Neymar

Neymar

Son dakika Neymar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Neymar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Neymar haber sayfamızda...

Neymar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.812 neymar haberi bulunmuştur.
Fenerbahçe'de Edin Dzeko faktörü! Her yerde ön planda
Fenerbahçe'de Edin Dzeko faktörü! Her yerde ön planda Fenerbahçe’nin yıldızı Edin Dzeko, Türkiye’de olduğu gibi milli takımda da farkını kanıtladı, en skorerler listesinde ilk 10’a girmeyi başardı.
28.03.2024 Fenerbahçe
Tadic'ten Trabzonspor maçı açıklaması! Hollanda'da gündem oldu: Bavulunu toplayıp gitti
Tadic'ten Trabzonspor maçı açıklaması! Hollanda'da gündem oldu: Bavulunu toplayıp gitti Geçtiğimiz sezon başında, yıldızı olduğu Ajax'tan ayrılarak Fenerbahçe'nin yolunu tutan Dusan Tadic, 35 yaşında olmasına rağmen Süper Lig'in en iyi isimleri arasına adını yazdırmayı başardı. Tecrübeli oyuncunun performansı Hollanda basınında da geniş yankı uyandırdı. Tadic, Sırbistan Futbol Federasyonu'nun YouTube hesabına Trabzonspor maçı hakkında açıklamalarda bulundu.
25.03.2024 Fenerbahçe
Maicon: Benim için Neymar bir yıldız!
Maicon: Benim için Neymar bir yıldız! Brezilyalı eski futbolcu Maicon, vatandaşı Neymar ile ilgili konuştu.
16.03.2024 Dünyadan Futbol
Manchester City'de Pep Guardiola rest çekti! 'Çıkar evime giderim'
Manchester City'de Pep Guardiola rest çekti! 'Çıkar evime giderim' Premier Lig ekiplerinden Manchester City'nin teknik direktörü Pep Guardiola, dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Guadiola, Erling Haaland ile aralarında geçen bir diyalogdan bahsetti.
Suudi Arabistan'dan çılgın hamle! Kevin De Bruyne sürprizi
Suudi Arabistan'dan çılgın hamle! Kevin De Bruyne sürprizi Suudi Arabistan temsilcilerinin gelecek sezon başında Kevin De Bruyne'yi transfer etmek istediği öne sürüldü.
23.02.2024 Dünyadan Futbol
Eden Hazard: Benden daha iyi olan tek futbolcu Lionel Messi!
Eden Hazard: Benden daha iyi olan tek futbolcu Lionel Messi! Profesyonel futbol kariyerini noktalayan Eden Hazard, kendisinden daha iyi olan tek futbolcunun Lionel Messi olduğunu dile getirdi.
3.02.2024 Dünyadan Futbol
Fenerbahçe'de İsmail Kartal, Dzeko ve Tadic'le toplantı yaptı | Rade Krunic kararı
Fenerbahçe'de İsmail Kartal, Dzeko ve Tadic'le toplantı yaptı | Rade Krunic kararı Süper Lig'de Samsunspor karşısında ummadığı puan kaybı yaşayan Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Teknik direktör İsmail Kartal, Samsunspor sınavında oyun değişikliğine reaksiyon gösteren Dzeko ve Tadic'le bir toplantı yaptı. Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok, görüşmenin içeriğini Skorer'in Instagram canlı yayınında aktardı.
23.01.2024 Fenerbahçe
Al Nassr'da Aymeric Laporte'dan Suudi Arabistan isyanı! 'Her şeyi hafife alıyorlar'
Al Nassr'da Aymeric Laporte'dan Suudi Arabistan isyanı! 'Her şeyi hafife alıyorlar' Al Nassr'ın sezon başında kadrosuna kattığı Aymeric Laporte, sosyal medyadan yaptığı canlı yayında şaşırtan ifadeler kullandı. İspanyol stoper, Suudi Arabistan'da yaşadığı sıkıntıları anlattı.
