Nihat Kahveci

Nihat Kahveci

Son dakika Nihat Kahveci haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Nihat Kahveci gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Nihat Kahveci haber sayfamızda...

Nihat Kahveci

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.244 nihat kahveci haberi bulunmuştur.
SON DAKİKA: PFDK kararları açıklandı! Trabzonspor, Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat'ın cezaları belli oldu
SON DAKİKA: PFDK kararları açıklandı! Trabzonspor, Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat'ın cezaları belli oldu Büyük saha içi olaylarının yaşandığı Trabzonspor-Fenerbahçe maçının PFDK kararları açıklandı. Fenerbahçeli Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat'ın cezaları belli oldu. Sarı-lacivertli ekibin itirazı sonrası Tahkim Kurulu'ndan da açıklama geldi.
3.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de İsmail Yüksek şoku! Adana Demirspor maçının kadrosuna alınmadı
Fenerbahçe'de İsmail Yüksek şoku! Adana Demirspor maçının kadrosuna alınmadı Üst adalesinde ödem olan İsmail Yüksek Adana Demirspor maçı kadrosuna alınmadı.
3.04.2024 Fenerbahçe
ÖZEL | Fenerbahçe'yi bekleyen büyük tehlike! Süper Kupa finaline çıkmazsa ağır yaptırımlar gelebilir
ÖZEL | Fenerbahçe'yi bekleyen büyük tehlike! Süper Kupa finaline çıkmazsa ağır yaptırımlar gelebilir Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray ile oynanacak Süper Kupa finalinin ertelennenesi ve yabancı hakem atanmaması durumunda maça çıkılmaması veya Süper Kupa finaline U19 takımıyla çıkılabileceğini duyurdu. Süper Kupa finaline çıkmaması durumunda Fenerbahçe'yi ağır yaptırımlar bekliyor.
3.04.2024 Fenerbahçe
Cristiano Ronaldo, Al-Nassr ile yıllara meydan okuyor! 72 saat içinde iki hat-trick
Cristiano Ronaldo, Al-Nassr ile yıllara meydan okuyor! 72 saat içinde iki hat-trick Cristiano Ronaldo, Al-Nassr formasıyla bu sezon tüm kulvarlarda çıktığı 35 maçta 36 kez gol sevinci yaşarken, 12 asist katkısı sağladı.
3.04.2024 Dünyadan Futbol
Nihat Kahveci'den Süper Kupa yorumu: 5-0 biterse ne olacak? Tarihte yazacak
Nihat Kahveci'den Süper Kupa yorumu: 5-0 biterse ne olacak? Tarihte yazacak Süper Lig'in 31. haftasında Galatasaray'ın sahasında Hatayspor'a karşı 1-0'lık kazandığı maçın ardından yorumlarda bulunan Nihat Kahveci, Fenerbahçe'nin Süper Kupa maçına U19 takımıyla katılma ihtimaline karşı açıklamaları gündem oldu.
3.04.2024 Galatasaray
SON DAKİKA: Nevzat Dindar canlı yayında duyurdu! Galatasaray'da yıldız isimler gönderiliyor
SON DAKİKA: Nevzat Dindar canlı yayında duyurdu! Galatasaray'da yıldız isimler gönderiliyor Ziraat Türkiye Kupası'nda Fatih Karagümrük'e 2-0 elenerek kupaya veda eden Galatasaray'da Beşiktaş derbisi öncesi sıcak gelişmeler yaşanıyor. Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, sarı-kırmızılıların gündemini Skorer Instagram canlı yayınında değerlendirdi. Dindar, sezon sonunda Galatasaray'da birçok oyuncunun takımdan ayrılabileceğini ifade etti.
1.03.2024 Galatasaray
Nihat Kahveci'den Galatasaraylı yıldızlara ağır sözler: Pasaportlarını iptal ederim
Nihat Kahveci'den Galatasaraylı yıldızlara ağır sözler: Pasaportlarını iptal ederim Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Fatih Karagümrük ile kozlarını paylaştı. Sarı - kırmızılılar, Rams Park'ta konuk ettiği rakibine 2-0 mağlup oldu ve organizasyona veda etti. Nihat Kahveci, karşılaşmanın ardından Galatasaray'ın iki futbolcusuna yüklendi.
