Nişantaşı

Nişantaşı

Son dakika Nişantaşı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Nişantaşı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Nişantaşı haber sayfamızda...

Nişantaşı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 14.359 nişantaşı haberi bulunmuştur.
Hande Ataizi güzellik sırlarını anlattı!
Hande Ataizi güzellik sırlarını anlattı! Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi ‘Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’nda Savcı Süreyya karakterine hayat veren başarılı oyuncu Hande Ataizi, Nişantaşı'nda kameralara yansıdı. Ünlü isim, gazetecilerin soruları üzerine güzellik sırlarını açıkladı.
17.04.2024 Cadde
‘Arabesk kurt köpeği gibi’
‘Arabesk kurt köpeği gibi’ Tuğba Ekinci, Nişantaşı City’s’de görüntülendi.
17.04.2024 Cadde
Tuğba Ekinci: Arabesk müzik, ormanda uluyan kurtlar gibi geliyor!
Tuğba Ekinci: Arabesk müzik, ormanda uluyan kurtlar gibi geliyor! Şarkıcı Tuğba Ekinci, önceki gün Nişantaşı City's'de görüntülendi. "Bana göre arabesk ve sanat müziği ormanda uluyan kurtlar gibi geliyor" diyen ünlü isim, çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.
17.04.2024 Cadde
Pelin Öztekin'den Fatih Terim'le poz! 'İmparator'
Pelin Öztekin'den Fatih Terim'le poz! 'İmparator' 8 Mart 2021'de hayatını kaybeden Rasim Öztekin'in kendisi gibi oyuncu olan kızı Pelin Öztekin, magazin gündeminde adından söz ettirmeye devam ediyor. Son olarak sosyal medya hesabından, teknik direktör Fatih Terim ile pozunu yayınlayan ünlü isim altına 'İmparator' notunu düştü.
15.04.2024 Cadde
Gülse Birsel'den 'Avrupa Yakası' ve 'Yalan Dünya' uyarısı!
Gülse Birsel'den 'Avrupa Yakası' ve 'Yalan Dünya' uyarısı! Hem senaryosunu yazdığı hem de oyuncu kadrosunda yer aldığı 'Yalan Dünya' ve 'Avrupa Yakası' ile hafızalarda yer eden Gülse Birsel, son zamanlarda fenomen dizilerin adıyla düzenlenen partiler konusunda dikkat çeken bir uyarıda bulundu.
16.04.2024 Cadde
Fransız hayranı Hande Ataizi'nin bayramını kutladı! 'Çok gurur verici'
Fransız hayranı Hande Ataizi'nin bayramını kutladı! 'Çok gurur verici' Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi ‘Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’nda Savcı Süreyya karakterine hayat veren başarılı oyuncu Hande Ataizi, Nişantaşı'nda kameralara yansıdı. Kendisini fark edip bayramını kutlayan Fransız bir hayranının ilgisiyle mutlu olan Ataizi, diziler sayesinde Türk oyuncuların popülaritesinin arttığını anlattı.
13.04.2024 Cadde
Pelin Öztekin'den Süper Kupa yorumu: Hiç 50'nci saniyede gol atmadık, belki de onun sevincidir!
Pelin Öztekin'den Süper Kupa yorumu: Hiç 50'nci saniyede gol atmadık, belki de onun sevincidir! Babası Rasim Öztekin'in izinden giderek oyuncu olan Pelin Öztekin, geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Fanatik bir Galatarasaylı olan Öztekin, Galatasaray’ın 50’nci saniyede attığı golden sonra Fenerbahçe’nin sahadan çekilmesi ile sonlanan Süper Kupa Finali'ni değerlendirdi.
13.04.2024 Cadde
‘Türk oyuncuların popülaritesi arttı’
‘Türk oyuncuların popülaritesi arttı’ Kanal D’de ekrana gelen ‘Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’ dizisinde yer alan Hande Ataizi, Nişantaşı’nda dolaştığı sırada bir Fransız hayranının ilgisiyle mutlu oldu.
