Netflix

Netflix

Son dakika Netflix haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Netflix gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Netflix haber sayfamızda...

Netflix

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.738 netflix haberi bulunmuştur.
Netflix Üyelik Ücreti 2024: Netflix Abonelik Fiyatları Ne Kadar?
Netflix Üyelik Ücreti 2024: Netflix Abonelik Fiyatları Ne Kadar? Netflix üyelik ücreti güncellendi! Dünya genelinde 193 milyonu aşkın aktif kullanıcısı bulunan Netflix abonelik sistemi ile çalışıyor. Çeşitli film ve dizileri içerisinde bulunduran Netflix paketleri temel, standart ve özel olarak üç gruba ayrılıyor. Temel plan bir kişilik, standart plan 2 kişilik ve özel plan ise 4 kişilik paketleri içeriyor. Netflix ücretleri her yıl farklılık gösteriyor. 2024 yılı fiyatları için de güncelleme yapan Netflix 1 ay ücretsiz abonelik imkanını da kaldırdı. Netflix temel, standart, özel plan üyelik fiyatları ne kadar? “Netflix Üyelik Ücreti 2024” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
17.01.2024 Teknoloji
Aksiyon Filmleri 2024: En İyi, En Yeni, Sürükleyici Türk ve Yabancı Aksiyon Film Önerileri
Aksiyon Filmleri 2024: En İyi, En Yeni, Sürükleyici Türk ve Yabancı Aksiyon Film Önerileri Film dünyasının sevilen türleri arasında gerilim, komedi, macera ve aksiyon filmleri başı çekiyor. Her yaş grubundan bireylere uygun çekilen filmler izlerken kişiyi işlediği konuya adapte ediyor. Yönetmen koltuğunda dünyaca ünlü isimlerin oturduğu ve kadrosunda önemli isimlerin yer aldığım filmler bulunuyor. Aileniz veya arkadaşlarınızla izleyebileceğiz en iyi, en yeni, sürükleyici, tehlikeli ve macera içeren Türk ve yabancı aksiyon film önerileri için sizin için hazırladığımız aksiyon filmleri 2024 içeriğimize göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Kültür Sanat
Korku Filmleri 2024: Gelmiş Geçmiş Yerli ve Yabancı En Yeni, İyi, Dehşet Verici ve Ürpertici Korku Filmi Listesi
Korku Filmleri 2024: Gelmiş Geçmiş Yerli ve Yabancı En Yeni, İyi, Dehşet Verici ve Ürpertici Korku Filmi Listesi Geçmişten günümüze sinema dünyasında büyük yer edinen korku filmleri pek çok kişi tarafından izlenen türlerdendir. Birbirinden değişik, ürpertici, meşhur yapımlar işlediği konularla izleyicileri ekran başına kilitliyor. Netflix, BluTV, Amazon Prime gibi pek çok film dizi içerik platformlarında da yer alan korku filmlerini izlemeyi sevenler konuları hakkında bilgi sahibi olmak istiyor. Her geçen gün yeni yerli ve yabancı korku filmleri gösterime girerken film severler izleyecekleri içeriklere karar vermekte zorlanıyor. Yerli ve yabancı en yeni, iyi, dehşet verici korku filmleri listesine ulaşmak için hazırladığımız içeriğe göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Kültür Sanat
Biyografi Sözleri 2024 - En Anlamlı, Güzel, Özlü, Havalı, Kısa, Etkili, Türkçe ve İngilizce WhatsApp, Instagram Bio Sözleri
Biyografi Sözleri 2024 - En Anlamlı, Güzel, Özlü, Havalı, Kısa, Etkili, Türkçe ve İngilizce WhatsApp, Instagram Bio Sözleri Dünyanın en popüler sosyal medya platformlarından İnstagram kullanıcı sayısı her geçen gün artıyor. Instagram kullanıcılarının başka bir kişinin profile baktığında ilk dikkat ettiği şeylerden bir tanesi de biyografi oluyor. Instagram biyografisi kullanıcı adının altında yer alan küçük alandır. Kişiler kendilerine ait iş unvan bilgilerini paylaşabildiği gibi kısa, havalı, anlamı biyografi sözleri ile dikkat çekebilir. Arkadaşa, sevgiliye ithafen anlamlı ve etkileyici sözler paylaşılır. En güzel, havalı, kısa İnstagram bio sözleri için “Instagram Biyografi Sözleri 2024” içeriğimize göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Bilgi Rehberi
IMDb Top 250 Film Listesi 2024: İzlenmesi Gereken Gelmiş Geçmiş En İyi 250 Film
IMDb Top 250 Film Listesi 2024: İzlenmesi Gereken Gelmiş Geçmiş En İyi 250 Film Dünyanın en iyi filmlerinin yer aldığı IMDb Top 250 film listesinde yerli ve yabancı filmler bulunuyor. Aksiyondan maceraya, bilim kurgudan fantastiğe, komediden drama kadar çeşit çeşit filmlerin yer aldığı listede dünya genelinde kültleşmiş durumda. Dünyanın en iyi filmleri IMDb Top 250 listesinde yayınlanmaktadır. İzlendiğinde kendine hayran bırakan filmler gelmiş geçmiş en iyi yapımlar arasında yer alıyor. Gelmiş geçmiş en iyi 250 film önerisi için “IMDb Top 250 Film Listesi 2024” içeriğimize göz atabilirsiniz.
