Novak

Novak

Son dakika novak haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan novak gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan novak haber sayfamızda...

Novak

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.475 novak haberi bulunmuştur.
Derbide Türkiye’nin En Yüksek Oranları Misli’de! Öne çıkan istatistikler, skor tahminleri ve maç hakkında bilinmesi gerekenler…
Derbide Türkiye’nin En Yüksek Oranları Misli’de! Öne çıkan istatistikler, skor tahminleri ve maç hakkında bilinmesi gerekenler… Süper Lig’de zirveyi yakından ilgilendiren derbide Fenerbahçe, bugün saat 20.30’da Papara Park’ta Trabzonspor’a konuk oluyor. Kritik karşılaşmayı hakem Halil Umut Meler yönetecek.
17.03.2024 Trabzonspor
Tamas Sulyok Macaristan'ın yeni Cumhurbaşkanı seçildi
Tamas Sulyok Macaristan'ın yeni Cumhurbaşkanı seçildi Macaristan'da eski Cumhurbaşkanının çocuk istismarı affı skandalından sonra yeni cumhurbaşkanı seçildi. Anayasa Mahkemesi Başkanı Tamas Sulyok Macaristan'ın yeni cumhurbaşkanı oldu.
26.02.2024 Dünya
VakıfBank'ta Guidetti, Yarının Sultanları için Zonguldak'a gitti!
VakıfBank'ta Guidetti, Yarının Sultanları için Zonguldak'a gitti! Yarının Sultanları projesinin 2024’teki ilk durağı Zonguldak oldu. VakıfBank Başantrenörü Giovanni Guidetti, kız çocuklarının geleceğe umutla bakabilmeleri için hayata geçirdiği proje kapsamında yardımcıları Saim Pakkan ve Fikret Ceylan ile beraber kız çocuklarına teorik ve pratik voleybol eğitimi verdi.
16.02.2024 Voleybol
Galatasaray'dan Sparta Prag'a deve göndermesi!
Galatasaray'dan Sparta Prag'a deve göndermesi! Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'nde konuk edeceği Sparta Prag takımına sosyal medya üzerinden deve göndermesi geldi.
15.02.2024 Galatasaray
TFF açıkladı! Yabancı TV gözlemcisi uygulaması başlıyor
TFF açıkladı! Yabancı TV gözlemcisi uygulaması başlıyor Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig'de 26. haftadan itibaren yabancı TV gözlemcisi uygulamasının başlayacağını açıkladı.
15.02.2024 Süper Lig
Sivasspor'un golcüsü Manaj'dan Icardi ve Dzeko sözleri! 'Inter'de baskı altında ezildim'
Sivasspor'un golcüsü Manaj'dan Icardi ve Dzeko sözleri! 'Inter'de baskı altında ezildim' Sivasspor formasıyla İki kulvarda toplam 16 gole imza atan Arnavut golcü, Trtspor'a açıklamalarda bulundu.
15.02.2024 Sivasspor
ÖZEL | Eski Fenerbahçeli Filip Novak'tan olay Galatasaray tahmini! Sparta Prag için şans tanımadı
ÖZEL | Eski Fenerbahçeli Filip Novak'tan olay Galatasaray tahmini! Sparta Prag için şans tanımadı Galatasaray ile Sparta Prag arasında bu akşam oynanacak maçla ilgili tahminde bulunan Filip Novak, sarı-kırmızılıların yıldız isimleri Icardi ve Zaha ile takımdan ayrılan Sacha Boey hakkındaki düşüncelerini açıkladı.
15.02.2024 Galatasaray
Macaristan'da siyasi deprem! Cumhurbaşkanı Novak ve eski Adalet Bakanı Varga istifa etmek zorunda kaldı
Macaristan'da siyasi deprem! Cumhurbaşkanı Novak ve eski Adalet Bakanı Varga istifa etmek zorunda kaldı Çocuklara cinsel tacizde bulunan çocuk esirgeme kurum müdürüne yardım eden yardımcısına çıkarılan özel af, Doğu Avrupa ülkesini sarstı. Papa'nın Macaristan ziyaretinde imzalanan şahsa mahsus özel af, bir yıl sonra ortaya çıktı.
11.02.2024 Dünya
Filip Novak'ın Fenerbahçe planı
Filip Novak'ın Fenerbahçe planı Antalya'da takımı Sigma Olomouc ile kampta olan Filip Novak, Antalyaspor-Fenerbahçe maçına gitme planını anlattı "Hem Fenerbahçe hem Trabzonspor taraftarıyım" dedi.
3.02.2024 Fenerbahçe
22'nci Ege Kupası'nda şampiyon Türkiye!
22'nci Ege Kupası'nda şampiyon Türkiye! Türkiye Futbol Federasyonu tarafından 22'nci kez organize edilen Ege Kupası'nın finalinde U16 Milli Takımı, Çekya'yı 2-0 mağlup etti ve kupanın sahibi oldu.
26.01.2024 Futbol
Avustralya Açık'ta Djokovic'e büyük şok! Sinner finale yükseldi
Avustralya Açık'ta Djokovic'e büyük şok! Sinner finale yükseldi Avustralya Açık'ta 4 numaralı seribaşı Jannik Sinner, tek erkeklerin dünya 1 numarası Novak Djokovic'i 3-1 yenerek finale yükseldi.
26.01.2024 Tenis
Alp Ustaoğlu yazdı: Melbourne'de gençlik patlaması!
Alp Ustaoğlu yazdı: Melbourne'de gençlik patlaması! Avustralya Açık Tenis Turnuvası’na bu sezon genç raketler damga vurdu. Mirra Andreeva (16), Coco Gauff (19), Maria Timofeeva (20), Qinwen Zheng (21), Marta Kostyuk (21) yoluna devam ederken, dünya 1 numarası Swiatek’i eleyen Linda Noskova şu ana kadar ki en büyük sürprizi yaptı.
