Oje

Oje

Son dakika oje haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan oje gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan oje haber sayfamızda...

Oje

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 738 oje haberi bulunmuştur.
Derya Bedavacı: Eskiden rockçılara 'bitli' derlerdi!
Derya Bedavacı: Eskiden rockçılara 'bitli' derlerdi! Arabesk müziğin dikkat çeken yorumcularından Derya Bedavacı, Yeşilköy'de bir mekanda müzikserverlerle buluştu. Sahne performansından önce basın mensuplarının sorularını yanıtlayan şarkıcı, rock müzikle ilgili çarpıcı bir açıklamaya imza attı.
17.04.2024 Cadde
Bülent Serttaş: Erkekler, erkek gibi giyinsinler!
Bülent Serttaş: Erkekler, erkek gibi giyinsinler! Şarkıcı Bülent Serttaş, geçtiğimiz gün Kıbrıs'ta konser verdi. Basın mensuplarıyla bir araya gelen Serttaş, daha önce yaptığı "Erkek ve kadın kendine yakışanı yapacak" açıklamasıyla ilgili konuştu.
15.04.2024 Cadde
‘Sahnede yapılanları yadırgamıyorum’
‘Sahnede yapılanları yadırgamıyorum’ Sahnenin şov işi olduğunu belirten Merve Özbey, “Orada yapılanları pek yadırgamıyorum. Ama her şey dozunda güzel” dedi.
15.04.2024 Cadde
Merve Özbey: Sahne şov işi! Yapılanları pek yadırgamıyorum
Merve Özbey: Sahne şov işi! Yapılanları pek yadırgamıyorum Şarkıcı Merve Özbey, önceki akşam Kıbrıs'ta sahne aldı. Konser öncesi gazetecilerle bir araya gelen ünlü isim, son dönemde çok tartışılan estetik ve erkek sanatçıların oje sürmesi gibi konular hakkında açıklama yaptı.
15.04.2024 Cadde
Sadece ojeyi temizlemiyormuş! Evdeki kiri pası çıkartıyor, saçları kurtarıyor
Sadece ojeyi temizlemiyormuş! Evdeki kiri pası çıkartıyor, saçları kurtarıyor Aseton maddesinin tırnaklardaki ojeyi çıkarmak için kullanıldığı biliniyor. Ancak tek faydası bu değilmiş. Evdeki pislenmiş alanları, hatta saçlarınızı bile kirden koruyabilir. İşte asetonun bazı kullanım alanları.
13.04.2024 Püf Noktası
Funda Arar'dan 'etek' cevabı: Adamlığın başka tarifi var!
Funda Arar'dan 'etek' cevabı: Adamlığın başka tarifi var! Funda Arar, Ramazan Bayramı'nın birinci günü bir otelde sahne aldı. Sefo'nun İskoçya tatilinde etek giymesi ve bazı erkek şarkıcıların oje sürmesi nedeniyle eleştirilmesi hakkında konuşan ünlü isim, çarpıcı bir açıklamada bulundu.
12.04.2024 Cadde
'Kızıma mezar yeri aldım' demişti! 'En büyük hayalim bana babacığım demesi'
'Kızıma mezar yeri aldım' demişti! 'En büyük hayalim bana babacığım demesi' Şarkıcı Sinan Özen'in minik kızı Neva, bağırsak rahatsızlığından dolayı yedi kez ameliyat masasına yatmıştı. Özen, son ameliyatı başarılı geçen ve iyileşme sürecinde olan kızından bahsederek, duygusal açıklamalar yaptı.
12.04.2024 Cadde
Gökhan Türkmen imajını değiştirdi! Yeni haliyle sosyal medyanın diline düştü
Gökhan Türkmen imajını değiştirdi! Yeni haliyle sosyal medyanın diline düştü 'Büyük İnsan', 'Lafügüzaf', 'Sen İstanbul'sun' ve 'Aşk' gibi şarkılarla hafızalara kazınan şarkıcı Gökhan Türkmen (40), yeni imajıyla gündem oldu. Radikal değişimini takipçileriyle paylaşan ünlü şarkıcı, sosyal medyayı ikiye böldü.
7.04.2024 Cadde
Ayça Ayşin Turan: Aşk güzel şey!
Ayça Ayşin Turan: Aşk güzel şey! Oyuncu Ayça Ayşin Turan, kariyerinin dışında özel hayatıyla da adından sıkçsa söz ettiriyor. Meslektaşı Alp Navruz'dan ayrıldıktan sonra popçu Murat Boz ve işletmeci Umut Evirgen'le adı aşk dedikodularına karışan Turan, özel hayat sorusunu cevapladı.