3.01.2024 Kültür Sanat
En İyi Netflix Dizileri 2024: Yabancı ve Yerli Netflix Dizi Önerileri
En İyi Netflix Dizileri 2024: Yabancı ve Yerli Netflix Dizi Önerileri Dünyanın en büyük dizi film içerik platformu Netflix pek çok farklı ülkede kaliteli yapımları ile adından söz ettiriyor. Televizyon kanallarını yapımları ile geride bırakan Netflix’in yeni dizi ve filmleri her geçen gün artıyor. IMBD listelerinde yukarı tırmanan Netflix’in kaliteli dizileri ve filmleri izleyenlerini ekran başına kitliyor. Yüzlerce Tük ve yabancı aksiyon, macera, bilim-kurgu, komedi, romantik, dram, gerilim, korku dalında yapımı içerisinde barındırıyor. Yabancı ve yerli Netflix dizi önerileri için “En İyi Netflix Dizileri 2024” içeriğimize göz atabilirsiniz.
3.01.2024 Kültür Sanat
Netflix Türk Dizileri 2024: Netflix’te Yayınlanan En İyi Yeni Çıkan Türk Dizi Önerileri
Netflix Türk Dizileri 2024: Netflix’te Yayınlanan En İyi Yeni Çıkan Türk Dizi Önerileri Dünya genelinde milyonlarca izleyicisi bulunan yerli ve yabancı yapımları ile izleyenleri ekrana kilitleyen Netflix platformunda birbirinden güzel Türk dizileri yer alıyor. Netflix orijinal yapımı içeriklerinin yanı sıra yayın hakları satın alınan dizilerde var. Yayınlandıkları andan itibaren popüler olan ve günümüzde halen sevilen pek çok Türk dizileri Netflix’te izlenebiliyor. Netflix’te yayınlanan en iyi Türk dizileri listesi için “Netflix Türk Dizileri 2024” içeriğimize göz atabilirsiniz.
3.01.2024 Kültür Sanat
Netflix Film Önerileri 2024: En İyi, Sürükleyici, Komedi, Aksiyon, Korku, Gerilim Netflix Film Önerileri
Netflix Film Önerileri 2024: En İyi, Sürükleyici, Komedi, Aksiyon, Korku, Gerilim Netflix Film Önerileri Dizi film denince akla gelen Netflix pek çok kaliteli yapımları ile dünya genelinde en çok izlenen video akış platformları arasında yer alıyor. Televizyon kanallarını geride bırakarak milyonlarca abone sayısına ulaşan Netflix’in en beğenilen yerli-yabancı film ve dizileri içerikleri gittikçe çoğalıyor. Ödüllü filmleri ile dünya genelinde ses getiren Netflix IMDb listelerinde de yukarı tırmanıyor. Aksiyondan maceraya, romantikten komediye, korku ve gerilim türünden bilim-kurguya kadar yüzlerce türde içerik bulunuyor. En güzel komedi, aksiyon, macera, korku, gerilim, romantik Netflix film tavsiyeleri için “En İyi Netflix Film Önerileri 2024” içeriğimize göz atabilirsiniz.