21.01.2024 Tenis
Kylian Mbappe'den ayrılık açıklaması!
Kylian Mbappe'den ayrılık açıklaması! Kylian Mbappe, verdiği bir röportajda Paris Saint-Germain'den ayrılık sinyali verdi.
17.01.2024 Fransa Ligue 1
Alp Ustaoğlu yazdı: Kadınlarda sürprizli açılış!
Alp Ustaoğlu yazdı: Kadınlarda sürprizli açılış! Yılın ilk grand slaminde tek kadınlarda son 10 turnuvanın 8’inde farklı şampiyonlar çıktı. Bu yüzden Avustralya Açık tenisseverlerin her zaman ilgisini çekerken, birçok birinci adayını da izleme fırsatı sunuyor.
14.01.2024 Tenis
Sporda 2023 böyle geçti! Manchester City futbol sezonu
Sporda 2023 böyle geçti! Manchester City futbol sezonu Manchester City, dünya kulüp futbolu tarihine adını altın harflerle yazdırdı. İngiltere ligi şampiyonluğunun yanı sıra, Federasyon Kupası’nı kazandı, Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu, UEFA Süper Kupa ve Dünya Kulüpler kupasıyla beş dev zafere uzandı.
1.01.2024 Futbol
Novak: Türkiye’de gaz merkezinin 2024’te kurulmasını bekliyoruz
Novak: Türkiye’de gaz merkezinin 2024’te kurulmasını bekliyoruz Rusya Başbakan Yardımcısı Aleksandr Novak, Türkiye’de doğalgaz merkezi kurulmasına ilişkin olarak “Projenin 2024’te hayata geçeceğini umuyoruz” dedi.
28.12.2023 Ekonomi
Rusya'nın petrol ihracatının yarısı Çin'e gitti
Rusya'nın petrol ihracatının yarısı Çin'e gitti Rusya'nın 2023 yılında petrol ve petrol ürünleri ihracatının yarısı Çin'e gitti.
27.12.2023 Uzmanpara
Melissa Vargas Polonya'da gündem oldu! Fenerbahçe detayı
Melissa Vargas Polonya'da gündem oldu! Fenerbahçe detayı Filenin Sultanları ile yaz sezonuna 3 kupa kazanan Melissa Vargas, Polonya'da gündem oldu.
26.12.2023 Voleybol
Erdoğan'dan Orban'a Togg sonrası ikinci hediye
Erdoğan'dan Orban'a Togg sonrası ikinci hediye Cumhurbaşkanı Erdoğan, Macaristan Başbakanı Orban’a “Asırlık Gece” kitabının Macarca tercümesini hediye etti.
20.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu çıkışı: Koltuğunu bırakıp gitmek onu kurtarmayacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu çıkışı: Koltuğunu bırakıp gitmek onu kurtarmayacak İsrail'de Netanyahu yönetimine seslerin yükselmeye başladığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Koltuğunu bırakıp gitmek onu kurtarmayacak.' dedi. Erdoğan, gündeme dair dikkat çeken mesajlar da verdi.
19.12.2023 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu çıkışı: Koltuğunu bırakıp gitmek onu kurtarmayacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu çıkışı: Koltuğunu bırakıp gitmek onu kurtarmayacak İsrail'de Netanyahu yönetimine seslerin yükselmeye başladığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Koltuğunu bırakıp gitmek onu kurtarmayacak.' dedi. Erdoğan, gündeme dair dikkat çeken mesajlar da verdi.
19.12.2023 Haberler
Erdoğan'dan Biden görüşmesiyle ilgili flaş açıklama: ABD’ye tarihi sorumluluğunu hatırlattım
Erdoğan'dan Biden görüşmesiyle ilgili flaş açıklama: ABD’ye tarihi sorumluluğunu hatırlattım İsrail'de Netanyahu yönetimine seslerin yükselmeye başladığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Koltuğunu bırakıp gitmek onu kurtarmayacak.' dedi. Erdoğan, Biden ile yaptığı görüşme, yerel seçim çalışmaları ve AB konusunda çarpıcı açıklamalar yaptı.
19.12.2023 Gündem
Macaristan Parlamento Binası’nı gezdi
Macaristan Parlamento Binası’nı gezdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Budapeşte’nin en önemli simge binalarından biri olan ve gözde turistik mekanları arasında yer alan Macaristan Parlamento Binası’nı ziyaret etti.
19.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Rusya ve Ukrayna’ya çağrı: İstanbul sürecini yine canlandıralım
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Rusya ve Ukrayna’ya çağrı: İstanbul sürecini yine canlandıralım Türkiye-Macaristan Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi Toplantısı yapıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Ukrayna savaşında yarım kalan İstanbul sürecini tekrar canlandırmaya hazır olduğunu belirtti.
19.12.2023 Gündem
Macaristan ziyareti sona eren Cumhurbaşkanı Erdoğan yurda dönüyor
Macaristan ziyareti sona eren Cumhurbaşkanı Erdoğan yurda dönüyor Resmi ziyaret için Macaristan'a giden Cumhurbaşkanı Erdoğan, temaslarını tamamlayarak yurda hareket etti.
18.12.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Novak ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.