Ekonomi Nielsen’e 7 baykuş ödülü

Nielsen’e 7 baykuş ödülü

19.09.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Dünyanın önde gelen araştırma firmalarından Nielsen, yıl içinde gerçekleştirdiği çalışmalarla 2018 Baykuş Ödülleri’ne damga vurdu.

Nielsen’e 7 baykuş ödülü

Türkiye Araştırmacılar Derneği’nin, araştırma sektöründeki başarılı araştırmaları ödüllendirmek için her yıl gerçekleştirdiği Baykuş Ödülleri 2018’de Nielsen Analitik Danışmanlık, Perakende Ölçüm Hizmetleri ve Tüketici Araştırmaları/Bases projeleriyle 7 ödül birden aldı.

Haberin Devamı

Kazanılan ödüllerle ilgili olarak açıklama yapan Nielsen Türkiye Genel Müdürü Didem Şekerel Erdoğan “Gerçekleştirdiğimiz tüm çalışmalara büyük emek veriyor, araştırmalarımıza ve sonuçlarına her zaman yürekten inanıyoruz. Kazanılan bu ödüller, bir anlamda hem bizim emeklerimizin karşılığını bulması açısından gurur verici hem de müşterilerimize en iyiyi sunduğumuzu bir kez daha gösterdiği için ayrıca bir mutluluk kaynağı. Bununla birlikte Nielsen olarak, en büyük ödülün müşterilerimizin memnuniyeti olduğunu unutmadan, çalışmalarımızı ekiplerimizle birlikte aynı özenle ve tutkuyla gerçekleştirmeyi sürdüreceğiz” dedi.

Yazarlar