3.01.2024 Kültür Sanat
Bilim Kurgu Filmleri 2024 - Gelmiş Geçmiş En İyi, En Heyecanlı, Sürükleyici Bilim Kurgu Filmleri Listesi
Bilim Kurgu Filmleri 2024 - Gelmiş Geçmiş En İyi, En Heyecanlı, Sürükleyici Bilim Kurgu Filmleri Listesi Zaman yolculuğu, uzay, farklı gezegen veya uzak ve yakın gelecek ile ilgili konuları ele alan bilim kurgu filmlerinin sayısı her geçen gün artıyor. Özellikle teknolojinin gelişmesi ile birlikte bilim kurgu filmlerinin görselleri de giderek daha kaliteli olmaya başladı. Dünya üzerinde belki de bilim kurgu alanında binlerce film bulunuyor. Birbirinden farklı konuları ile dünya listelerine adını yazdıran bu filmler günümüzde de izlenmeye devam ediyor. En iyi ve en güzel bilim kurgu film önerileri için “Bilim Kurgu Filmleri 2024” içeriğimize detaylı göz atabilirsiniz.
3.01.2024 Kültür Sanat
İzlenmesi Gereken Diziler 2024: Mutlaka İzlenmesi Gereken Yerli ve Yabancı En İyi Diziler Listesi
İzlenmesi Gereken Diziler 2024: Mutlaka İzlenmesi Gereken Yerli ve Yabancı En İyi Diziler Listesi Televizyon kanallarında gösterime girdiği andan bu yana izlenme rekorları kıran pek çok yerli ve yabancı diziler yer alıyor. Konuları, oyunculukları ile seyircileri ekran başına kilitleyen bu dizilerden bazıları eski olsa da günümüzde hala izlememiş olanlar da. Gelmiş geçmiş en diziler arasında yer alan bu içeriklerin bazıları Netflix’te de izlenebilir. İzlenmesi gereken diziler için "Mutlaka İzlenmesi Gereken Yerli ve Yabancı Gelmiş Geçmiş En İyi Diziler Listesi 2024” içeriğimize bakabilirsiniz.
3.01.2024 Kültür Sanat
Netflix Üyelik İptali 2024: Telefondan ve Bilgisayardan Netflix Abonelik İptali Nasıl Yapılır?
Netflix Üyelik İptali 2024: Telefondan ve Bilgisayardan Netflix Abonelik İptali Nasıl Yapılır? Dünya genelinde milyonlarca izleyicisi bulunan Netflix yapımları ve içerikleri ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Yerli ve yabancı yapımları ile TV kanallarını geride bırakan Netflix platformu ücretli abonelik sistemi ile çalışıyor. Netflix daha fazla kullanmayanlar ve boşuna ücret ödemek istemeyen kişiler için üyelik iptali seçeneği bulunuyor. Netflix hesap kapatma işlemi platform üzerinden kolayca yapılabiliyor. Netflix hesap kapatma işlemi nasıl yapılır? Netflix Üyelik İptali 2024 içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
3.01.2024 Teknoloji
Animasyon Filmleri 2024: Dünyanın En Çok İzlenen, En İyi, En Beğenilen, Eğitici ve Ödüllü Animasyon Film Önerileri
Animasyon Filmleri 2024: Dünyanın En Çok İzlenen, En İyi, En Beğenilen, Eğitici ve Ödüllü Animasyon Film Önerileri Yetişkin veya çocuk bireylerin severek izlediği film türlerinin başında animasyon geliyor. Her yaştan herkesi eğlendiren, güldüren, duygulandıran ve özellikle çocuklara yönelik eğitici mesajlar içeren birbirinden güzel eski ve yeni birbirinden güzel animasyon filmleri bulunuyor. Disney yapımlarından Japon yapımlarına kadar uzun uzun animasyon film listesi yer alıyor. Dünyanın en çok izlenen, en iyi, en beğenilen, eğitici ve ödüllü animasyon film önerileri arayanlar ‘Animasyon Filmleri 2024’ içeriğimizden film listesine ulaşabilirler.
2.01.2024 Kültür Sanat
RTÜK toplantısı sona erdi! 31 bin şikayet alan Kızıl Goncalar için flaş karar
RTÜK toplantısı sona erdi! 31 bin şikayet alan Kızıl Goncalar için flaş karar Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), bazı TV ve radyo kanallarına yaptırım uyguladı. Üst Kurul, vatandaşlardan gelen 31 binin üzerinde şikâyet üzerine “Kızıl Goncalar” adlı dizi film hakkında hazırlanan izleme raporunu detaylı olarak ele aldı
28.12.2023 Gündem
Yeni girişim nasıl hızla marka olur?
