Oğuz Akdeniz

Oğuz Akdeniz

akdenizzzzzz@gmail.com

Tüm Yazıları

Fenerbahçe şimdilik Erwin Koeman ile yoluna devam ediyor. Futbolculuk döneminde kardeşi kadar ön plana çıkmasa da tam bir görev adamıydı. Antrenörlük döneminde de şimdiye kadar çok iyi bir yardımcı antrenör olarak anıldı. Anderlecht maçı belki de onun kariyerini parlatacağı maç olabilir.

Galatasaray de Riekerink bir dönem aynı sorumluluğu alıp başlarda oldukça iyi götürmüştü takımı.

Anderlecht ilk maçta oynamasa da Belçika liginin şu an için gol kralı diamata ya sahip. Genç oyuncuları futbola kazandırmak onların işi ; Onyekuru,Trezeguet ve pek çok futbolcu bu takımda tecrübe kazandılar. Diamata da Muhtemelen bu maçta oynayabilir. Üstelik Santini de çok istikrarlı bir golcü.

Haberin Devamı

İlk maçta Fenerbahçe ; takımın özellikle kanat oyuncularının 'nin maça asılması ve Hasan Ali 'nin müthiş performansı ile deplasmanda beraberlik çıkarmıştı.

Anderlecht deplasmanlarda kapalı oynayan bir takım değil.Benzia'nın da oynamayacağı düşünülürse Gerkens,Trebel ve Bakkali üçlüsünü durdurmak Fenerbahçe 'nin ilk hedefi olmalı.Ayrıca bu maçta Valbuena 'nın ilk onbir de başlaması yeteneklerini göstermesi açısından da Fransız oyuncu açısından da özel bir anlam taşıyabilir.

Son Galatasaray maçında ; Fenerbahçe futbol olarak iyi iş çıkardı. Valbuena'nın sorumluluk alması ; Ayew ve diğer oyuncuların özellikle 2.yarıda futbol olarak istekli olmaları; Fenerbahçe'nin beraberlik koparmasına neden oldu.

Ancak Fenerbahçe kadrosu açık ve net gösteriyor ki ; özellikle defans ve orta saha olarak takviye ye ihtiyaç duyuyor. Buna rağmen Fenerbahçe bu maç öncesinde herşeye rağmen kazanabilecek takım.

Bir diğer takımımız Beşiktaş ise Genk deplasmanında..;

Genk te aynı şekilde genç futbolculara yatırım yapan bir takım. Yıldızı son yıllarda oldukça parladı. Chelsea ya giden Kevin De Bryn'un eski takımı. Oldukça etkili bir orta saha ve işini iyi yapan forvetlere sahip.

Samatta ; Belçika liginde en iyi golcüler arasında. Son zamanlarda defansif açıdan zor zamanlar yaşayan Beşiktaş için kolay maç olmayacak . Üstelik Larin ve Love ikilisinden verim almakta zorlandığı son zamanlarda gol atması da lazım gelirken..