13.04.2024 Cadde
Ercan Güven'den Olympiakos-Fenerbahçe maçı sonrası yıldız oyuncuya tepki: Artık yokum demişti gitmiş galiba!
Ercan Güven'den Olympiakos-Fenerbahçe maçı sonrası yıldız oyuncuya tepki: Artık yokum demişti gitmiş galiba! UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final ilk maçında Fenerbahçe, deplasmanda Yunan ekibi Olympiakos’a 3-2 mağlup oldu. Mücadele sonrası karşılaşmayı Milliyet Gazetesi yazarı Ercan Güven değerlendirdi.
12.04.2024 Fenerbahçe
Genç sevgilisi ile görüntülendi! Kaan Taşaner: Hanım ne derse o
Genç sevgilisi ile görüntülendi! Kaan Taşaner: Hanım ne derse o Oyuncu Kaan Taşaner (44) ile 17 yaş küçük sevgilisi Seray Dura, Nişantaşı City’s çıkışı görüntülendi. Yaklaşık 3,5 yıldır birlikte olan ünlü çiftten Taşaner, tatil planları sorulunca dikkat çeken bir karşılık verdi.
11.04.2024 Cadde
'Avrupa Yakası' dizisi geri mi dönüyor? Gülse Birsel'den açıklama
'Avrupa Yakası' dizisi geri mi dönüyor? Gülse Birsel'den açıklama Bir döneme damga vuran 'Avrupa Yakası'nın yeniden yayınlanacağı iddia edilmişti. Dizinin senaryosunu yazan ve 'Aslı' karakteri ile başrolde yer alan Gülse Birsel'den açıklama geldi.
9.04.2024 Cadde
Afrika'dan gelen çöl toz Sertab Erener'i hasta etti!
Afrika'dan gelen çöl toz Sertab Erener'i hasta etti! Nişantaşı'nda mueyene olan ve doktor kontrolü sonrası bir eczaneye giren Sertab Erener, elinde buz jeli ve ilaçlarla görüntülendi. 59 yaşındaki sanatçı, sağlık durumu hakkında bilgi verdi.
8.04.2024 Cadde
Afrika tozu hasta etti
Afrika tozu hasta etti Sertab Erener, muayene olmaya gittiği Nişantaşı’ndaki bir doktor kliniğinden çıkışta objektiflere takıldı.
8.04.2024 Cadde
Kemal Doğulu'dan kardeşi Kadir Doğulu'ya: Gelip elimi öpsün!
Kemal Doğulu'dan kardeşi Kadir Doğulu'ya: Gelip elimi öpsün! Jüri olarak yer aldığı stil programlarıyla adını geniş kitlelere duyuran modacı, kuaför ve şarkıcı Kemal Doğulu ile oyuncu kardeşi Kadir Doğulu arasındaki küslük devam ediyor. "Hiçbir şekilde görüşmüyoruz" diyen Kemal Doğulu, çok konuşulacak 'barışma' şartını açıkladı.
7.04.2024 Cadde
Rasim Öztekin'in kızı Pelin Öztekin: Hiç konuşmayalım!
Rasim Öztekin'in kızı Pelin Öztekin: Hiç konuşmayalım! 'Hayat Şarkısı', 'Hayat Bilgisi', 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' gibi projelerle ekran karşısına çıkan Pelin Öztekin, önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi. Geçtiğimiz haftalarda babası Rasim Öztekin’in anma törenine davet edilmeyen oyuncu konuyla ilgili kendisine yöneltilen sorulara yanıt verdi.
7.04.2024 Cadde
'Mesleği bırakırım' demişti! 'Estetik' sorusu ünlü oyuncuyu kaçırdı
'Mesleği bırakırım' demişti! 'Estetik' sorusu ünlü oyuncuyu kaçırdı "Burnum dışında en ufak bir estetik müdahaleyi ortaya çıkarın mesleği bırakıp, ülkeyi terk ederim" diyen Tuvana Türkay, Nişantaşı’nda görüntülendi. Eczaneden iki poşet dolusu vitamin alan oyuncu, estetikle ilgili yöneltilen soru üzerine gerildi.
