SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Ojenizi anında kurutacak inanılmaz yöntem

Dakikalarca ellerimizi kullanmadan ojenin kurumasını beklemeye son! Bu yöntemle zamandan kar ederek ojelerimizden vazgeçmiyoruz. Ojelerimizi kısa sürede kurutan basit ve mucizevi yöntemi sizler için yazdık.

|

Oje sürdükten sonra dakikalarca hareketsiz kalıp ellerimizi hiç kullanmamamız gereken bu zamanda telefonumuz ya da kapı zilimiz çalar, burnumuz kaşınır ve bir şekilde ojemiz sürekli bozulur. Ojenin kurumasına vakit ayıracak zamanımız olmaz bu sebeple bakımsız gözüken tırnaklarla dışarı çıkmak zorunda kalırız. Bu kolay yöntem tüm bu problemleri sona erdiriyor ve zamandan kar edip ojeyi hiç bozmadan kısa sürede kurutmayı mümkün kılıyor.


İşte bize zaman kazandırarak ojeyi hızlı kurutan o mucize yöntemin adımları:

1. Adım: Bir kaseye soğuk su ve buz küpleri koyun.

2. Adım: Ojenizi sürün ve 1 dakika kurumasını bekleyin.

3. Adım: Elinizi soğuk su ve buz küplerinin olduğu kaseye doldurun, 2 veya 3 dakika bekletin. Elinizi çektiğinizde ojenizin üzerinde su parçacıklarını fark edeceksiniz bu ojenizin kuruduğu anlamına gelir. Böylelikle zamandan kar etmiş ve tırnaklarınızın güzelliğine kavuşmuş oluyorsunuz!

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.