O Bir Romantik!

Çocukluğumuzdan kalan hatıralarımız, bugün bile yüzümüzü gülümsetiyor. Özellikle bayramlar ve bayramlarda alınan elbiseler, her biri mutlu çocukluk hatıralarımız arasında yer alıyor.

Çocukken, puantiyeli elbise ya da ayakkabı hayranı olmayan çok az çocuk vardır sanırım. Masum, sevimli ve can alıcı küçük noktacıklar, elbise, ayakkabı, çanta, trençkot ve daha birçok kıyafetin en büyülü desenlerini oluşturuyor.

1950'lerden bu yana, hemen hemen her sezonun klasikleşmiş moda desenleri arasında bulunan puantiyeleri, bu sezonun moda trendleri ile bir araya getirdiğinizde bakın neler oluyor.

Haberin Devamı

O Bir Romantik

Jean ve Puantiye

Bu ilkbahar ve yaz sezonunun en yükselen trendleri arasında bulunan jean ceket ve gömlekleri, puantiyelerle bir araya getirerek, hem şık hem de sıcacık bir stil elde edebilirsiniz. Üstelik, bazı markalar tarafından tasarlanan puantiyeli jean pantolon ve jean etek modelleri, işinizi daha da kolaylaştırılıyor.

O Bir Romantik

Sıra dışı bir tarz yakalamak ve kendi stilinizi yansıtmak için, jean parçalar ile bir araya getirebileceğiniz puantiye desenli parçalar, hem dinamik hem de sportif bir kombin elde etmenizi sağlayabilir. Bu sezonun yükselişteki parçaları arasında bulunan kot etek modellerini de, özellikle fırfır detaylı bluzler ve puantiyeli trikolarla birleştirerek romantik ve şık bir tarzı yansıtabilirsiniz. Sneaker, sandalet ve hatta stilettolar kullanarak bu mükemmel kombinin altını daha da fazla çizebilirsiniz.

O Bir Romantik

Desenleri Karıştırmak Harika!

Bu yıl, farklı desenleri cesurca bir arada kullanmak çok moda! Düz çizgileri, karışık desenlerle bir araya kusursuzca getirmek biraz ileri seviyede moda bilgisi ve gözlem yeteneği gerektiriyor kuşkusuz; ancak bununla birlikte, farklı desenleri bir araya getirmeyi başardığınızda, yepyeni ve size özel kombinler ortaya çıkarmanın haklı gururunu da elinizde tutmuş olursunuz. Puantiye desenleri, bu anlamda en çok yararlanabileceğiniz materyaller arasında bulunuyor. İri ya da minik puantiye desenlerini, düz çizgilerle ya da geometrik tasarımlarla bir araya getirerek farklı kombinler elde edebilirsiniz. Burada, küçük bir ipucu vermekte yarar var; puantiyeli desenlerin en havalı ve gösterişli göründüğü modeller, fırfırlar, pililer ve uçuşan kumaşlarla yaratılmış seçeneklerden oluşuyor.

Haberin Devamı

O Bir Romantik

Küçük Puantiye Mutluluklar!

Puantiye desenlerini severim; ancak tepeden tırnağa giyemem diyorsanız, o halde küçük aksesuarlarınızı puantiye desenlerinden yana tercih edebilirsiniz. Örneğin ayakkabı ve çantalarda kullanılan puantiyeler, kombininizi bir yerden bambaşka bir yere çok hızlı bir biçimde taşıyor. Bunun gibi, saç aksesuarları, bileklik ve bandana gibi küçük aksesuarlar da stilinize ince ve zarif bir dokunuş sağlıyor. Puantiyeli çorapların da bu anlamda kendine has bir illüzyonu bulunuyor. Soket çoraplardan başlayarak, ince çoraplara kadar birçok puantiyeli modeli, tüm pantolonlu ve etekli kombinler için değerlendirebilirsiniz.

Her mevsim ve her dönemin vazgeçilmezi, romantik, şık ve bir o kadar asil bir desen olan puantiyeleri, gardırobunuzdan eksik etmeyin derim.

Haberin Devamı

Sevgiler.

Filiz ADAR

http://moonmoda3d.blogspot.com

Instagram: moonmoda3d