Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Nusret eti bıraktı!

Şeyma Subaşı, 'healthyishcafe' adını verdiği yeni kafesini yakın dostlarının katılımıyla açtı. Şeyma, et ustası Nusret'e balık yedirmeyi de ihmal etmedi.

|

Şeyma Subaşı, hayalini kurduğu kafeyi Bebek'te açtı. Mekanın açılışına yakın dostlarını çağıran Subaşı, menüde bulunan yiyecekleri başta Nusret Gökçe olmak üzere pek çok ünlü isim tek tek tattırmayı ihmal etmedi.

YAKIN DOSTLARI YALNIZ BIRAKMADI
Bebek'te bulunan mekanın açılış gününe özel olarak dükkanına gelen konuklarını kameraya alan Subaşı, mutluluğunu takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi. Subaşı'yı mutlu gününde Mert Vidinli, Oğulcan Engin, Nusret Gökçe ve Acun Ilıcalı yalnız bırakmadı.

NUSRET'TEN TAM NOT ALDI
Sosyetenin en ünlü kasabı Nusret Gökçe, Subaşı'nın yeni mekanına ziyaret ederek sağlıklı yiyeceklerinin tadına baktı. Bol yeşillik ve balığın olduğu bir tabak sipariş eden Gökçe, çok beğendiğini söyleyerek Subaşı ile fotoğraf çektirdi.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.