Nicole Kidman

Nicole Kidman

Avustralyalı, Oscar Ödüllü sinema oyuncusu. Avustralya ve Amerika Birleşik Devletleri çifte vatandaşıdır. 20 Haziran 1967'de Hawaii Honolulu'da doğmuştur. Fakat çocukluğunun büyük kısmı Avustralya'da geçmiştir. Babası Anthony Kidman biyokimyacı, psikolog, yazar; annesi Janelle Kidman ise hemşire, eğitimci aynı zamanda eşinin kitaplarına editörlük yapmaktadır.     Başlarda baleye karşı ilgisi olan Kidman'ın sonradan bu ilgi sanatın bir başka dalı olan tiyatroya kaymıştır.Yaşıtlarından uzun boyu, kızıl saçları ve sevimli yüzü onu diğerlerinden ayırıp Hollywood'a kadar yükselmesini sağladı. Kendini ilk olarak Dead Calm (1989)’daki Sam Neill'in genç karısı rolü ile gösterdi. Daha sonradan Days Of Thunder (ki bu filmde Tom Cruise ile tanışmıştır. Arkadaşlıkla başlayan ilişki evliliğe kadar gitmiştir. Aralık 1990'da Tom Cruise ile hayatını birleştiren oyuncu söylentilerin aksine başarısının Tom Cruise'un yanında sönük kalmadığını ve yeteneğini Flirting, Far And Away, My Life, Portrait Of A Lady gibi birçok film ile göstermiştir. Özellikle Bir Kadının Portresi (Portrait Of A Lady) filmi ile yüzünün eski kadın profillerine çok uygun olduğunu göstermiş ve daha sonra da birkaç filmde bu gibi roller almıştır. Tom Cruise ile birlikte oynadıkları Stanley Kubrick imzalı Eyes Wide Shut (1999) filmindeki kadın karakteri ile oyunculuk yeteneği anlamında dikkat çeken oyuncu 2000 yılında Tom Cruise'dan ayrıldıktan sonra adeta yükselişe geçmiştir. 2001 yılında Moulin Rouge (Kırmızı Değirmen) filmiyle hem sesinin güzelliğini hem de oyunculuk yeteneğini bir kez daha göstermiş ve ilk defa Oscar'a En İyi Kadın Oyuncu dalında aday olmuştur. Fakat Oscar'ı ona kazandıran Saatler The Hours deki Virginia Woolf karakteri olmuş, en iyi kadın oyuncu Oscar'ını kazanan ilk Avustralyalı aktris olmayı başarmıştır. Sonradan Dogville, Cold Mountain, The Stepford Wives, The Golden Compass gibi filmlerde de rol alsa da bu filmler diğerleri kadar ilgi görmemiştir. Özel Hayatı   23 Haziran 2006'da Keith Urban (şarkıcı) ile evlenen Kidman'ın Tom Cruise'dan Isabella Jane Kidman Cruise ve Connor Anthony Cruise adında iki evlatlık çocuğu vardır. Keith Urban'dan Sunday Rose adında bir kızı da vardır. Takma adı Nic olan ve solak olan Kidman'ın en iyi arkadaşlarından biri yine Avustralyalı ünlü bir aktris olan ve çocukken birçok reklam filminde birlikte rol aldıkları Naomi Watts'tır.[kaynak belirtilmeli] 28 Aralık 2010'da taşıyıcı anne yardımıyla kızı Faith Margaret Kidman Urban dünyaya gelmiştir.

Nicole Kidman

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.176 nicole kidman haberi bulunmuştur.
'Babamı tabutunda görünce kontrolsüzce gülmeye başladım!'
'Babamı tabutunda görünce kontrolsüzce gülmeye başladım!' 'Gözü Tamamen Kapalı', 'Kırmızı Değirmen' ve 'Diğerleri' gibi yapımlarla tüm dünyada tanınan bir oyuncu haline gelen Nicole Kidman, 10 sene önce babası Antony Kidman'ı beklenmedik bir şekilde kaybetmişti. Babasının cenazesini görmeye gittiğinde yaşadıklarını anlatan ünlü isim, o anda 'kontrolsüz' bir şekilde gülmeye başladığını itiraf etti.
20.03.2024 Cadde
Güçlü kadınlardan güçlü filmler
Güçlü kadınlardan güçlü filmler D-Smart GO, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kadın filmleriyle kutluyor.
7.03.2024 Cadde
Ünlü oyuncunun cesur tercihi! Derin dekoltesiyle galada poz verdi
Ünlü oyuncunun cesur tercihi! Derin dekoltesiyle galada poz verdi Oscar ödüllü Nicole Kidman, geçtiğimiz akşam 'Expats' adlı yapımın galasına katıldı. Derin sırt dekolteli, siyah elbisesiyle kameralara poz veren Kidman, cesur tercihiyle görenleri büyüledi.
