Neden Öldü

Neden Öldü

Son dakika neden öldü haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan neden öldü gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan neden öldü haber sayfamızda...

Neden Öldü

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 90.529 neden öldü haberi bulunmuştur.
İspanyol savcılar, kadın futbolcuyu dudaklarından öpen Rubiales için 2,5 yıl hapis cezası istiyor
İspanyol savcılar, kadın futbolcuyu dudaklarından öpen Rubiales için 2,5 yıl hapis cezası istiyor İspanyol savcılar, mahkemeye sunulan belgelerde, 46 yaşındaki Luis Rubiales'in öpüşme suçundan bir yıl, 'zorlama' suçundan ise 18 ay hapis cezasına çarptırılmasını talep etti.
28.03.2024 Dünya
Almanya'da otobüs devrildi: En az 5 ölü, 20'den fazla yaralı
Almanya'da otobüs devrildi: En az 5 ölü, 20'den fazla yaralı Berlin'den İsviçre'ye gitmekte olan çift katlı otobüs, Almanya'nın doğusunda kaza yaptı.
28.03.2024 Dünya
Lüks’ün sonu mu geliyor?
Lüks’ün sonu mu geliyor? Lüks moda markalarında neredeyse 2000’li yılların başından beri devam eden yükseliş trendi, uzakdoğu’dan gelen düşük satış tahminleri ile yerini gerilemeye bırakacak endişesine neden oldu.
28.03.2024 Ekonomi
Vitor Pereira'dan Arda Güler yorumu! 'Hiç şüphem yok'
Vitor Pereira'dan Arda Güler yorumu! 'Hiç şüphem yok' Suudi Arabistan ekiplerinden Al Shabab'ı çalıştıran Vitor Pereira suskunluğunu bozdu. Fenerbahçe dönemini anlatan Portekizli teknik direktörün Arda Güler ile ilgili sözleri dikkat çekti.
27.03.2024 Dünyadan Futbol
Baltimore köprüsünün çökmesi sonucu kaybolan 6 işçinin öldüğü tahmin ediliyor
Baltimore köprüsünün çökmesi sonucu kaybolan 6 işçinin öldüğü tahmin ediliyor Çarpışma anında 2,6 kilometre uzunluğundaki köprüde bulunan bazı araçlar, Patapsco Nehrine uçmuştu.
27.03.2024 Dünya
Rize’de fırtına! Dalgaların boyu 3 metreyi aştı
Rize’de fırtına! Dalgaların boyu 3 metreyi aştı Karadeniz’de şiddetli rüzgarın sebep olduğu dalgalar Rize'nin Pazar ilçesi sahilinde kayalıkları ve dalga kıranları aşarak hasara yol açtı.
27.03.2024 Gündem
Mardin'de şok görüntü: Yol çöktü, araçlar avluya düştü
Mardin'de şok görüntü: Yol çöktü, araçlar avluya düştü Mardin’in Artuklu ilçesinde etkili olan sağanak sonrası yol çöktü, park halindeki 2 araç tarihi evin avlusuna düştü.
26.03.2024 Gündem
'Türkan Şoray Kanunları' nasıl bitti? 'O sahneler kavga dövüş çekildi'
'Türkan Şoray Kanunları' nasıl bitti? 'O sahneler kavga dövüş çekildi' Yeşilçam'a damga vuran Türkan Şoray, başrolde Kadir İnanır'ın yer aldığı ve Müjde Ar'a şöhreti getiren 'Ah Güzel İstanbul'u neden reddettiğini anlatırken, eski eşi Cihan Ünal'la kamera karşısına geçtiği 'Mine' filmine dair itiraflarıyla adından söz ettirdi. Usta sanatçı, kamuoyunda 'Türkan Şoray Kanunları' olarak bilinen meşhur kuralların nasıl başladığını ve bittiğini de paylaştı.