7.04.2024 Cadde
‘Aşk güzel şey’
‘Aşk güzel şey’ Ayça Ayşin Turan, son zamanlarda gündemden düşmeyen sanatçıların estetik yaptırmasıyla ilgili, “İşlem yaptırmak ya da oje sürmek herkesin kendi tercihi” dedi.
7.04.2024 Cadde
Kaan Urgancıoğlu'ndan 'Yargı' ve Pınar Deniz açıklaması! 'Tabii ki içimde hüzün olacak'
Kaan Urgancıoğlu'ndan 'Yargı' ve Pınar Deniz açıklaması! 'Tabii ki içimde hüzün olacak' Kanal D ekranında pazar akşamlarına damga vuran 'Yargı'da 'Savcı Ilgaz' karakteri ile gönüllere taht kuran Kaan Urgancıoğlu, reyting rekortmeni dizi ve partneri Pınar Deniz'le uyumu hakkında konuştu. 9 Aralık'ta ilk kez baba olma mutluluğu yaşayan ünlü oyuncu, "Ardıç kime benziyor?" sorusunu da cevapladı.
21.03.2024 Cadde
Nejat İşler: Keyfin raconu olmaz!
Nejat İşler: Keyfin raconu olmaz! Son olarak 'Zaferin Rengi' adlı sinema filminde kamera karşısına geçen, iki sezondur rol aldığı dizi final yapan Nejat İşler, önceki gece Beyoğlu'nda objektiflere yansıdı.
16.03.2024 Cadde
Doğu Demirkol'un kolyesi dikkat çekti! 'Ayşe'nin A'sı tabii ki'
Doğu Demirkol'un kolyesi dikkat çekti! 'Ayşe'nin A'sı tabii ki' Bir süredir merhum sanatçı Levent Kırca'nın kızı Ayşe Kırca ile aşk yaşayan komedyen Doğu Demirkol, önceki gün muhabirlerini sorularını yanıtladı. 'A' harfli kolyesi ile sahneye çıkacağını belirten Demirkol, "Aileler tanıştı. Öylesine takılacak yaşları geçtik" dedi.
16.03.2024 Cadde
Manikürde es geçilen büyük hata! Enfeksiyon kaynağıymış, tek yönde törpüleyin
Manikürde es geçilen büyük hata! Enfeksiyon kaynağıymış, tek yönde törpüleyin Manikürün sadece tırnaklarınızı törpülemek ve en sevdiğiniz ojeyi sürmekle ilgili olduğunu düşünebilirsiniz. Ancak mükemmel şekilde yapılmış bir manikür, ellerinizi nemlendirmekten doğru şekilde törpülemeye kadar pek çok şey gerektirir. Tırnaklarınızın gerçekten çarpıcı görünmesini istiyorsanız, bu manikür hatalarına dikkat edin.
13.03.2024 El ve Ayak Bakımı
Ruj, oje, rimel sürmek orucu bozar mı? Makyaj yapmak orucu bozar mı, etkiler mi?
Ruj, oje, rimel sürmek orucu bozar mı? Makyaj yapmak orucu bozar mı, etkiler mi? 11 ayın sultanı Ramazan ayına az bir zaman kaldı. Ramazan ayında araştırma konusu olan haberler arasında orucu bozan şeyler nelerdir sorusu geliyor. Özellikle kadınların bu süreçte merak ettiği soruların başında oruçluyken oje, ruj ve rimel sürmek orucu bozar mı sorusu geliyor. Peki Oruç tutarken oje, ruj ve rimel sürmek orucun bozulmasına neden olur mu?
11.03.2024 Ramazan
'Yaptıkları bu tür işe saygı duyamıyorum!'
'Yaptıkları bu tür işe saygı duyamıyorum!' Kıbrıs'ta müzikseverlerle buluşan Bülent Serttaş, sahne öncesi çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Mutlu evliliğin sırrını paylaşan şarkıcı, ünlüler dünyasında etek giyip, oje süren isimleri hedef aldı.
11.03.2024 Cadde
Gökhan Türkmen: Estetik yaptırdığı halde 'yok' diyorlar!
Gökhan Türkmen: Estetik yaptırdığı halde 'yok' diyorlar! Magazin gündeminden düşmeyen tartışmaya son olarak Gökhan Türkmen de dahil oldu. 40 yaşındaki şarkıcı, "Son zamanlarda ünlülerin estetik haberleri çok konuşuluyor. Senin yorumun ne?" sorusunu cevapladı.
10.03.2024 Cadde
Mehmet Ali Erbil ile Gülseren Ceylan aşkı doludizgin devam ediyor! 'Sevgilime set ziyareti'
