SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Oğlak burçları için dekorasyon önerileri

Oğlak burcu insanları ciddiyetleriyle, kendinden emin ve güçlü duruşlarıyla tanınırlar. Bu bakımdan Oğlak burcu, evinde son derece sade ama sofistike zevki olan bir burçtur. Ahşap ve taş vazgeçilmez materyalleridir. İşte oğlak burçları için dekorasyon önerileri...

|

Burçların dekorasyon tarzlarını incelediğimiz de sırada Oğlak burucunu ele aldık. Oğlak burçları genellikle hıslı ve her zaman kazanmak isterler. Maddiyata önem veririrler. Oğlak burcu gündelik yaşamında saygı duyulmak ister ve statüsüne oldukça önem verir. Bu yüzden Oğlak burcunun karakteristik özelliklerini taşıyanlar için ev dekorasyonları da onların statüsünün bir göstergesi niteliğindedir.

Oğlak burcu insanları dekorasyon için de para harcarken tıpkı iş hayatlarında olduğu gibi bir yatırımcı gibi hareket ederler. Misafiri çok sevdikleri için büyük koltuklar, yemek masaları, sehpalar kısacası misafirlerini rahat ettirecek her şeyi düşünüp yatırımını ona göre yapıp evlerini dekore ederler. Dekorasyonda gördüğünüz hiçbir şey tesadüfi değildir, her bir detay üzerine dikkatle düşünür ve aslında kendisiyle ilgili ipucu verir.

Rengi kahverengi ve tonları, mevsimi kıştır. Dekorasyonda ilk anda ağırbaşlılığı dikkat çeker. Sağlam, sert ve gösterişli malzemeler Oğlak burcu insanlarına iyi gelir. Özellikle yüzeyleri işlenmiş taşlar ve ahşaplar, deri ve hasır dekorasyonda kendisini en çok yansıtan detaylardandır.

Oturma odası dekorasyonu

Oğlaklar toprak tonlarını sevdikleri için koltuk ve halı konusunda bej, sütlü kahve gibi renklere yönelirler. Gösterişli berjer koltuklar, el işlemesi halılar tam da onlara göredir. Oğlak burcu insanlarının oturma odasında resmi ve ağırbaşlı bir hava hakimdir. Kahverengi ve pastel tonlarının kullanıldığı dekorasyonda konfor elegan ve karizmatik bir stille birleşerek etkili bir doku yaratır. Oğlak burcu için en uygun tercih, yüzyıllar boyunca ağırbaşlılık, lüks ve statü sahibi olmayı temsil eden deri koltuk takımlarıdır. Derinin asil görüntüsü modern yerleşim ve aksesuarlarla bir araya gelerek zengin ve şık bir atmosfer yaratır.

Yatak odası dekorasyonu

Oğlaklar, konforlarına da düşkünlerdir. Kendilerini rahat hissedecekleri bir dekorasyon özellikle de yatak odalarında dikkat edecekleri detaylardan biridir. Geleneksel yatak odası seçimi yaparlar. Bu onların kuralcı yapısından kaynaklanır. Büyük bir yatak başlığı, kocaman bir yatak ve bilindik bir yatak odasında olması gereken ne varsa Oğlak burcunun yatak odasında bulunur.

Mutfak dekorasyonu

Oğlaklar, mutfakta toprak tonlarındaki ahşaplardan şaşmazlar. Ancak kullandıkları gereçlerde beyaz porselenler yerine ahşap servis tabakları, deri suplalar tercih ederler. Geniş, zengin ve abartılı olmayan gösterişli bir klasik tarz, modern aksesuarlar ve son teknoloji mutfak aletleriyle desteklerler.

Banyo dekorasyonu

Banyoda yine klasiğin modernle iç içe geçtiğini görebiliriz. Geleneksel motifler yeni nesil banyo modelleri ile bir araya gelerek yine ağırbaşlı ve ciddi bir tasarım oluşturur. Boğa burcu insanları için keyif ve konfor kadar şıklık ve düzen de önemlidir ve bu da banyo dahil her yaşam alanında kendisini pürüzsüz ve estetik bir dekorasyon ve tasarım anlayışıyla gösterir.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.