Nemanja Bjelica

Nemanja Bjelica

Son dakika Nemanja Bjelica haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Nemanja Bjelica gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Nemanja Bjelica haber sayfamızda...

Nemanja Bjelica

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 218 nemanja bjelica haberi bulunmuştur.
Nemanja Bjelica'dan basketbola veda kararı!
Nemanja Bjelica'dan basketbola veda kararı! Fenerbahçe Beko'nun eski yıldızlarından Nemanja Bjelica, basketbol kariyerini noktaladı.
23.03.2024 Basketbol
Fenerbahçe Beko'nun eski yıldızı Nemanja Bjelica'ya makaslı ölüm tehdidi!
Fenerbahçe Beko'nun eski yıldızı Nemanja Bjelica'ya makaslı ölüm tehdidi! Fenerbahçe Beko'nun eski yıldızı Nemanja Bjelica çocuklarının önünde öldürülmekle tehdit edildi
6.02.2024 Basketbol
Kızılyıldız'dan Bjelica açıklaması: Fenerbahçe’nin yükümlülükleri var
Kızılyıldız'dan Bjelica açıklaması: Fenerbahçe’nin yükümlülükleri var Sezon başında Fenerbahçe Beko'dan ayrılarak altyapısından yetiştiği Kızlıyıldız'a giden Nemanja Bjelica için sürpriz bir açıklama geldi.
Itoudis’ten Bjelica sorusuna tepki! 'Fenerbahçe’nin kadrosu bu'
Itoudis’ten Bjelica sorusuna tepki! 'Fenerbahçe’nin kadrosu bu' Turkish Airlines EuroLeague'de Partizan'a 85-84 mağlup olan Fenerbahçe Beko'da başantrenör Dimitris Itoudis, karşılaşma sonrfası düzenlenen basın toplantısında Nemanja Bjelica hakkında gelen soruya tepki gösterdi.
Beşiktaş Emlakjet'ten EuroCup'ta üst üste ikinci galibiyet
Beşiktaş Emlakjet'ten EuroCup'ta üst üste ikinci galibiyet Basketbol BKT Avrupa Kupası'nın ikinci haftasında Beşiktaş Emlakjet, Ukrayna'nın Prometey takımını 92-70 mağlup etmeyi başardı.
10.10.2023 Eurocup
Kızılyıldız'da Nemanja Bjelica depremi! Geldiği gibi gidiyor
Kızılyıldız'da Nemanja Bjelica depremi! Geldiği gibi gidiyor Sezon başında Fenerbahçe Beko'dan ayrılarak altyapısından yetiştiği Kızlıyıldız'a giden Nemanja Bjelica için sürpriz bir iddia ortaya atıldı.
10.10.2023 Basketbol
Fenerbahçe Beko'da sürpriz ayrılık! İşte Nemanja Bjelica'nın yeni adresi
Fenerbahçe Beko'da sürpriz ayrılık! İşte Nemanja Bjelica'nın yeni adresi Yeni sezon için yıldız basketbolcuları renklerine bağlayan Fenerbahçe Beko'da sürpriz bir ayrılık yaşandı. Sarı-lacivertli ekibe istediği geri dönüşü yapamayan Bjelica için resmi açıklama geldi. İşte detaylar...
Fenerbahçe Beko'ya şok! Sedye ile çıktı
Fenerbahçe Beko'ya şok! Sedye ile çıktı Fenerbahçe Beko'ya yeni transferlerden biri olan Raul Neto'dan kötü haber geldi. Yıldız isim sedye ile parkeden ayrıldı
Fenerbahçe Beko'da 2 ayrılık kararı! 'Kendilerini düşünmediğimizi ilettik'
Fenerbahçe Beko'da 2 ayrılık kararı! 'Kendilerini düşünmediğimizi ilettik' Fenerbahçe Beko Genel Menajeri Derya Yannier, sarı-lacivertlilerin gündemine dair açıklamalarda bulundu. Derya Yannier, Fenerbahçe Beko'da 2 oyuncunun gelecek sezon planlamasında yer almadığını duyurdu.
