadım' Emekliye ayrıldığını ve şu anda başkent Nursultan'da hak ettiği istirahat sürecinde bulunduğunu belirten Kazakistan Birinci Devlet Başkanı Nursultan Nazarbayev, halka mevcut Devlet Başkanı Kasım Cömert Tokayev'in reformlarını destekleme çağrısı yaptı.
18.01.2022 Dünya
'Barış gücü geri gidecek'
'Barış gücü geri gidecek' Kazakistan Cumhurbaşkanı Tokayev, Batı'nın kuşkuyla yaklaştığı Rusya liderliğindeki barış gücünün 10 gün içinde ülkeden ayrılacağını duyurdu.
12.01.2022 Dünya
'Nazarbayev ülkeden kaçmadı'
'Nazarbayev ülkeden kaçmadı' Kazakistan'ın Ankara Büyükelçisi Abzal Saparbekuly'nin önceki sabah siyasi parti temsilcilerine ülkesindeki son durum hakkında bilgi verirken Kazakistan'ın ilk Cumhurbaşkanı Nursultan Nazarbayev'in çocuklarıyla beraber ülkeyi terk ettiği iddialarını yalanladığı öğrenildi.
11.01.2022 Dünya
Kazakistan’daki protestolarda ölü sayısı 164'e yükseldi
Kazakistan’daki protestolarda ölü sayısı 164'e yükseldi Kazakistan Sağlık Bakanlığı'na dayandırılan haberlerde, ülkede şiddet eylemlerine dönüşen protesto gösterilerinde en az 164 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi. Protestolarda 5 binden fazla kişi de gözaltına alındı.
9.01.2022 Dünya
Son dakika... Ruslar Kazakistan'dan yeni görüntüler yayınladı!
Son dakika... Ruslar Kazakistan'dan yeni görüntüler yayınladı! Binlerce asker ve yüzlerce tankı Orta Asya'nın en büyük ülkesine sevk eden Moskova yönetimi, göstericilerin birkaç gün işgal ettiği Almatı Havalimanı'ndan eşine az rastlanır görüntüler servis etti. Son yapılan açıklamaya göre can kaybının 164'e yükseldiği Kazakistan'da, gözaltına alınanların sayısı da 6 bini buldu.
9.01.2022 Dünya
Sert atışma!
Sert atışma! Rus askerinin Kazakistan'a girmesine tepki gösteren Blinken, 'Rusların ülkeden çıkmayacağını' ima ederken, açıklamalara Rusya'nın yanıtı da sert oldu.
9.01.2022 Dünya
Uyarısız ateş emri!
Uyarısız ateş emri! Kazakistan’daki protestoları bastırmak için Rusya ve Belarus’tan askeri yardım isteyen Cumhurbaşkanı Tokayev, ülkede büyük oranda istikrarın sağlandığını söylerken, güvenlik güçlerine uyarı yapmadan ateş açma emri verdiğini açıkladı.
8.01.2022 Dünya
Belarus Devlet Başkanı Lukaşenko, Kazakistan’ın eski Cumhurbaşkanı ile görüştü
Belarus Devlet Başkanı Lukaşenko, Kazakistan’ın eski Cumhurbaşkanı ile görüştü Belarus devlet haber ajansı, Belarus Devlet Başkanı Aleksandr Lukaşenko’nun Kazakistan’ın eski Cumhurbaşkanı Nursultan Nazarbayev ile telefon görüşmesi gerçekleştirdiğini bildirdi.
7.01.2022 Dünya
Son dakika... Kazakistan Cumhurbaşkanı Tokayev'den açıklama!
Son dakika... Kazakistan Cumhurbaşkanı Tokayev'den açıklama! Orta Asya ülkesi Kazakistan'da akaryakıt zamlarını protestoyla başlayan olaylarla ilgili, Cumhurbaşkanı Tokayev açıklama yaptı.
7.01.2022 Dünya
Kazakistan'da olaylar büyüyor
Kazakistan'da olaylar büyüyor Kazakistan'da LPG zammıyla başlayan protestolar tüm ülkeye yayılırken, silahların konuştuğu eylemlerde çok sayıda protestocu ve polis hayatını kaybetti.
7.01.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Nazarbayev ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.