23.01.2024 Cadde
Nicole Kidman'dan yıllar sonra itiraf: Yalan söyledim!
Nicole Kidman'dan yıllar sonra itiraf: Yalan söyledim! Oscar ödüllü Nicole Kidman, uzun boylu bir oyuncu olmanın kötü yanlarından bahsetti. 1.80 boyundaki 56 yaşındaki aktris, kariyerinin başlarında deneme çekimlerine girebilmek için boyu hakkında yalan söylemek zorunda kaldığını açıkladı.
18.01.2024 Cadde
Özel seçki
Özel seçki D-Smart GO’da, birbirinden özel film seçkileri sinemaseverlerle buluşmaya devam ediyor.
3.01.2024 Cadde
Fergio Bey'in günah evi! Kimlikler gizli tutuluyor, maske zorunlu
Fergio Bey'in günah evi! Kimlikler gizli tutuluyor, maske zorunlu ‘Fergio Bey’ kod adlı bir işinsanına ait olduğu iddia edilen villalarda özel partiler yapan grup üyeleri kimliklerini gizli tutuyor, maske takıyor. Bu organizasyonlar, 90’lara damga vuran ‘Eyes Wide Shut’ filmini akıllara getiriyor...
29.12.2023 Gündem
Aquaman filmi konusu ne ve oyuncuları kimler? Bu akşam TV’de ilk kez ekrana geliyor!
Aquaman filmi konusu ne ve oyuncuları kimler? Bu akşam TV’de ilk kez ekrana geliyor! Aquaman filmi konusu ve oyuncuları merak konusu oldu. Bu akşam ilk kez televizyonda yayınlanacak olan Aquaman filminin yönetmen koltuğunda James Wan oturuyor. Aksiyon, gerilim türündeki 2018 yapımı Aquaman filmini izlemek isteyenler 'Aquaman filminin konusu ne, oyuncuları kim, ne zaman çekildi?' sorularının cevabını araştırıyor. İşte detaylar…
24.12.2023 Bilgi Rehberi
Rus modelin eski eşinden ünlü oyuncuya uyarı: Cüzdanını açık tutsun!
Rus modelin eski eşinden ünlü oyuncuya uyarı: Cüzdanını açık tutsun! Üçüncü eşi Katie Holmes'den boşandığından beri ciddi bir ilişkisi olmayan ABD'li oyuncu Tom Cruise'un, Rus bir milletvekilinin kızı, eski model Elsina Khayrova ile yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi. Londra'daki bir partide samimi anlar yaşadıkları iddia edilen ikiliden Khayrova'nın eski eşi; ünlü aktörü uyardığı bir açıklama yaptı.
16.12.2023 Cadde
Tom Cruise'un yeni aşkı! 'Geceyi Rus modelle dans ederek geçirdi'
Tom Cruise'un yeni aşkı! 'Geceyi Rus modelle dans ederek geçirdi' Üçüncü eşi Katie Holmes'den boşandığından beri ciddi bir ilişkisi olmayan ABD'li oyuncu Tom Cruise'un, Rus bir milletvekilinin kızı, eski model Elsina Khayrova ile yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi. Londra'daki bir partide birlikte boy gösterdikleri öne sürülen ikilinin, partide öpüştükleri de söylendi.
14.12.2023 Cadde
Burcu Biricik: Hayatımı yavaşlattığım dönemdeyim!
Burcu Biricik: Hayatımı yavaşlattığım dönemdeyim! Burcu Biricik, 15 Haziran'da yayınlanan 82'nci bölümü ile ekran yolculuğunu noktalayan 'Camdaki Kız'da üç sezon boyunca 'Nalan' karakterine hayat verdi. Başarılı oyuncu, Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisinin final yapmasının ardından yorgunluk atıyor.
10.10.2023 Cadde
DC Filmleri İzleme Sırası 2023: DC Comics Filmleri Kronolojik Olarak Hangi Sırayla İzlenir?
DC Filmleri İzleme Sırası 2023: DC Comics Filmleri Kronolojik Olarak Hangi Sırayla İzlenir? DC Comics Marvel’dan sonra dünyanın en büyük çizgi roman yayıncısıdır. Superman, Batman, Wonder Woman, Green Lantern, Supergirl, Flash, Aquaman, Cyborg, Shazam, Martian Manhunter, Zatanna, Static Shock, Hawkman, Hawkgirl ve Green Arrow gibi dünyaca ünlü karakterleri vardır. Karakterlerini sinemaya uyarlayan DC’nin yapımları dünya genelinde ses getirirken filmlerinin pek çoğu gişe rekoru kırdı. DC Comics’in çok fazla yapımı olduğu için filmlerin izleme sırası kafa karışıklığına neden olabilir. DC filmleri izleme sırası nasıldır? “DC Filmleri 2023” içeriğimizden konu ile ilgili detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Kültür Sanat
Camdaki Kız'ın Sedat'ı Feyyaz Şerifoğlu: Şu an arınma dönemindeyim!
