Ödeme

Ödeme

Son dakika ödeme haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ödeme gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ödeme haber sayfamızda...

Ödeme

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 41.249 ödeme haberi bulunmuştur.
Vergide ‘ince’ denetim zamanı
Vergide ‘ince’ denetim zamanı Farklı metotlarla vergi kaybının önüne geçmek için mesai yapan Maliye, denetimlere hız verdi. Başta yeme-içme sektörü olmak üzere kazanç vergisi de yakın incelemede.
20.04.2024 Ekonomi
Bakan Yumaklı duyurdu! Destek ödemeleri başladı
Bakan Yumaklı duyurdu! Destek ödemeleri başladı Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, "694 milyon 461 bin TL tarımsal destekleme ödemesini bugün çiftçilerimizin hesaplarına aktarıyoruz" dedi.
19.04.2024 Ekonomi
SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ (SEÇİM PARASI) YATTI MI 2024? 31 Mart Yerel Seçim GÖREVLİ ÜCRETİ ödeme tarihi...
SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ (SEÇİM PARASI) YATTI MI 2024? 31 Mart Yerel Seçim GÖREVLİ ÜCRETİ ödeme tarihi... Mahalli İdareler Seçimi 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşti. Seçimde sandık görevlisi olarak görev alanlar ise seçim paralarının ödeneceği tarihe odaklandı. YSK tarafından sandık görevlisi parası ne zaman yatacak? İşte, 2024 seçim parası ödeme günleri hakkında detaylar...
19.04.2024 Bilgi Rehberi
Kartlı ödemelerde yüzde 126'lık büyük artış
Kartlı ödemelerde yüzde 126'lık büyük artış   Kredi kartları, banka kartları ve ön ödemeli kartlar ile mart ayında yapılan toplam ödeme tutarı bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 126 artarak 1 trilyon 181,4 milyar TL oldu.
19.04.2024 Ekonomi
Hepsiburada Tavsiye Ekonomisini büyütüyor… Tavsiye’nin Lideri, Link Gelir ile hanelere 1 milyar TL kazandıracak
Hepsiburada Tavsiye Ekonomisini büyütüyor… Tavsiye’nin Lideri, Link Gelir ile hanelere 1 milyar TL kazandıracak Hepsiburada müşterilerine kendi çevrelerine ürün tavsiyesinde bulunarak gelir elde etme imkanı sunduğu “Link Gelir” programı ile Türkiye’de tavsiye ekonomisini büyütecek. Hedef 2024 içinde programa katılanlara toplamda 1 milyar TL kazandırmak.
19.04.2024 Advertorial
Kartlarla yapılan toplam ödeme tutarı arttı
Kartlarla yapılan toplam ödeme tutarı arttı Kredi kartları, banka kartları ve ön ödemeli kartlar ile mart ayında yapılan toplam ödeme tutarı bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 126 artarak 1.181,4 milyar TL oldu.
19.04.2024 Uzmanpara
78 kiloyu takıntı haline getirdi! 1 milyon 400 bin lira harcadı, hayatı karardı
78 kiloyu takıntı haline getirdi! 1 milyon 400 bin lira harcadı, hayatı karardı Avcılar'da 61 yaşındaki Sabiha Eldenüstün, 78 kiloyken takıntı haline getirdiği kilolarından kurtulmak için özel bir hastanede midesine balon taktırdı. Eldenüstün, toplamda 1 milyon 400 bin lira ödeme yaptı. Kısa sürede zayıflayan kadının midesinin delindiği ortaya çıktı. 4 aydır yemek yiyemediğini belirten kadın doktordan şikayetçi oldu. Doktor M.K. ise iddiaları kabul etmedi.
19.04.2024 Haberler
78 kiloyu takıntı haline getirdi! 1 milyon 400 bin lira harcadı, hayatı karardı
78 kiloyu takıntı haline getirdi! 1 milyon 400 bin lira harcadı, hayatı karardı Avcılar'da 61 yaşındaki Sabiha Eldenüstün, 78 kiloyken takıntı haline getirdiği kilolarından kurtulmak için özel bir hastanede midesine balon taktırdı. Eldenüstün, toplamda 1 milyon 400 bin lira ödeme yaptı. Kısa sürede zayıflayan kadının midesinin delindiği ortaya çıktı. 4 aydır yemek yiyemediğini belirten kadın doktordan şikayetçi oldu. Doktor M.K. ise iddiaları kabul etmedi.