26.03.2024 Cadde
ABD'nin hamlesi İsrail'de depreme yol açtı! 'Washington-Tel Aviv hattında tarihi kriz'
ABD'nin hamlesi İsrail'de depreme yol açtı! 'Washington-Tel Aviv hattında tarihi kriz' Son dakika değişikliğiyle yapılan oylamada ABD'nin çekimser kalması, altıncı ayı dolmak üzere olan savaşta bir ilk yaşanmasına neden oldu. BBC, Amerikan korumasının kalkmasının önemli bir adım olduğu yorumunu yapıp ABD-İsrail arasındaki hiçbir krizin bu kadar ciddi olmadığını bildirdi.
26.03.2024 Dünya
Euro Bölgesi için büyüme tahminleri düşürüldü
Euro Bölgesi için büyüme tahminleri düşürüldü S&P Global, Euro Bölgesi için 2024 yılı büyüme beklentisini aşağı yönlü revize etti.
26.03.2024 Uzmanpara
PKK destekçileri olay çıkardı!
PKK destekçileri olay çıkardı! Belçika’nın Hasselt kentine bağlı Heusden-Zolder ile Houthalen-Helchteren ilçelerinde, Türk ve PKK sempatizanları arasında pazar akşamı çıkan çatışmalarda biri ağır 6 kişi yaralandı.
26.03.2024 Dünya
Suçlamaları kabul ettiler
Suçlamaları kabul ettiler Moskova’daki terör saldırısı sonrası yakalanan şüpheliler, mahkemede suçlamaları kabul etti. Şüphelilerin hali dikkat çekerken, işkence suçlamaları yöneltilmesine neden oldu.
26.03.2024 Dünya
Shannen Doherty'den Kate Middleton'a 'kanser' açıklaması sonrası destek!
Shannen Doherty'den Kate Middleton'a 'kanser' açıklaması sonrası destek! Galler Prensesi Kate Middleton, kanser teşhisinin ardından Şubat sonunda önleyici kemoterapiye başladığını açıklamıştı. Sosyal medyada videolu açıklamanın yalan olduğu, görüntüdeki kişinin Kate olmadığı, devreye yapay zekanın girdiği söylenmeye başlamıştı. Tüm bunların ardından uzun süredir kanser tedavisi gören Shannen Doherty'den, Middleton'a destek geldi.
24.03.2024 Cadde
Sosyal medyada Karabük Üniversitesi tartışması! Yabancı öğrenciler yine gündemde
Sosyal medyada Karabük Üniversitesi tartışması! Yabancı öğrenciler yine gündemde Karabük Üniversitesi yine Afrikalı öğrencileriyle gündeme geldi. Sosyal medyada bazı öğrencilerin HIV ve HPV şüphesiyle hastanelere başvurduğu iddia edilirken İl Sağlık Müdürlüğü “HIV pozitif ve HPV pozitif vakalarında herhangi anlamlı bir değişiklik bulunmadığı”nı açıkladı.
24.03.2024 Gündem
Diyarbakır'ı sağanak vurdu! Tarlalar su altında kaldı
Diyarbakır'ı sağanak vurdu! Tarlalar su altında kaldı Diyarbakır'da etkili olan sağanak günlük yaşamı olumsuz etkilerken; Ergani ilçesinde dere taştı, yol çöktü, tarlalar su altında kaldı.
23.03.2024 Gündem
İzmir'de metro istasyonu cinayetinde yeni gelişme! 7 kişi tutuklandı
İzmir'de metro istasyonu cinayetinde yeni gelişme! 7 kişi tutuklandı İzmir'in Konak ilçesinde metro istasyonu girişinde meydana gelen, 1 kişinin hayatını kaybettiği 2 kişinin yaralandığı silahlı saldırıyla ilgili gözaltına alınan 9 kişiden 7'si tutuklandı.
23.03.2024 Gündem
Balıkesir'de korkutan deprem! Kandilli duyurdu
Balıkesir'de korkutan deprem! Kandilli duyurdu Balıkesir Dursunbey'de 3.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem kısa süreli paniğe neden oldu. Depremi Kandilli Rasathanesi sosyal medyasından duyurdu.
23.03.2024 Gündem
Rıdvan Yılmaz aday kadrodan çıkarıldı! Rangers'ta büyük üzüntü
Rıdvan Yılmaz aday kadrodan çıkarıldı! Rangers'ta büyük üzüntü Macaristan maçında sakatlanan Rıdvan Yılmaz, kulübü Rangers'ta endişeye neden oldu. İskoç ekibinin formda isimleri arasında yer alan genç futbolcunun durumu, Celtic derbisi öncesi üzüntü yarattı. Rıdvan Yılmaz, A Milli Takım aday kadrosundan çıkarıldı.