20.01.2024 Dünyadan Futbol
Sebastian Szymanski'ye Premier Lig devinden kanca! Astronomik transfer teklifi beklentisi
Sebastian Szymanski'ye Premier Lig devinden kanca! Astronomik transfer teklifi beklentisi Fenerbahçe'nin sezon başında kadrosuna kattığı Sebastian Szymanski'ye Premier Lig devinin talip olduğu öğrenildi. Yıldız futbolcu için sarı-lacivertlilerin talep ettiği bonservis bedeli dudak uçuklattı.
20.01.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Lincoln Henrique vedaya hazırlanıyor! 'Anlaşma sağlandı' iddiası
Fenerbahçe'de Lincoln Henrique vedaya hazırlanıyor! 'Anlaşma sağlandı' iddiası Fenerbahçe'de yaşadığı uzun sakatlık sonrası sahalara geri dönen ve düzenli olarak şans bulması adına takımdan ayrılması beklenen Lincoln Henrique ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Brezilyalı futbolcunun transferi için anlaşma sağlandığı öne sürüldü.
20.01.2024 Fenerbahçe
Beşiktaş'a transferde sportif direktör vetosu! Fernando Santos istemişti
Beşiktaş'a transferde sportif direktör vetosu! Fernando Santos istemişti Valentin Rosier ile yollarını ayıran Beşiktaş'ın transfer listesinde yer alan tecrübeli futbolcuyla ilgili sıcak bir gelişme yaşandı. 32 yaşındaki futbolcunun bedelsiz transferinin sportif direktör vetosuna takıldığı aktarıldı.
20.01.2024 Beşiktaş
Rangers'ta Rıdvan Yılmaz gelişmesi! Ayrılmasına şartlı onay
Rangers'ta Rıdvan Yılmaz gelişmesi! Ayrılmasına şartlı onay Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alan Rıdvan Yılmaz'ın geleceği için İskoç ekibi Rangers'ta sıcak bir gelişme yaşandı. İşte detaylar...
20.01.2024 Dünyadan Futbol
Juventus'tan Kenan Yıldız kararı! Görüşmeler başladı
Juventus'tan Kenan Yıldız kararı! Görüşmeler başladı İtalyan devi Juvnetus'ta forma giyen Milli futbolcu Kenan Yıldız, kısa süre içerisinde gösterdiği performanslarla adından söz ettirmeye devam ediyor. İtalyan kulübü de genç yeteneğin performansına kayıtsız kalamadı.
20.01.2024 İtalya Serie A
SON DAKİKA | Jorge Jesus'tan Neymar'ı şok eden hamle! Ronaldo ile kıyaslamıştı
SON DAKİKA | Jorge Jesus'tan Neymar'ı şok eden hamle! Ronaldo ile kıyaslamıştı Suudi Pro Lig kulübü Al Hilal'in Portekizli teknik patronu daha önce eleştirdiği Brezilyalı futbolcu ile ilgili şok karara imza attı.
20.01.2024 Dünyadan Futbol
Michael Emenalo: Kylian Mbappe ile görüşmeye açığız!
Michael Emenalo: Kylian Mbappe ile görüşmeye açığız! Suudi Arabistan Pro Lig Direktörü Michael Emenalo, Kylian Mbappe konusunda çarpıcı bir açıklamada bulundu.
16.12.2023 Dünyadan Futbol
Melissa Vargas'ın sağlık durumu belli oldu! TVF Başkanı Üstündağ açıkladı
Melissa Vargas'ın sağlık durumu belli oldu! TVF Başkanı Üstündağ açıkladı A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın genç yıldızı Melissa Vargas'ın sakatlığına dair son durum belli oldu. TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Melissa Vargas'ın tedavi sürecini yakından takip ettiklerini açıkladı.
15.12.2023 Voleybol
Galatasaray'da radikal karar! 2 sözleşme feshi, 2 yeni transfer
