Gündem O Ses Türkiye 14. bölümde neler oldu? Acun Ilıcalı'dan bomba...

O Ses Türkiye 14. bölümde neler oldu? Acun Ilıcalı'dan bomba...

18.11.2018 - 11:37 | Son Güncellenme:

Cumartesi ve Pazar akşamları TV8'de yayınlanan O Ses Türkiye, 14. bölümüyle yine oldukça keyifli bir bölüme sahne oldu. İzleyicilerin fenomen yarışması O Ses Türkiye'de bu akşam Acun Ilıcalı ve Murat Boz arasındaki komik diyalog herkesi güldürdü. Peki O Ses Türkiye 14. bölümde neler oldu?

O Ses Türkiye 14. bölümde neler oldu Acun Ilıcalıdan bomba...

O Ses Türkiye hayli eğlenceli bir bölümle bu akşam ekrana geldi. Acun Ilıcalı'nın sunduğu O Ses Türkiye yarışmasında Acun Ilıcalı, Murat Boz'a yarışmacıyı ikna edebilirse eğer kendisini sırtında taşıyacağını söylemesi oldukça komik anlara sahne oldu. Sevilen yarışmada ünlü sanatçı Seda Sayan'ın ac&dc yazılı dövme aksesuarı da sosyal medyada gündem oldu...

Haberin Devamı

O SES TÜRKİYE 14. BÖLÜM FRAGMANI

O SES TÜRKİYE'DE DÜN AKŞAM NELER YAŞANDI?

O Ses Türkiye'nin yeni bölümünde sahne alacak yarışmacıya, "Düğünlerde çıkıyor musun?" diye soran Beyazıt Öztürk, "Düğünlerde yapmadım hiç" cevabını alıyor. Bunun üzerine Beyazıt Öztürk, "Beni seçersen benim düğünüm çıkabilirsin" deyince stüdyoda kahkaha tufanı yaşanıyor. Yarışmacı ise cevabıyla adeta stüdyoyu yıkıyor; "Öyle bir şey olsa çok beklemez miyiz?" Beyazıt Öztürk de bomba bir yorumla diyaloğu sonlandırıyor; "Silivri'den gel bana kapağı yap!"