Okay Yokuşlu

Okay Yokuşlu

Son dakika Okay Yokuşlu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Okay Yokuşlu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Okay Yokuşlu haber sayfamızda...

Okay Yokuşlu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.307 okay yokuşlu haberi bulunmuştur.
Ozan Tufan, Premier Lig'de oynamak istediği takımı açıkladı: Kendi aramızda konuşuyoruz
Ozan Tufan, Premier Lig'de oynamak istediği takımı açıkladı: Kendi aramızda konuşuyoruz İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'de forma giyen Ozan Tufan açıklamalarda bulundu. Ozan Tufan, Premier Lig'de oynamak istediği takımı açıkladı.
Hull City ve West Bromwich Albion puanları paylaştı!
Hull City ve West Bromwich Albion puanları paylaştı! Championship'in 34'üncü haftasında Hull City ile West Bromwich Albion arasındaki mücadele 1-1'lik eşitlikle tamamlandı.
24.02.2024 Dünyadan Futbol
West Bromwich Albion, Birmingham City engeline takılmadı!
West Bromwich Albion, Birmingham City engeline takılmadı! Championship'in 30'uncu haftasında West Bromwich Albion, Birmingham City'i 1-0 mağlup etti.
3.02.2024 Dünyadan Futbol
Galatasaray'dan Kenan Yıldız hamlesi! Juventus'a teklif hazırlığı
Galatasaray'dan Kenan Yıldız hamlesi! Juventus'a teklif hazırlığı Galatasaray, Juventus forması giyen Kenan Yıldız için kiralık teklif yapacak.
13.09.2023 Galatasaray
Milli yıldızın menajerinden transfer açıklaması! Galatasaray istiyordu
Milli yıldızın menajerinden transfer açıklaması! Galatasaray istiyordu Orta saha rotasyonunu güçlendirmek için harekete geçen sarı-kırmızılı yönetim, Salih Özcan ve Berkay Özcan transferinden sonuç alamadı. Galatasaray'ın orta saha için tek hedefi kaldı. Milli yıldızın menajerinden transfer açıklaması geldi.
12.09.2023 Galatasaray
Erden Timur'un son transferi Süper Lig'den! Galatasaray girişimlere başladı
Erden Timur'un son transferi Süper Lig'den! Galatasaray girişimlere başladı Trendyol Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi'nde başarı hedefleyen Galatasaray yaz transfer döneminde kadrosunu önemli isimlerle güçlendirdi. Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, sarı-kırmızılılarım gündemini Skorer TV'de değerlendirdi.
11.09.2023 Galatasaray
Çağdaş Atan'dan Galatasaray'a Berkay Özcan yanıtı! Resmen duyurdu
Çağdaş Atan'dan Galatasaray'a Berkay Özcan yanıtı! Resmen duyurdu Yabancı oyuncu transferini büyük ölçüde sonlandıran Galatasaray'da hedef yerli oyuncu kalitesini artırmak. Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da 3 milli yıldızın transferi gündeme geldi. Sarı-kırmızılılar girişimlerini hızlandırdı. RAMS Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan, Galatasaray'ın ilgilendiği Berkay Özcan için açıklamalarda bulundu.
11.09.2023 Galatasaray
Galatasaray'da hedef yerli takviyesi! Milli yıldız listenin ilk sırasında
Galatasaray'da hedef yerli takviyesi! Milli yıldız listenin ilk sırasında Galatasaray, transferin son haftasında orta sahaya yerli takviyesi için beklemeye geçti. Sarı-Kırmızılı kulüp iki yıldız için son teklifini yaptı. Transferin son gününe kadar bu iki oyuncudan biriyle sözleşme imzalamak için Galatasaray Yönetimi fırsat kollayacak. Milli orta saha için de flaş bir gelişme yaşandı.
9.09.2023 Galatasaray
Sacha Boey ve Victor Nelsson imzayı atıyor! İşte sözleşme şartları
Sacha Boey ve Victor Nelsson imzayı atıyor! İşte sözleşme şartları Galatasaray'da dış transfer bitti şimdi sıra iç transfere geldi. Takımın en önemli yıldızlarından Sacha Boety ve Victor Nelsson ile yeni sözleşme imzalanacak. Sarı-kırmızılılar iki yıldızın sözleşmesini kısa süre içinde yenileyecek. Sacha Boey ve Victor Nelsson'un sözleşme şartları belli oldu.