25.08.2023 Basketbol
EuroLeague'de kader günü! Fenerbahçe Beko, Final Four için Olympiacos karşısında
EuroLeague'de kader günü! Fenerbahçe Beko, Final Four için Olympiacos karşısında Fenerbahçe Beko, Euroleague'de 'Final-Four' biletini almak için bugün Play-Off'ta 5. ve son maça çıkacak. Sarı-lacivertli ekibin kritik maçta rakibinielemesi için daha önce yapılamamış bir olayı gerçekleştirmesi gerekiyor. İşte detaylar...
Fenerbahçe, Dörtlü Final için son kez Olympiacos deplasmanında
Fenerbahçe, Dörtlü Final için son kez Olympiacos deplasmanında Fenerbahçe Beko, Turkish Airlines EuroLeague Play-Off serisi 5'inci ve son maçında Yunanistan ekibi Olympiacos ile yarın deplasmanda karşı karşıya gelecek. Barış ve Dostluk Salonu'nda TSİ 21.30'da başlayacak karşılaşmayı kazanan takım, EuroLeague Dörtlü Final'e adını yazdıracak.
Fenerbahçe Beko, Olympiacos'a karşı pes etmedi! Dimitris Itoudis taraftarla tartıştı, Kostas Sloukas yıkıldı
Fenerbahçe Beko, Olympiacos'a karşı pes etmedi! Dimitris Itoudis taraftarla tartıştı, Kostas Sloukas yıkıldı Turkish Airlines Euroleague Play-Off serisi 4'üncü maçında Fenerbahçe Beko, Yunan temsilcisi Olympiacos ile karşı karşıya geldi. Her anı nefes kesen maçta Fenerbahçe Beko'nun gösterdiği performans dikkat çekti. Sarı-lacivertlilerin tecrübeli oyuncusu Dyshawn Pierre, maçta bulduğu üçlüklerle müsabakaya damgasını vurdu. Öte yandan Dimitris Itoudis taraftarla tartışırken, Olympiacos'ta Kostas Sloukas adeta yıkıldı.
Fenerbahçe, EuroLeague'de Olympiacos'u durduramadı! Dimitris Itoudis: Kabul edilemez
Fenerbahçe, EuroLeague'de Olympiacos'u durduramadı! Dimitris Itoudis: Kabul edilemez Fenerbahçe Beko, Turkish Airlines EuroLeague Play-off turu birinci maçında Olympiacos’a 79-68 mağlup oldu. Sarı-lacivertli ekibin başantrenörü Dimitris Itoudis mücadelenin ardından dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
EUROLEAGUE PLAY-OFF: Olimpiakos Fenerbahçe Beko maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
EUROLEAGUE PLAY-OFF: Olimpiakos Fenerbahçe Beko maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? EuroLeague'de play-off heyecanı başlıyor. Temsilcimiz Fenerbahçe'nin rakibi ise Yunanisten ekibi Olimpiakos... Sarı Kanarya'yı zorlu mücadeleler beklerken "Olimpiakos Fenerbahçe Beko maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?" sorusu peş peşe geliyor.
26.04.2023 Bilgi Rehberi
Fenerbahçe Beko'da Olympiacos maçı öncesi 3 yıldızın durumu belirsiz
Fenerbahçe Beko'da Olympiacos maçı öncesi 3 yıldızın durumu belirsiz Turkish Airlines EuroLeague Play-off turu birinci maçında Olympiacos’a konuk olacak olan Fenerbahçe Beko'da maç öncesi 3 eksik bulunuyor. Ayrıca sarı-lacivertli ekipte 3 ismin durumu da belirsiz. İşte detaylar...
Fenerbahçe Beko, Kızılyıldız deplasmanında mağlup!
Fenerbahçe Beko, Kızılyıldız deplasmanında mağlup! Kızılyıldız, Turkish Airlines Euroleague'in 34'üncü haftasında Fenerbahçe Beko'yu konuk etti. Fenerbahçe Beko, normal süresi 79-79 biten maçta Kızılyıldız'a uzatmada 91-89 mağlup oldu.