Yeni girişim nasıl hızla marka olur? Markalaşma her girişim için rekabetçi bir avantaj sağlarken, güçlü bir marka ise diğer şirketlerden ayrılıyor. Turquality de markalaşma konusunda şirketlere büyük destek veriyor. İşte yeni girişimler için markalaşmaya giden yolda ipuçları...
9.12.2023 Milliyet Executive
23 Ağustos-15 Eylül tarihlerine dikkat! Eski sevgililer geri dönecek
23 Ağustos-15 Eylül tarihlerine dikkat! Eski sevgililer geri dönecek Kuşkusuz astroloji haritalarının en popüler gökyüzü olaylarından biri olan ve hepimizin mutlaka adını duyduğu Merkür Retrosu geldi çattı. Yılda en az 3 bazen 4 defa yaşadığımız Merkür Retro bu sefer diğerlerinden biraz farklı olacak. Çünkü ani olayların, krizlerin ve sürprizlerin tatlı cadı gezegeni Uranüs Retro’yla kol kola geliyorlar. Astrolog Duygu Sevinç Sevin, “Hepimiz farklı konularda tamamlanmalar, ani krizler ya da sürprizler yaşayabiliriz” diyerek tüm burçları ve Merkür Retro’sunu milliyet.com.tr için yorumladı.
22.08.2023 Astroloji
Müziğiyle hayat veriyor
Müziğiyle hayat veriyor Berklee College of Music’ten mezun olan İzmirli müzisyen Oğuz Can Özcanlı Hollywood yapımları için hazırladığı bestelerle beğeni topluyor dünyaya yeteneğini kanıtlıyor.
19.08.2023 Ege
Haftanın Seçimi
Haftanın Seçimi Spencer Prenses Diana’nın hayatındaki üç önemli günü konu alan bu sıra dışı biyografi, Şilili usta yönetmen Pablo Larraín’in imzasını taşıyor...
13.08.2023 Kültür Sanat
Sinema
Sinema Soulcatcher İnsanları vahşi katillere dönüştüren bir silahı ele geçirmek için tutulan paralı asker, kendi kardeşi silahın kurbanı olunca intikam peşine düşer...
6.08.2023 Kültür Sanat
Sinema
Sinema Hepimiz İçin 9/8’lik Bir Dövüş Kısa dans belgeseli Gizem Aksu’nun, Almanya’da yaşamış Sinti-Roma Boks efsanesi Johann Rukeli Trollmann (1907-1944) ile Dresden’de kurduğu hayali arkadaşlığı ve bu iki yeni arkadaşın çıktıkları yolculuğu anlatıyor...
29.07.2023 Kültür Sanat
RTÜK'ten dijital platformlara yaptırım kararı
RTÜK'ten dijital platformlara yaptırım kararı Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Netflix, Disney +, Prime Video, Mubi, Bein ve Blu TV’deki toplumsal ve kültürel değerler ile Türk aile yapısına aykırı yapımlar için üst sınırdan idari para cezası yaptırımı kararı aldı.
26.07.2023 Gündem
Spotify, 200 milyonu aşkın kullanıcısı için abonelik ücretlerine zam yaptı
Spotify, 200 milyonu aşkın kullanıcısı için abonelik ücretlerine zam yaptı Spotify, uygulamayı reklamsız olarak kullanan 200 milyonu aşkın kullanıcısı için abonelik ücretlerini artırdı.
25.07.2023 Dünya
Haftanın Seçimi
Haftanın Seçimi They Cloned Tyrone Üçlü arkadaş grubu, bir dizi ürkütücü olayın ardından kendilerini mahallelerindeki şeytani komployu araştırırken bulur...
23.07.2023 Kültür Sanat
‘Barbie’ tartışması
‘Barbie’ tartışması ‘Barbie’ filmi vizyona girerken yönetmenin, lezbiyen-gay oyunculara da rol vermesinin bilinçli tercih olduğunu söylemesi, “Çocuklar, LGBT dayatmasına hedef olacak” tartışması yarattı.
20.07.2023 Dünya
Sinema
Sinema Aşk Taktikleri 2 Evliliğe inanmayan Aslı ile Kerem bu konuda hemfikir olduklarını fark edince oyun başlar...
16.07.2023 Kültür Sanat
Sinema
Sinema The Out-Laws Düğününe günler kala, müdürü olduğu bankanın soyulması üzerine Owen’ın içine bir kurt düşer...
9.07.2023 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Netflix ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.