Oğuz Akdeniz

Oğuz Akdeniz

akdenizzzzzz@gmail.com

Tüm Yazıları

Galatasaray şampiyonlar liginde oynayacak ve takımda Eren'i tamamlayacak bir tane daha forvet yok.

Modeste gücü ve fırsatçılığı ile takıma gelmiş olsa elbette fark yaratabilirdi. Hem Kornerler de etkili hem de rakip defansları bozan bir oyuncuydu Modeste...

Ancak Modeste den de önce alınabilecek forvetler de vardı. Kasımpaşa lı Mbaye Diagne veya Notthingham Forrestli Soudani veya son olarak Portekiz ' e giden Jackson Martinez olabilirdi bu isim..

Eren ; İsviçre Milli takımı ve Bayer Leverkusen günlerinde gerçekten hiç fena işler yapmadı. Ancak arkasında Onyekuru ve Rodriguez gibi takımı ileriye iten 2 süper kanat oyuncusu halde işi hiç kolay değil.

Haberin Devamı

Bunun dışında takımın stoper açısından da takviye ye ihtiyacı var. Denayer bu alanda en azından gücü ile büyük bir boşluğu dolduruyordu.

Bu hafta Bursaspor 'un henüz yeni anlaştığı Sakho ilk golünü attı. Bursaspor forvetinde Pingel den bu yana Bakambu,De sutter,Fernandao,Necid,Sestak,Sebastian Pinto gibi çok klas isimler yer aldı. Sakho da şimdiden formasına alıştı bile..

Sakho veya benzeri kalitede bir golcü bile Galatasaray'ın işini kolaylaştıracaktı hele de Tolga gibi hücuma fazlasıyla katılan ve geçen sene extra goller atan bir isim takımdan ayrılmışken..

Fenerbahçe ise Konyaspor ile oynayacak. Üç maçta söylediğim gibi takım bu hali ile Konyaspor karşısında da ümit vermiyor. Kırıntılı ligin en iyi kalecilerinden.Özellikle yan toplarda ve penaltılarda çok etkili. Kaleci arayan takımların onu neden görmezden geldiğini de anlamak zor. Bu kadar profesyonel bir kaleci de az bulunur gerçekten...

Defansta Skubiç ,Moke ve Jevtoviç ile hareketli,iyi mücadele eden fakat güçlü forvetlere karşı zorlanan da bir defans hatları var.

Slimani bu üçlünün arasında gücü ile rahatlıkla kendisine pozisyon üretebilir. Bu maçta Valbuena kendine has çalımları ile Fenerbahçe forvetine geniş koridorlar açabilir. Burada Cocu'nun tercihi çok önemli.

Sağ kanatta Fofana çok istikrarlı,Miloseviç ise geçen sezondan bu yana kendisini çok geliştirmiş.Ancak İşin Fenerbahçe için en çok önlem alınması gereken kişi ise Yatabare.

Haberin Devamı

Bu sezon çok formda ve hakikaten klas goller atıyor. Ayrıca Jahoviç te her zaman forvette kendisini hatırlatan bir golcü.

Konyaspor deplasman maçlarında kendi sahasında oynadığı kadar etkili değil. Ayrıca Ömer Ali Şahiner sağ kanadı gerçekten iyi kullanan bir isim. Fenerbahçe 'nin ise bu maçı mutlak kazanması lazım.

Fenerbahçe son maçında kötü futbol oynamadı ancak hatalarına devam etti. Hatalarını telafi edebilirse Konyaspor karşısında galip gelebilir. Tabi Benzia 'nın oynayıp oynamayacağı da çok önemli...Cocu özellikle ofans için Benzia yı bu maçta denemeli.