7.09.2023 Galatasaray
Galatasaray'dan Türk yıldız için sürpriz operasyon! Satın alma opsiyonuyla kiralık
Galatasaray'dan Türk yıldız için sürpriz operasyon! Satın alma opsiyonuyla kiralık Ada'dan Ndombele ve Sanchez'i renklerine katarak Şampiyonlar Ligi için önemli iki takviye yapan Galatasaray, Türk yıldız için yeniden harekat başlattı. Sarı-kırmızılı yönetimin hedefi oyuncuyu satın alma opsiyonuyla kiralık olarak kadroya katmak...
7.09.2023 Galatasaray
Galatasaray'dan Victor Nelsson kararı! İmzalar atılıyor
Galatasaray'dan Victor Nelsson kararı! İmzalar atılıyor Bu sezon iddialı bir kadro kuran ve son olarak Tottenham'dan orta saha oyuncusu Ndombele ile Kolombiyalı stoper Davinson Sanchez'i transfer den Galatasaray'da Danimarkalı savunmacı Victor Nelsson ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı.
6.09.2023 Galatasaray
İngiltere'den Okay Yokuşlu iddiası: Galatasaray ilgileniyor
İngiltere'den Okay Yokuşlu iddiası: Galatasaray ilgileniyor Transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray'ın yerli rotasyonu için gündemine aldığı Okay Yokuşlu hakkında İngiltere'den yeni iddia ortaya atıldı.
6.09.2023 Galatasaray
Ünlü isimlerin depremzedelere desteği devam ediyor! Haluk Levent tek tek açıkladı
Ünlü isimlerin depremzedelere desteği devam ediyor! Haluk Levent tek tek açıkladı Türkiye'nin Doğu, Güneydoğu, Akdeniz, İç Anadolu ve Karadeniz bölgeleri, 6 Şubat'ta iki büyük depremle sallandı. Sanat dünyasının ünlü isimleri depremzedeler için seferber olmuşken, AHBAP Derneği ile deprem bölgesine yardım götüren Haluk Levent; birbirinden ünlü isimlerden gelen bağışları tek tek paylaşmaya devam etti.
9.02.2023 Cadde
Acun Ilıcalı'dan deprem bölgesine destek
Acun Ilıcalı'dan deprem bölgesine destek Türkiye'nin Doğu, Güneydoğu, Akdeniz, İç Anadolu ve Karadeniz bölgeleri, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi merkezli 7.7 büyüklüğündeki depremle sallandı. Sabah meydana gelen şiddetli sarsıntıdan sadece saatler sonra, bölge 7.6'lık bir deprem daha meydana geldi. Sanat dünyasının ünlü isimleri depremzedeler için seferber olmuşken, büyük bir destek de Acun Ilıcalı'dan geldi.
8.02.2023 Cadde
Deprem sonrası spor dünyasından taziye mesajları!
Deprem sonrası spor dünyasından taziye mesajları! Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ilde hissedilen deprem sonrası acı haberler gelmeye başladı. Türkiye Futbol Federasyonu ve kulüpler, gerçekleşen depremde hayatını kaybeden vatandaşlar için taziye mesajları yayımladı.
6.02.2023 Diğer
Beşiktaş'tan Okay Yokuşlu sürprizi
Beşiktaş'tan Okay Yokuşlu sürprizi Beşiktaş, West Bromwich Albion'da forma giyen 28 yaşındaki Okay Yokuşlu için İngiliz temsilcisine satın alma opsiyonuyla kiralama teklifinde bulunacak.
30.01.2023 Beşiktaş
Okay Yokuşlu şov yaptı! Takımına galibiyeti getirdi
Okay Yokuşlu şov yaptı! Takımına galibiyeti getirdi Championship'in 14. haftasında West Bromwich Albion, Preston ile karşı karşıya geldi. Oynanan maçı West Bromwich Albion 2-0'lık skorla kazandı. Müsabakada milli futbolcu Okay Yokuşlu, gösterdiği performansıyla parmak ısırttı.