1.03.2024 Galatasaray
Arda Turan'dan yıllar sonra gelen itiraf! 'O takımı çok özlüyorum'
Arda Turan'dan yıllar sonra gelen itiraf! 'O takımı çok özlüyorum' UEFA TV, A Milli Futbol Takımı'nın EURO 2008'deki tarihi yarı final serüvenine dair bir röportaj dizisi gerçekleştirdi. Arda Turan'ın yorumları dikkat çekti.
29.02.2024 Milli Takım
Nihat Kahveci'den olay Cengiz Ünder sözleri: Dua etsin İrfan Can Kahveci sakat
Nihat Kahveci'den olay Cengiz Ünder sözleri: Dua etsin İrfan Can Kahveci sakat Fenerbahçe'nin MKE Ankaragücü'ne 3-0 yenilerek Türkiye Kupası'ndan elendiği karşılaşmayı Nihat Kahveci değerlendirdi. Cengiz Ünder'in kötü oyununu eleştiren Kahveci, Serdar Dursun ve Bonucci için de ayrı parantez açtı.
28.02.2024 Fenerbahçe
İstanbulspor galibiyeti sonrası Beşiktaşlı oyuncuya Semih Şentürk benzetmesi
İstanbulspor galibiyeti sonrası Beşiktaşlı oyuncuya Semih Şentürk benzetmesi Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 27'nci haftasında son sırada yer alan İstanbulspor'u 2-0 yenerek Galatasaray derbisi öncesi seri yakaladı. Spor yazarları siyah-beyazlı takımın galibiyetini yorumladı.
26.02.2024 Beşiktaş
ÖZEL | Recep Uçar'dan şampiyonluk iddiası: Ciddi puan kayıpları yaşayacaklar, vura vura gidemezler
ÖZEL | Recep Uçar'dan şampiyonluk iddiası: Ciddi puan kayıpları yaşayacaklar, vura vura gidemezler Son olarak Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'u çalıştıran tecrübeli teknik direktör Recep Uçar, özel açıklamalarda bulundu. Semih Kılıçsoy'dan Umut Nayir'e kadar birçok konuya değinen teknik adam, şampiyonluk yarışı hakkında da çok konuşulacak bir iddiada bulundu. İşte detaylar...
13.02.2024 Süper Lig
Nihat Kahveci: Süper Lig’de uygulansa devrim olur
Nihat Kahveci: Süper Lig’de uygulansa devrim olur Türk futbolunun önemli isimlerinden Nihat Kahveci, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde kulüp ziyaretinde bulunurken yeni uygulanan prim sistemi hakkında açıklamalarda bulundu.
16.01.2024 Diğer
Beşiktaş-Kasımpaşa maçında tartışmalı penaltı pozisyonu! Eski hakemler değerlendirdi
Beşiktaş-Kasımpaşa maçında tartışmalı penaltı pozisyonu! Eski hakemler değerlendirdi Süper Lig'in 19. haftasında Beşiktaş, sahasında ağırladığı Kasımpaşa'ya 3-1 mağlup oldu. Eski hakemler maötaki tartışmalı penaltı pozisyonunu değerlendirdi.
6.01.2024 Beşiktaş
Nihat Kahveci: Giovanni van Bronckhorst gelse ne olur?
Nihat Kahveci: Giovanni van Bronckhorst gelse ne olur? Beşiktaş'ın Kasımpaşa'ya 3-1'lik skorla mağlup olduğu maçı Nihat Kahveci yorumladı.
6.01.2024 Beşiktaş
Süper Lig'in yeni 'Genç Semih'i! Rekor Batuhan Karadeniz'de
Süper Lig'in yeni 'Genç Semih'i! Rekor Batuhan Karadeniz'de Süper Lig'de Hatayspor'u 2-1 mağlup eden Beşiktaş'ta 2005 doğumlu Semih Kılıçsoy maça damga vurdu. Genç Semih kulüp tarihine geçti. Öte yandan Volkan Demirel'in Hatay'ında düşüş devam etti.
26.12.2023 Beşiktaş
Türkiye, 'bitti' demeden bitmez!
Türkiye, 'bitti' demeden bitmez! A Milli Takımımız, inanılmaz geri dönüşleri ve mucizevi zaferleriyle EURO 2008'e damgasını vurdu. İsviçre, Çek Cumhuriyeti ve Hırvatistan'la oynadığımız tarihi maçlar tüm dünyaya, "Türkler soyunma odasına girmeden hiçbir şey bitmez" dedirtti. Fatih Terim ve oyuncuları herkese şartlar ne olursa olsun pes etmeyen, geri atmayan bir takım izletti.
26.10.2023 Skorer