23.03.2024 Dünyadan Futbol
Baharı kutlarken kar geldi
Baharı kutlarken kar geldi Baharın müjdecisi nevruz önceki gün kutlandı ancak bazı bölgeler yolları kapatacak kadar yoğun kar yağışının etkisi altında. Bazı illerde ise sağanak yağışlar sellere neden oldu.
23.03.2024 Gündem
Galler Prensesi Kate Middleton'dan kanser açıklaması! İngiltere günlerdir onu konuşuyordu: İşte sağlık durumu
Galler Prensesi Kate Middleton'dan kanser açıklaması! İngiltere günlerdir onu konuşuyordu: İşte sağlık durumu Galler Prensesi Kate Middleton, yayınladığı video mesajda, kendisine kanser teşhisi konduğunu ve kemoterapi tedavisi gördüğünü açıkladı.
22.03.2024 Dünya
Zamanla yarış! Şanlıurfa'da sel sularına kapılan 3 kadın kurtarıldı, 1 çocuk kayıp
Zamanla yarış! Şanlıurfa'da sel sularına kapılan 3 kadın kurtarıldı, 1 çocuk kayıp Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde aniden bastıran sağanak sele neden oldu. Taşan dereden karşıya geçmeye çalışan 3 kadın güçlükle kurtarılırken, yanlarındaki Davut Kara (13) ise akıntılı suda kayboldu.
22.03.2024 Haberler
Zamanla yarış! Şanlıurfa'da sel sularına kapılan 3 kadın kurtarıldı, 1 çocuk kayıp
Zamanla yarış! Şanlıurfa'da sel sularına kapılan 3 kadın kurtarıldı, 1 çocuk kayıp Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde aniden bastıran sağanak sele neden oldu. Taşan dereden karşıya geçmeye çalışan 3 kadın güçlükle kurtarılırken, yanlarındaki Davut Kara (13) ise akıntılı suda kayboldu.
22.03.2024 Gündem
Antalyasporlu Adam Buksa'dan Fenerbahçe ve Galatasaray itirafı! 'Gitme ihtimalim var'
Antalyasporlu Adam Buksa'dan Fenerbahçe ve Galatasaray itirafı! 'Gitme ihtimalim var' Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'un Polonyalı santrforu Adam Buksa suskunluğunu bozdu. Tecrübeli forvet, Fenerbahçe ve Galatasaray'la ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.
22.03.2024 Antalyaspor
Yeşilçam'ın gamzeli güzeli Bahar Öztan öldü mü, neden öldü? Bahar Öztan kimdir, kaç yaşında?
Yeşilçam'ın gamzeli güzeli Bahar Öztan öldü mü, neden öldü? Bahar Öztan kimdir, kaç yaşında? Yeşilçam oyuncusu Bahar Öztan bir süredir sağlık sorunları yaşıyordu acı haber son dakika haberiyle geldi. Kanser tedavisi gören Bahar Öztan hayatını kaybetti. Bahar Öztan'ın hayatı ve kariyeri merak ediliyor. Peki, Bahar Öztan kimdir, kaç yaşında? Bahar Öztan öldü mü, neden öldü?
22.03.2024 Bilgi Rehberi
Taylor Swift ile nişanlanıyor mu? Travis Kelce'den dedikoduları alevlendiren yorum!
Taylor Swift ile nişanlanıyor mu? Travis Kelce'den dedikoduları alevlendiren yorum! Son aylarda Taylor Swift ile yaşadığı aşkla magazin gündeminden düşmeyen Amerikan futbol yıldızı Travis Kelce, kardeşi Jason Kelce'nin podcast programına katıldı. NBA yıldızı Victor Wembanyama'dan bahseden Kelce, yaptığı bir yorumla sosyal medya kullanıcılarının ünlü çiftin yakın zamanda evleneceğini ve çocuk yapacaklarını düşünmelerine neden oldu.
22.03.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Neden Öldü ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.