Camdaki Kız'ın Sedat'ı Feyyaz Şerifoğlu: Şu an arınma dönemindeyim! Geçtiğimiz haziran ayında final yapan Kanal D dizisi 'Camdaki Kız'da sergilediği performansla alkış alan Feyyaz Şerifoğlu, sevgilisi Merve Dinçkol ile Arnavutköy'de görüntülendi. Ünlü oyuncu, reyting rekortmeni yapım ve Marmaris tatili hakkında açıklamalarda bulundu.
11.08.2023 Cadde
Tom Cruise'u değil, Lewis Hamilton'ı seçti! 'Shakira yüzünden egosu zedelendi'
Tom Cruise'u değil, Lewis Hamilton'ı seçti! 'Shakira yüzünden egosu zedelendi' Futbolcu Gerard Pique ile olaylı bir şekilde yollarını ayıran Shakira, geçtiğimiz haftalarda Formula 1 yarışında Tom Cruise ile görüntülenmiş ve ikilinin aşk yaşadığı iddia edilmişti. Shakira cephesinden gelen açıklamalarla yalanlanan bu iddiaların ardından, şarkıcı; Cruise'un arkadaşı olan F1 yıldızı Lewis Hamilton ile de kameralara yansımıştı. İkiliden geçtiğimiz gün gelen bir hamle yeni spekülasyonların ortaya çıkmasına yol açarken; Tom Cruise cephesinden yeni bir açıklama geldi.
8.06.2023 Cadde
'Shakira, Tom Cruise'a kendisiyle flört etmeyi bırakması için yalvarıyor!'
'Shakira, Tom Cruise'a kendisiyle flört etmeyi bırakması için yalvarıyor!' Uzun yıllardır birlikte olduğu futbolcu Gerard Pique ile olaylı bir şekilde yollarını ayıran Shakira, Formula 1 yarışında dünyaca ünlü aktör Tom Cruise ile görüntülenmiş; ikilinin iyi vakit geçirdiği anların kameralara yansıması ise "Yeni bir aşk mı doğuyor?" sorusunu akıllara getirmişti. Son olarak ikiliye yakın bir kaynak, Cruise'un Shakira ile görüştükten sonra 'büyülendiğini'; ancak şarkıcının, aktörün romantik davranışları hakkında farklı düşündüğünü aktardı.
25.05.2023 Cadde
‘Ailemiz her şeyden önemli’
‘Ailemiz her şeyden önemli’ Hollywood yıldızı Nicole Kidman ile 2006’dan bu yana evli olan müzisyen Keith Urban, aile ortamında her şeyin her zaman mükemmel olmadığını ama denge bozulduğunu hemen toparladıklarını söyledi.
14.05.2023 Dünya
'Yakınlaşma' iddialarıyla ilgili ilk kez konuştu! 'Platonik aşkın olağanüstü gücünü hissettim'
'Yakınlaşma' iddialarıyla ilgili ilk kez konuştu! 'Platonik aşkın olağanüstü gücünü hissettim' Son olarak 'Doktor Strange: Çoklu Evren Çılgınlığında' filminde rol alan dünyaca ünlü oyuncu Hayley Atwell'in, 2020'de çekimlerine başlanan yeni 'Görevimiz Tehlike' filminin setinde Tom Cruise ile yakınlaştığı iddiası magazin gündemini uzun bir süre meşgul etmişti. Konuyla ilgili üç yıldır sessizliğini korusan ikiliden Atwell, ilk kez Cruise ile ilgili açıklama yaptı.
6.05.2023 Cadde
Lagerfeld gecesinde kedisi ‘başroldeydi’
Lagerfeld gecesinde kedisi ‘başroldeydi’ 2019’da ölen efsanevi modacı Karl Lagerfeld’e ithaf edilen bu yılki Met Gala’ya çok sevdiği kedisi Choupette katılamadı. Ama geceye katılan konuklar Lagerfeld konseptini yaşattılar.
3.05.2023 Dünya
Met Gala 2023'te şıklık yarışı! İşte gecenin en çok konuşulan ünlüleri
Met Gala 2023'te şıklık yarışı! İşte gecenin en çok konuşulan ünlüleri New York’taki Metropolitan Sanat Müzesi’nin Kostüm Enstitüsü’ne yardım amacıyla düzenlenen ve moda dünyasının en prestijli gecesi olarak bilinen Met Gala, dün gece birbirinden ilginç ve dikkat çekici kostümlere sahne oldu. Dört sene önce hayatını kaybeden modacı Karl Lagerfeld'in onuruna giyinen ünlüler, birbirinden şık ve ilginç tarzlarıyla magazin gündemine damga vurdu.
