Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Nil ve Kalben'den flaş karar! Konserler iptal

Kalben ve Nil Karaibrahimgil, güvenlik görevlisinin bir kadın müşteriyi darp ettiği gerekçesiyle Dorock XL’taki konserlerini iptal etti. Ünlü şarkıcılar, bu kararlarını Twitter’da duyurdu.

|

Geçtiğimiz ay genç bir kadın Dorock XL Beşiktaş’ta özel güvenlik görevlileri tarafından darp edildiğini iddia etmiş, vücudunda oluşan morlukların fotoğraflarını Twitter’da paylaşmıştı. Mekân sahibi ise 'karşılıklı darp' açıklaması yapmıştı.

Bu gelişme üzerine mekânla konser anlaşması yapan Kalben ve Nil Karaibrahimgil, programlarını değiştirdi, konserlerini iptal etti. İki sanatçı da aldıkları iptal kararını sosyal medya hesapları aracılığıyla duyurdu.

Kalben, “29 Mart Dorock XL konserimiz gerçekleşmeyecektir. Emeği geçen, bilet alan herkese teşekkür ederiz. İadeler yapılacaktır. Yine bir yerlerde müzikle buluşacağız” mesajını yazdı.

Nil Karaibrahimgil, boynunda “Kız çocukları bir ülkenin annesidir” yazılı fotoğrafını paylaşıp, "Dorock konserimiz iptal. Yeni buluşma yer ve zamanlarımızı yazacağım" ifadelerini kullandı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.