19.04.2024 Gündem
Konut kredisi kullanacaklar dikkat! Faizler daha da artar mı?
Konut kredisi kullanacaklar dikkat! Faizler daha da artar mı? Bankalarda kredi faizlerindeki yükselişler kredi ile konut alımını bir hayli zorlaştırıyor. Konut satışlarında mart ayı itibarıyla düşüş dikkat çekti. Yüksek tutarlarda kredi çekip ev almak isteyenler 2 ev parası da faize ödüyor. Peki kredi faizleri daha da artar mı? Şu anda 2 milyon TL kredi çeken bir kişinin aylık taksiti ne kadar? İşte detaylar...
19.04.2024 Ekonomi
Bonus, 18 milyon kullanıcıya ulaştı
Bonus, 18 milyon kullanıcıya ulaştı 24. yılını dolduran Garanti BBVA’nın kredi kartı Bonus, platformdaki 8 bankayla yaptığı iş birliği ile 18 milyon kullanıcıya ulaştı. Bankadan yapılan açıklamada, “Bonus halen Türkiye’de e-ticaret harcamalarında en çok tercih edilen kredi kartı olma özelliğini korurken, online platformlardaki her 4 alışverişten biri Bonus ile yapılıyor” denildi.
19.04.2024 Ekonomi
SGK duyurdu: Şubat dönemi prim borcu ödeme tarihi uzatıldı
SGK duyurdu: Şubat dönemi prim borcu ödeme tarihi uzatıldı Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), 2024 yılı şubat dönemi SGK prim borçlarının KDV iadeleri ile 26 Nisan 2024 tarihine kadar ödenebileceğini açıkladı.
18.04.2024 Ekonomi
“Ticaretin önündeki en büyük engel enflasyon”
“Ticaretin önündeki en büyük engel enflasyon” Ankara Ticaret Odası’nın (ATO) düzenlediği “Enflasyon Düzeltmesi, Enflasyon Muhasebesi Midir?” adlı panelde enflasyon düzeltmesi uygulamasının avantajları, dezavantajları ve hukuki boyutları ele alındı.
18.04.2024 Ekonomi
'Biz bitti demeden hiçbir şey bitmez'
'Biz bitti demeden hiçbir şey bitmez' Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim sonuçları üzerinden AK Parti teşkilatlarının moralini bozmaya yönelik bir kampanya yürütüldüğünü belirterek “Biz bitti demeden hiçbir şey bitmez” dedi. Erdoğan, “milletin talebi doğrultusunda gerekli değişimin gerçekleştirileceği” mesajını da verdi
18.04.2024 Gündem
İYİ Parti'de olaylar durulmuyor! ‘Bedel ödeme’ sözünü yerine getiriyor'
İYİ Parti'de olaylar durulmuyor! ‘Bedel ödeme’ sözünü yerine getiriyor' Tek ve müstakil girdiği seçimlerden oylarını yarı oranında düşürerek çıkan ve tek kent belediyesi kazanan İYİ Parti’de olaylar durulmuyor.
18.04.2024 Gündem
İran'ın İsrail'e saldırısı sonrası ülkeyi terk etti! İstanbul'a kaçtı
İran'ın İsrail'e saldırısı sonrası ülkeyi terk etti! İstanbul'a kaçtı İran'ın İsrail'e yönelik saldırısının yankıları devam ederken futbol dünyasını yakından ilgilendiren bir haber ortaya çıktı. İran temsilcisi Tractor'ün teknik direktörü Paco Jemez, sözleşmesi feshetti ve İstanbul'a kaçtı.
17.04.2024 Dünyadan Futbol
Kadın fotoğrafları ile hesap açtı, cinsel içerikli şantaj yaptı
Kadın fotoğrafları ile hesap açtı, cinsel içerikli şantaj yaptı İstanbul'da A.K., 'sahte kadın profili' ile kendisini sosyal medyadan ekleyip, cinsel içerikli yazışmalar yaptığı kişi ya da kişiler tarafından dolandırıldı.
