Fenerbahçe Nihat Özdemir: Kendi günahlarına mazeret arıyorlar

Nihat Özdemir: Kendi günahlarına mazeret arıyorlar

16.02.2019 - 02:30 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de uzun dönem yöneticilik yapan Özdemir, “Fenerbahçe Başkanı'nın yönetimi büyük beklentilerle göreve geldi. Şimdi bu beklentilerin çok ama çok uzağında kaldılar. Bir günah keçisi arıyorlar anlaşılan. Ben TFF’nin tarafsızlığının teminatıyım” dedi.

Nihat Özdemir: Kendi günahlarına mazeret arıyorlar

MİLLİYET

Haberin Devamı

FIFA Başkanı Gianni Infantino için önceki gün Riva’da verilen yemekte gecenin bombasını TFF Başkan Vekili Nihat Özdemir patlattı.

Türkeiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu yemekte; Başkan Yıldırım Demirören ile Infantino Türk futbolunun geleceğini masaya yatırırken, diğer yöneticiler arasında Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un düzenlediği basın toplantısında TFF ve MHK’yı suçlayan açıklamaları gündeme geldi.

‘Derinden yaralıyor’

Uzun yıllar sarı-lacivertli kulübün başkan vekilliği görevini başarıyla yürüten Nihat Özdemir, derin bir iç çekerek şu yorumda bulundu:

“Fenerbahçe’nin iç siyasetine karışmak istemiyorum. Ama tuttuğumuz kulübün durumu da hepimizi derinden yaralıyor.Fenerbahçe Başkanı'nın yönetimi büyük beklentilerle göreve geldi. Şimdi bu beklentilerin çok ama çok uzağında kaldılar. Bir günah keçisi arıyorlar anlaşılan. Ben TFF’nin tarafsızlığının teminatıyım. Fenerbahçe’nin veya başka kulüplerin aleyhine hiçbir uygulamaya göz yummam. Zaten böyle bir anlayışın Türk futbolunu yönetmediğine de kefilim. Yani Fenerbahçe Başkanı yönetiminin yaptığı kendi günahlarına mazeret aramaktan başka bir şey değil. Bu duruma çok üzülüyorum...”