29.12.2022 Dünyadan Futbol
Galatasaray'da Okay ve Samet'in transferi için gereken parayı açıkladı! İşte Buruk'un planı
Galatasaray'da Okay ve Samet'in transferi için gereken parayı açıkladı! İşte Buruk'un planı Galatasaray, Dünya Kupası nedeniyle liglere verilen arada oynadığı özel maçlarda aldığı skorlarla taraftarları hoşnut edemese bile genç oyuncular gösterdikleri performansla dikkatleri üzerine çekti. Sarı-kırmızılıların kamp dönemini ve genç yeteneklerin performanslarını Milliyet Gazetesi yazarlarından Osman Şenher değerlendirdi.
16.12.2022 Galatasaray
Okay Yokuşlu, West Bromwich'e geri döndü
Okay Yokuşlu, West Bromwich'e geri döndü İspanyol ekibi Celta Vigo ile yollarını ayıran milli futbolcu Okay Yokuşlu'nun yeni takımı belli oldu.
Fatih Terim Masterchef'te ortaya çıktı! Paylaşım geldi
Fatih Terim Masterchef'te ortaya çıktı! Paylaşım geldi Galatasaray'da ocak ayında görevinden ayrılan ve takım çalıştırmayan teknik direktör Fatih Terim'in Masterchef kadrosuyla çektirdiği fotoğraf paylaşıldı.
5.07.2022 Galatasaray
Kırkpınar'da başpehlivan olan Cengizhan Şimşek'in altın kemer sırrı ortaya çıktı
Kırkpınar'da başpehlivan olan Cengizhan Şimşek'in altın kemer sırrı ortaya çıktı Büyük sürprizlere sahne olan Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başpehlivan olan Cengizhan Şimşek'in başarısı konuşulmaya devam ediyor. Şimşek, kendisi ile adeta özleşen 'supleks' hareketi için eşek sırrı ortaya çıktı. İşte detaylar...
5.07.2022 Güreş
Olimpiyat ikincisi Elena Krawzow, kemoterapi sonrası son halini paylaştı! Playboy'a kapak olmuştu
Olimpiyat ikincisi Elena Krawzow, kemoterapi sonrası son halini paylaştı! Playboy'a kapak olmuştu Almanya adına 100 metre kurbağalamada rekorları ve şampiyonlukları bulunan Elena Krawzow, başarıları sonrası Playboy’a verdiği pozlar çok konuşulmuştu. Krawzow gördüğü kemoterapi sonrası son halini paylaştı.
5.07.2022 Magazin
Roma, Zeki Çelik'in transferini resmen duyurdu!
Roma, Zeki Çelik'in transferini resmen duyurdu! Lille'de bir önceki sene şampiyonluk yaşayarak tarihi bir sezon geçiren Zeki Çelik, İtalyan ekibi Roma'ya transfer oldu.
5.07.2022 İtalya Serie A
Menajerinden İrfan Can Kahveci ve Okay Yokuşlu açıklaması! Fenerbahçe'de kaptanlık...
Menajerinden İrfan Can Kahveci ve Okay Yokuşlu açıklaması! Fenerbahçe'de kaptanlık... İrfan Can Kahveci, Okay Yokuşlu ve Tayfur Bingöl'ün menajerliklerini üstlenen Batur Altıparmak, İrfan Can Kahveci için kaptanlık sorusuna, Okay Yokuşlu için ise Beşiktaş ile Galatasaray iddialarına cevap verdi.
5.07.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de İsmail Yüksek fırtınası! Sosyal medyayı salladı
Fenerbahçe'de İsmail Yüksek fırtınası! Sosyal medyayı salladı Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe, Avusturya kampının ilk hazırlık maçında Partizan'la karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertliler rakibini 1-0'lık skorla mağlup etti. Fenerbahçe'nin genç yıldızı İsmail Yüksek gösterdiği performansla taraftarlardan tam not aldı.
3.07.2022 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Okay Yokuşlu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.