Ümit Avcı yazdı: Fenerbahçe Beko ayakta, Anadolu Efes komada
Ümit Avcı yazdı: Fenerbahçe Beko ayakta, Anadolu Efes komada Çift maç haftasına iki ekibimiz de deplasmanlardaki yenilgilerle başladı ancak sahasında Barcelona karşısında 17 sayıdan dönüp kazanan Fenerbahçe Beko gövde gösterisi yaparken, Sinan Erdem’de Maccabi Tel Aviv’e farklı kaybeden Anadolu Efes play-off şansını biraz daha azalttı.
Beşiktaş'ta gençler forma bekliyor! Şenol Güneş'in kararları belirleyici olacak
Beşiktaş'ta gençler forma bekliyor! Şenol Güneş'in kararları belirleyici olacak Beşiktaş’ta alt yapıdan yetişip, A takımına yükselen Semih Kılıçsoy, Demir Ege Tıknaz ile Berkay Vardar, kulübede sıranın kendilerine gelmesini bekliyor. Teknik Direktör Şenol Güneş’in gençlere olan ilgisi de en büyük avantajları olarak görülüyor.
4.03.2023 Beşiktaş
Galatasaray'dan çılgın plan! 200 milyon dolarlık proje
Galatasaray'dan çılgın plan! 200 milyon dolarlık proje Florya’daki 40 dönümlük araziyi alarak kârlı bir yatırıma imza atan Galatasaray, şimdi de yeni bir proje için harekete geçti.
4.03.2023 Galatasaray
Fenerbahçe'de Enner Valencia rekora hazırlanıyor! Bir ilki yaşamak için geri sayımda
Fenerbahçe'de Enner Valencia rekora hazırlanıyor! Bir ilki yaşamak için geri sayımda Sarı-lacivertlilerde Enner Valencia hem kulüp rekoruna koşuyor hem de lig tarihine geçmeye hazırlanıyor. Süper Lig’de bu zamana kadar en çok gol atan yabancı gol kralı olmak isteyen Ekvadorlu yıldız, Fenerbahçe’de bir ilki yaşamayı amaçlıyor.
4.03.2023 Fenerbahçe
Göztepe - Boluspor maçında puanlar paylaşıldı
Göztepe - Boluspor maçında puanlar paylaşıldı Spor Toto 1. Lig’in 24. haftasında Göztepe, konuk ettiği Boluspor’la 1-1 berabere kaldı.
4.03.2023 1.Lig
Fenerbahçe Beko, Virtus Bologna'yı farklı mağlup etti
Fenerbahçe Beko, Virtus Bologna'yı farklı mağlup etti Turkish Airlines Euroleague'in 26'ncı haftasında Fenerbahçe Beko ile Virtus Bologna karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertliler rakibini farklı bir skorla mağlup etti.
Alanyaspor'da Ersun Yanal siftah yaptı! Kırmızı karta rağmen galip geldi
Alanyaspor'da Ersun Yanal siftah yaptı! Kırmızı karta rağmen galip geldi Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Alanyaspor, kendi sahasında Başakşehir'i konuk etti. Alanyaspor'un yeni teknik direktörü Ersun Yanal, takımının başında çıktığı ilk resmi maçta siftahı yaptı.
4.03.2023 Alanyaspor
Nemanja Bjelica yıllar sonra geri döndü! Fenerbahçe Beko'dan inanılmaz performans
Nemanja Bjelica yıllar sonra geri döndü! Fenerbahçe Beko'dan inanılmaz performans Turkish Airlines Euroleague'in 26'ncı haftasında Fenerbahçe Beko, Virtus Bologna ile karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertlilerde Nemanja Bjelica yıllar sonra yeniden formasına kavuştu. Fenerbahçe Beko ilk yarıda inanılmaz bir performans sergiledi.
Jesus'un kadroda düşünmediği ismi açıkladı! İşte resmi girişim yapılan dünyaca ünlü yıldız
Jesus'un kadroda düşünmediği ismi açıkladı! İşte resmi girişim yapılan dünyaca ünlü yıldız Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Kayserispor'a konuk olacak Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Milliyet'in Fenerbahçe muhabiri Senad Ok, sarı-lacivertlilerin transfer gündemini Skorer TV'de değerlendirdi. Senad Ok, Jesus'un kadroda düşünmediği ismi açıklarken sarı-lacivertlilerin resmi girişimde bulunduğu dünyaca ünlü yıldızı duyurdu.
2.03.2023 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Nemanja Bjelica ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.