17.04.2024 Gündem
Cari işlemler hesabı belli oldu
Cari işlemler hesabı belli oldu Şubat ayında cari işlemler hesabı 3 milyar 265 milyon ABD doları açık kaydetti.
17.04.2024 Uzmanpara
Bir türlü boşanamadılar! Başkalarıyla nişanlanan eski eşler paralarını bölüşemiyor
Bir türlü boşanamadılar! Başkalarıyla nişanlanan eski eşler paralarını bölüşemiyor Channing Tatum ile eşi Jenna Dewan, 2019'da yollarını ayırmıştı. İkisi de başkasıyla nişanlanan eski eşler; pek çok Hollywood boşanmasında olduğu gibi para kaynaklı sebeplerden dolayı bir türlü boşanamıyor. İşte detaylar...
17.04.2024 Cadde
Panathinaikos'ta Fatih Terim'den flaş Samet Akaydin kararı! İşte satın alma opsiyonu
Panathinaikos'ta Fatih Terim'den flaş Samet Akaydin kararı! İşte satın alma opsiyonu Fatih Terim'in Panathinaikos'ta göreve başlamasının ardından Yunan ekibinin Fenerbahçe'den satın alma opsiyonuyla kadrosuna kattığı Samet Akaydin için karar verildi. Yunan basını milli futbolcunun satın alma opsiyonunu da duyurdu.
16.04.2024 Dünyadan Futbol
Beşiktaş, Fernando Santos'un fesih bedelini açıkladı!
Beşiktaş, Fernando Santos'un fesih bedelini açıkladı! Beşiktaş, Fernando Santos'a ödenen tazminat ve Rıza Çalımbay'a yapılan ödemelerle ilgili bir açıklama yaptı.
15.04.2024 Beşiktaş
İşsizlik rakamları açıklandı
İşsizlik rakamları açıklandı Mevsim etkisinden arındırılmış işsizlik oranı %8,7 seviyesinde gerçekleşti.
15.04.2024 Ekonomi
Emekli olmadan ödeme alınır mı? Pek çok kişi bunu bilmiyor: Prim iadesi detayı
Emekli olmadan ödeme alınır mı? Pek çok kişi bunu bilmiyor: Prim iadesi detayı Emekli olmak için SGK’ya yatırılan paralar geri iade alınabiliyor. Peki kimler SGK’dan prim iadesi alabiliyor. Ödeme almak için şartlar neler? İşte detaylar...
15.04.2024 Ekonomi
Altın, dolar ve borsa yatırımı olanlar dikkat: Savaş piyasaları nasıl etkileyecek?
Altın, dolar ve borsa yatırımı olanlar dikkat: Savaş piyasaları nasıl etkileyecek? Altın, döviz, borsa ve kripto para piyasalarını oldukça hareketli bir hafta bekliyor. Cumartesi günü İran’ın İsrail’e yönelik İHA ve füzelerle saldırı başlatmasıyla birlikte Orta Doğu’da tansiyon yükseldi. Peki savaş piyasaları nasıl etkileyecek? Ekonomist Belgin Maviş beklentilerini açıklarken, yatırımcıları uyardı. İşte detaylar...
15.04.2024 Ekonomi
Z kuşağının isteği çok uzaktan çalışmak! Rakamlar ortaya çıktı
Z kuşağının isteği çok uzaktan çalışmak! Rakamlar ortaya çıktı Kovid-19 salgını sırasındaki karantinalar nedeniyle uygulanan “uzaktan çalışma” yöntemi, dünyada giderek daha çok taraftar buluyor.
15.04.2024 Ekonomi
Nakit ödeme canımızı yakıyor! ‘Zihinsel muhasebe yapın’
Nakit ödeme canımızı yakıyor! ‘Zihinsel muhasebe yapın’ Araştırmaya göre, nakit ödeme yapmak, kredi kartına kıyasla insana yüzde 20 oranında daha fazla kaybetme acısı yaşatıyor. Nakit öderken sanki canımızdan can gidiyormuş gibi oluyor.
15.04.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Ödeme ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.