Fatih Terim kadroyu unuttu, Volkan Demirel forvet oynadı!
Fatih Terim kadroyu unuttu, Volkan Demirel forvet oynadı! Depremzedeler için düzenlenen yardım maçında A Milli Takım EURO 2008 kadrosunda yer alan futbolcular sahaya çıktı. Kenarda ise teknik direktör olarak Fatih Terim yer aldı.
9.09.2023 Futbol
Türkiye ile İsviçre 15 yıl sonra anlamlı maçta buluşuyor
Türkiye ile İsviçre 15 yıl sonra anlamlı maçta buluşuyor 2008 Avrupa Şampiyonası'nda karşılaşan iki takımın o dönemde forma giymiş oyuncuları depremzedeler yararına düzenlenen maçta boy gösterecek.
8.09.2023 Milli Takım
Efsaneler, depremzedeler için sahaya çıkacak
Efsaneler, depremzedeler için sahaya çıkacak Türkiye ile İsviçre'nin 2008 Avrupa Şampiyonası'nda karşı karşıya gelen futbolcuları, depremzedeler için karşı karşıya gelecek.
26.08.2023 Diğer
Nihat Kahveci'den Arda Güler sözleri! İspanyol basınına konuştu: Ona şans verirlerse istekleri karşılar!
Nihat Kahveci'den Arda Güler sözleri! İspanyol basınına konuştu: Ona şans verirlerse istekleri karşılar! Fenerbahçe ve Türk futbolunun altın çocuğu Arda Güler, son dönemde Avrupa basınının en fazla konuştuğu isimler arasında yer alıyor. Özellikle İspanyol basını her gün Arda Güler'in Real Madrid veya Barcelona'ya transfer olacağını iddia ediyor. Türk futbolunun unutulmaz isimlerinden futbol yorumcusu Nihat Kahveci, Arda Güler hakkında İspanyol basınına çarpıcı açıklamalarda bulundu.
4.07.2023 İspanya La Liga
Galatasaray-Fenerbahçe derbisi sonrası Jesus iddiası! 'Ayrılacağının işareti'
Galatasaray-Fenerbahçe derbisi sonrası Jesus iddiası! 'Ayrılacağının işareti' Spor Toto Süper Lig'in 37. haftasında deplasmanda ezeli rakibi Galatasaray'a 3-0 mağlup olan Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus eleştirilerin hedefindeki isim haline geldi. Portekizli teknik adamın kadro tercihleri ve tribündeki taraftarlarla arasında geçen diyalog bardağı taşıran son damla oldu. Portekiz basını Galatasaray-Fenerbahçe derbisini sonrası Jorge Jesus ile ilgili flaş bir iddia ortaya attı.
5.06.2023 Fenerbahçe
Erden Timur: Transfere böyle ikna ettik
Erden Timur: Transfere böyle ikna ettik Süper Lig'de Fenerbahçe'yi 3-0 mağlup eden Galatasaray'da Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, şampiyonluk kutlamasında konuştu.
5.06.2023 Galatasaray
Nihat Kahveci'den Jorge Jesus sözleri! 'Son maçına çıktı'
Nihat Kahveci'den Jorge Jesus sözleri! 'Son maçına çıktı' Spor Toto Süper Lig'in 37. haftasında Galatasaray, Fenerbahçe'yi 3-0 mağlup etti. Dev derbinin ardından eski futbolcu Nihat Kahveci açıklamalarda bulundu.
5.06.2023 Fenerbahçe
Beşiktaş, Klaassen için hafta içerisinde resmi görüşme yapacak
Beşiktaş, Klaassen için hafta içerisinde resmi görüşme yapacak Talisca'nın maliyeti yüksek gelince Siyah-Beyazlılar rotayı Davy Klaassen'e çevirdi. Ajax forması giyen Hollandalı on numara için yönetim talimat verdi. Klaassen için hafta içerisinde resmi görüşme yapılacak.
4.06.2023 Beşiktaş
Guidetti'yi sinirlendiren sayı! Tableti fırlattı
Guidetti'yi sinirlendiren sayı! Tableti fırlattı 2023 FIVB Kadınlar Milletler Ligi tüm hızıyla devam ediyor. Son dünya şampiyonu Sırbistan, Polonya'ya kaybederken Guidetti'yi maç içinde sinirlendiren bir olay yaşandı. Öte yandan Fenerbahçe'nin yeni transferi Stysiak maça damga vurdu.
4.06.2023 Voleybol

Benzer Haber Etiketleri

Nihat Kahveci ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.