2.05.2023 Cadde
İki gerilim filminde rol alacak
İki gerilim filminde rol alacak Hollywood yıldızı Nicole Kidman, daha önce “Sinema sektörünün 40’lı yaşlarını geçen kadın oyunculara artık başrol vermediğini” söylemişti. Ama 55 yaşındaki oyuncunun bu geri zihniyeti aştığı görülüyor.
8.04.2023 Dünya
'Yaşlı görünüyorsun' eleştirilerine isyan etti! 'Bence harikayım'
'Yaşlı görünüyorsun' eleştirilerine isyan etti! 'Bence harikayım' Şimdilerde yönetmenliğe geçiş yapan, 1980'li yılların sitcom oyuncusu Justine Bateman, katıldığı bir programda 'yaşlı göründüğü' yönündeki eleştirilerle ilgili konuştu. Bu eleştirileri ilk defa kendi adını Google'da arattığında fark ettiğini söyleyen ünlü isim, estetik işlem yaptıran kadınlarla ilgili de dikkat çeken açıklamalar yaptı.
30.03.2023 Cadde
Kızı üniversiteye hazırlanıyor! 'Tom Cruise'un Suri'nin hayatında bir rolü yok'
Kızı üniversiteye hazırlanıyor! 'Tom Cruise'un Suri'nin hayatında bir rolü yok' 'Görevimiz Tehlike', 'Top Gun' ve 'Jack Reacher' gibi yapımlarla tüm dünyada tanınan bir oyuncu haline gelen ABD'li Tom Cruise, meslektaşı Katie Holmes ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Suri ile yıllardır görüşmüyor olmasıyla bir kez daha gündeme geldi. Önümüzdeki ay 17 yaşına girecek olan ve annesinin yardımlarıyla üniversite başvuruları yapmaya başlayan Suri'nin babasıyla ilişkisi ve Cruise-Holmes çifti arasında yaşananlar mercek altına alındı. İşte detaylar...
24.03.2023 Cadde
Oscar törenine katılmadı! 'Tom Cruise, Nicole Kidman'la karşılaşmak istemedi'
Oscar törenine katılmadı! 'Tom Cruise, Nicole Kidman'la karşılaşmak istemedi' ABD'li oyuncu Tom Cruise'un başrolünde yer aldığı, geçtiğimiz yıl vizyona giren 'Top Gun: Maverick' filmi 6 dalda Oscar'a aday gösterilmesine rağmen; ünlü ismin ödül törenine katılmaması çok konuşulmuştu. Oyuncunun neden böyle bir karar aldığı merak edilirken, Cruise'un Oscar'a katılmamasının sebebinin eski eşi Nicole Kidman olduğu iddiası magazin gündemine oturdu. 11 yıllık evliliğin ardından boşanan çiftle ilgili ortaya atılan bu iddia, ikilinin ilişkisinin de mercek altına alınmasına neden oldu. İşte detaylar...
17.03.2023 Cadde
Oscar Ödülleri'nde şıklık yarışı! 'Halı bu kez kırmızı değil'
Oscar Ödülleri'nde şıklık yarışı! 'Halı bu kez kırmızı değil' Bu yıl 95’incisi düzenlenen nefeslerin tutulduğu Oscar ödül töreninde şıklık yarışı yaşandı. Bir Oscar klasiği olarak bildiğimiz kırmızı halı bu yıl kendini şampanya rengine bıraktı. Jimmy Kimmel, Will Smith'in geçen yılki törene damga vuran tokatına atıfta bulundu.
13.03.2023 Cadde
LİON OYUNCULARI - KONUSU || Lion filmi gerçek mi, nerede çekildi?
LİON OYUNCULARI - KONUSU || Lion filmi gerçek mi, nerede çekildi? Lion adlı yabancı film, A Long Way Home adlı kitaptan sinemaya uyarlanmıştır. Film, birçok dalda aday gösterildi ve en iyi yardımcı erkek ve en iyi uyarlama senaryo ödüllerine layık görüldi. Lion filminde, ailesinden kopan küöçük bir çocuğun yaşamı anlatılıyor. Peki, Lion filmi oyuncuları kim?
22.02.2023 Bilgi Rehberi
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde İllüstrasyon hediyesi 32’nci yaşına dün giren Edis’e, fan grupları birbirinden ilginç kutlamalar yaptı...
29.11.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Nicole Kidman ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.