Mehmet Ali Erbil ile Gülseren Ceylan aşkı doludizgin devam ediyor! 'Sevgilime set ziyareti' Özel hayatıyla adından sıkça söz ettiren Mehmet Ali Erbil, olaylı ayrıldığı eski sevgilisi 26 yaşındaki Gülseren Ceylan ile yeniden bir araya gelmişti. Gülseren Ceylan, Erbil ile fotoğraflarını paylaşarak 'Sevgilime set ziyareti' notunu düştü.
4.03.2024 Cadde
Didem Kınalı: Oje süren sevgilim olamaz
Didem Kınalı: Oje süren sevgilim olamaz Didem Kınalı, geçtiğimiz gece İstanbul Podyum sahnesinde, seslendirdiği  birbirinden güzel şarkılarla, kendisini izlemeye gelen konuklarını eğlendirdi.
5.03.2024 Cadde
Ojelerinizi sakın soymayın! 10 günde sağlıklı tırnaklara kavuşmanın sırrı
Ojelerinizi sakın soymayın! 10 günde sağlıklı tırnaklara kavuşmanın sırrı Herkes güzel görünen tırnaklar ister. Ancak tıpkı vücudunuzun ve cildinizin arada bir detoksa ihtiyacı olduğu gibi tırnağınızın da ihtiyacı var. Tırnaklarınız soyulmuş veya eşit olmayan boyutlarda görünüyorsa, biraz bakıma ihtiyaçları var demektir.
Bu hatayı yaparak tırnaklarınızdan olmayın! Yeşil yapraklı sebzeler güçlendiriyor
Bu hatayı yaparak tırnaklarınızdan olmayın! Yeşil yapraklı sebzeler güçlendiriyor Vücudunuzun diğer bölgelerine olduğu kadar tırnaklarınıza da dikkat etmeniz önemlidir. İyi bir manikürün anahtarı sağlıklı tırnaklardır. Ancak farkında olmadan tırnaklarınıza zarar veriyor olabilirsiniz. İşte onlardan bazıları.
29.02.2024 El ve Ayak Bakımı
20 yıllık psikolog megafonla süt satıyor! 'Karasineğe 'Lütfen çıkar mısın?' diyordum'
20 yıllık psikolog megafonla süt satıyor! 'Karasineğe 'Lütfen çıkar mısın?' diyordum' 20 yıllık psikolog Şeyda Nur Boybeyi, önce ofisini kapatıp bir karavan kiraladı. Ardından da kendi karavanıyla 1 sene boyunca Türkiye’yi gezdi. İstanbul’a yeniden dönemeyeceği anladığında da Burhaniye’de babasına ait olan çiftliğin işletmesini alarak burada yaşamaya başladı. Şeyda Nur ve aynı çiftlikte yaşayan yakın arkadaşı Elif, şimdilerde ellerinde megafonla bağırarak süt satıyorlar.
22.02.2024 Yaşam
Gökhan Türkmen’den oje tepkilerine yanıt
Gökhan Türkmen’den oje tepkilerine yanıt Şarkıcı Gökhan Türkmen'in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda tırnaklarındaki ojeyle dikkat çekmişti. Bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından tepki alan Türkmen açıklama yaptı.
20.02.2024 Cadde
'Seni o koca aklının alamayacağı kadar çok seviyorum'
'Seni o koca aklının alamayacağı kadar çok seviyorum' Bir dönem podyumlarda fırtınalar estiren Sema Şimşek, 2001 yılında kendisi gibi model olan Burak Hakkı ile dünyaevine girmişti. Ocak 2008'de Rüzgar adında bir oğulalrı dünyaya gelen ikili, Şubat 2012'de boşanmıştı. Sema Şimşek, oğlunun yeni yaşını kutladı.
27.01.2024 Cadde
Oje lekesi nasıl çıkar! Ürünleri mahvetmeden zorlu lekelerden kurtulmak mümkün
Oje lekesi nasıl çıkar! Ürünleri mahvetmeden zorlu lekelerden kurtulmak mümkün Oje bazılarımız için vazgeçilmez bir ürünken bazılarımızın ise korkulu rüyası. Döküldüğü yerden bir türlü çıkmak bilmeyen ojenin özellikle evde sürülüyorsa halılar, koltuklar için gerçekten tehlikeli olduğu düşünülür. Ancak birkaç basit yöntemle dökülen yerden oje lekesini çıkarmak mümkün. Nasıl mı?
17.01.2024 Püf Noktası

Benzer Haber Etiketleri

Oje ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.