Galatasaray'da radikal karar! 2 sözleşme feshi, 2 yeni transfer Galatasaray'da UEFA Avrupa Ligi'nde şampiyonluk hedefleyen kurmaylar ara transfer dönemi için radikal kararlara imza attı. Sarı-kırmızılıların devre arasında 2 oyuncunun sözleşmesini feshederek, 2 yeni yıldızı renklerine bağlamak istediği iddia edildi.
15.12.2023 Galatasaray
Suudi Arabistan'da Neymar krizi! Jorge Jesus'un gönderilmesini istedi
Suudi Arabistan'da Neymar krizi! Jorge Jesus'un gönderilmesini istedi Suudi Arabistan ekiplerinden Al Hilal'de uzun süredir formasından uzak kalan Neymar'la ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Sakatlık problemiyle boğuşan Neymar'ın Jorge Jesus'un gönderilmesini istediği öne sürüldü.
15.12.2023 Dünyadan Futbol
Vincent Aboubakar'dan Ricardo Quaresma itirafı! 'Cristiano Ronaldo kalmamı istedi'
Vincent Aboubakar'dan Ricardo Quaresma itirafı! 'Cristiano Ronaldo kalmamı istedi' Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan isimler arasında yer alan Vincent Aboubakar, Fransız basınına konuştu. Kamerunlu forvet kariyerine dair çarpıcı itiraflarda bulundu.
15.12.2023 Beşiktaş
Al Hilal'de Jesus krizi! Neymar, Fransız teknik adamı istiyor
Al Hilal'de Jesus krizi! Neymar, Fransız teknik adamı istiyor Suudi Arabistan Pro Lig ekibi Al Hilal'iin yıldızı Neymar'ın, eski Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'u istemediği ve yerine Galtier'in getirilmesini istediği iddia edildi.
15.12.2023 Dünyadan Futbol
Galatasaray ve Manchester United puanları paylaştı! Gol yağmurunda kazanan çıkmadı
Galatasaray ve Manchester United puanları paylaştı! Gol yağmurunda kazanan çıkmadı UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nun 5'inci haftasında Galatasaray ile Manchester United arasındaki müsabaka 3-3'lük beraberlikle sona erdi.
29.11.2023 Galatasaray
Galatasaray'da Fernando Muslera çok sinirlendi! Manchester United'da Alejandro Garnacho'dan kışkırtıcı sevinç
Galatasaray'da Fernando Muslera çok sinirlendi! Manchester United'da Alejandro Garnacho'dan kışkırtıcı sevinç Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nun 5'inci haftasında Manchester United ile karşı karşıya geldi. Konuk takımda fileleri havalandıran genç yıldızın gol sevinci sonrası Fernando Muslera çok sinirlendi.
29.11.2023 Galatasaray
Konyaspor'da Alanyaspor mesaisi devam etti!
Konyaspor'da Alanyaspor mesaisi devam etti! Süper Lig'in 14'üncü haftasında Alanyaspor ile karşı karşıya gelecek Konyaspor'da hazırlıklar gerçekleştirilen antrenmanla sürdürüldü.
29.11.2023 Konyaspor
Sivasspor'da Fenerbahçe mesaisi başladı!
Sivasspor'da Fenerbahçe mesaisi başladı! Süper Lig'in 14'üncü haftasında Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek Sivasspor'da hazırlıklar bugün gerçekleştirilen antrenmanla başladı.
29.11.2023 Sivasspor
Benhur Keser: Ofans bölgesinde daha çok pozisyona girmeliyiz!
Benhur Keser: Ofans bölgesinde daha çok pozisyona girmeliyiz! Rizespor'un yıldızı Benhur Keser, Başakşehir maçı öncesi gerçekleştirilen antrenmanda basın mensuplarıyla buluştu.
29.11.2023 Rizespor

Benzer Haber Etiketleri

Neymar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.