Fransa Ligue 1 Neymar'dan Messi ve Ronaldo açıklaması!

Neymar'dan Messi ve Ronaldo açıklaması!

31.10.2018 - 10:06 | Son Güncellenme:

PSG'nin süperstarı Neymar, Ronaldo ve Messi ile ilgili çarpıcı sözler sarf etti.

Neymardan Messi ve Ronaldo açıklaması

Skorer Dış Haberler - Brezilyalı yıldız Neymar, Cristiano Ronaldo'ya 'canavar' benzetmesi yaparken, Messi'yi ise idol olarak gördüğünü söyledi.

Haberin Devamı

PSG'nin yıldız oyuncusu takımında zor zamanlar geçiriyor. Barcelona'dan Messi'nin gölgesinde kalmamak için ayrılmıştı. Şimdi ise Mbappe tarafından aynı tehdite maruz kalan Neymar, Ronaldo ve Messi'nin rekabetinin kendisine ilham verip motive ettiğini söyledi.

Brazilyalı yıldız Neymar, Golden States'in yıldızı Steph Curry ile beraber yaptığı açıklamada şöyle konuştu: "Messi ile her gün yeni bir şey öğreniyordum. Antrenmanlarımızda, maçlarda izlerken bile bu beni güçlü yaptı ve sınırlarımı aşmamı sağladı. Ronaldo ise tam bir canavar. Ona karşı oynamaktan büyük bir haz ve onur duyuyorum. Futbolun gelmiş geçmiş en iyi oyuncularından. Ona karşı oynarken daha zeki oluyorsunuz ve daha tedbirli oluyorsunuz. 2'si de büyük oyuncular ama daha fazlasını istiyorum. Daha çok öğrenmek istiyorum. Daha fazla kupa istiyorum. Bir gün ikisinin de kariyer başarılarını aşmayı hedefliyorum."