7.04.2024 Cadde
Hande Ataizi'den 'Taş Kağıt Makas' açıklaması! 'Daha ne olsun'
Hande Ataizi'den 'Taş Kağıt Makas' açıklaması! 'Daha ne olsun' Kore yapımı 'Remember: War Of The Son' dizisinden uyarlanan 'Taş, Kağıt, Makas'te 'Savcı Süreyya' karakterini canlandıran Hande Ataizi, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Ünlü isim, Kanal D ekranlarının sevilen dizisi hakkında açıklamalarda bulundu.
6.04.2024 Cadde
Fadik Sevin Atasoy film senaryosu yazıyor
Fadik Sevin Atasoy film senaryosu yazıyor Oyuncu Fadik Sevin Atasoy, Nişantaşı City's'de objektiflere yansıdı. Atasoy, annesi Emel Göksu ve kendisinin de yer alacağı yeni projesinden bahsetti.
5.04.2024 Cadde
Hüseyin Kaya Çilingiroğlu'nun ayağındaki atel dikkat çekti
Hüseyin Kaya Çilingiroğlu'nun ayağındaki atel dikkat çekti 2009–2014 yılları arasında evli kalan Kaya Çilingiroğlu ile Feraye Tanyolaç'ın 17 yaşındaki oğlu Hüseyin Kaya Çilingiroğlu, önceki gün Nişantaşı'ndaydı.
5.04.2024 Cadde
Nişantaşı'nda şok görüntü: Ortalık boks ringine döndü
Nişantaşı'nda şok görüntü: Ortalık boks ringine döndü İstanbul Şişli'de motosiklet sürücüsü ile kuryenin tekme tokat birbirine girdiği görüntüler şoke etti.
5.04.2024 Haberler
Nişantaşı'nda şok görüntü: Ortalık boks ringine döndü
Nişantaşı'nda şok görüntü: Ortalık boks ringine döndü İstanbul Şişli'de motosiklet sürücüsü ile kuryenin tekme tokat birbirine girdiği görüntüler şoke etti.
5.04.2024 Gündem
Cansel Elçin ile Zeynep Tuğçe Bayat mutlu evliliğin sırrını açıkladı!
Cansel Elçin ile Zeynep Tuğçe Bayat mutlu evliliğin sırrını açıkladı! Dört yıl önce dünyaevine giren Zeynep Tuğçe Bayat ile Cansel Elçin, geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda kameralara yansıdı. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan oyuncu çift, mutlu evliliklerinin sırrını paylaştı.
5.04.2024 Cadde
Selin Şekerci'den 'çocuk' açıklaması! 'Hazal Kaya annelik hormonlarımı çalıştırdı'
Selin Şekerci'den 'çocuk' açıklaması! 'Hazal Kaya annelik hormonlarımı çalıştırdı' Son olarak final yapan 'Aile' dizisinde yer alan Selin Şekerci, geçtiğimiz akşam Asmalımescit'de görüntülendi. Ayaküstü muhabirlerin sorularını yanıtlayan ünlü isim, anne olma konusunda çarpıcı açıklamalar yaptı.
5.04.2024 Cadde
‘Kendimi şanslı hissediyorum’
‘Kendimi şanslı hissediyorum’ Kanal D’nin, reytinglerde zirveyi bırakmayan dizisi ‘İnci Taneleri’nin Yıldız’ı Ümit Beste Kargın, Nişantaşı City’s’de görüntülendi.
5.04.2024 Cadde
Zeynep Mansur: Aşk için dinimi değiştirmem!
Zeynep Mansur: Aşk için dinimi değiştirmem! Ünlü şarkıcı Zeynep Mansur, önceki gün Nişantaşı'nda kameralara yansıdı. Ayaküstü gazetecilerle konuşmayı ihmal etmeyen Mansur, aradığı aşkı Yunanistan'da bulabileceğini söyledikten sonra; samimi bir açıklamada bulunarak aşkı için din değiştirmeyeceğini söyledi.
4.04.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Nişantaşı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.