Okul Çantası

Okul Çantası

Son dakika Okul çantası haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Okul çantası gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Okul çantası haber sayfamızda...

Okul Çantası

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 470 okul çantası haberi bulunmuştur.
Gaziantep Büyükşehir’de deprem ve sonrası çalışmalar
Gaziantep Büyükşehir’de deprem ve sonrası çalışmalar Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, 6 Şubat Kahramanmaraş Depremleri’nde ağır hasar alan İslahiye ve Nurdağı ilçelerinde yaraların sarılması ve hayatın normale dönmesi için tüm imkanları seferber etti.
6.02.2024 Ekonomi
İstanbul'da Eylül ayında en çok defter pahalandı
İstanbul'da Eylül ayında en çok defter pahalandı İTO’nun verilerine göre, Eylül ayında fiyatı yüzde 98,94 artan defter en çok pahalanan ürün oldu. En çok ucuzlayan ürün ise fiyatı yüzde 16,46 azalan erik oldu.
2.10.2023 Ekonomi
Atığın karşılığı kırtasiye malzemesi
Atığın karşılığı kırtasiye malzemesi Sıfır atık bilincini artırmak amacıyla geri dönüşüm ürünlerini getirenlere, okul malzemesi hediye edeceğini duyuran Seferihisar Belediyesi’nin kampanyası yoğun ilgi gördü.
30.09.2023 Ege
'Çantala ağırlığı yaş grubuna göre değişiyor!' En sık rastlanan rahatsızlık belli
'Çantala ağırlığı yaş grubuna göre değişiyor!' En sık rastlanan rahatsızlık belli Okulların açılmasıyla birlikte çocukların sağlığı konusunda pek çok uyarı yapılıyor. Bu uyarıların başındaysa çocuklar için ağır sayılabilecek çantaların ve sağlıksız oturma şekillerinin yaratacağı olası rahatsızlıklar geliyor.
26.09.2023 Genel Sağlık
‘1.200 liraya da okul çantası dolar’
‘1.200 liraya da okul çantası dolar’ Önde gelen defter ve kırtasiye üreticilerinden Gıpta AŞ.’nin Yönetim Kurulu Başkanı Vecdet Fehmi Şendil, okul alışverişinin 1.200 liradan 8 bin liraya kadar değişen fiyatlardan yapılabileceğini belirtti.
7.09.2023 Ekonomi
Çocuklarda omurga sağlığını tehdit eden tehlike! 'Yanlış yapılırsa yaşlılıkta bile etkiler'
Çocuklarda omurga sağlığını tehdit eden tehlike! 'Yanlış yapılırsa yaşlılıkta bile etkiler' Okulların açılmasına sayılı günler kaldı! Hem çocuklar hem de veliler için dikkat edilmesi gereken pek çok konuya işaret eden Ortopedi ve Travmatoloji Hekimi Op. Dr. Evren Fehmi Atay çocukların omurga ve beden sağlığıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
6.09.2023 Çocuk Sağlığı
Atığını getirene kırtasiye ürünü veriyor
Atığını getirene kırtasiye ürünü veriyor İzmir’in Seferihisar Belediyesi sıfır atık projesi çerçevesinde geri dönüşüm ürünlerini getirenlere, okul malzemesi armağan edecek. Yapılan açıklamaya göre, 11-15 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek kampanyayla kağıt, plastik ve ambalaj atığı getirenler, okulda kullanabilecekleri birbirinden güzel kırtasiye malzemelerine sahip olacak.
6.09.2023 Eğitim
30 kiloluk çocuk en fazla 3.5 kilo taşır
30 kiloluk çocuk en fazla 3.5 kilo taşır Okul alışverişinde forma, çanta, ayakkabı, defter, kalem, boya derken liste uzun; bütçeler ise sınırlı.
31.08.2023 Ekonomi
Alışveriş zili çaldı!
Alışveriş zili çaldı! Okulların açılmasına sayılı günler kala alışveriş telaşı başladı. Bu yıl okula başlama maliyeti en az 900 lira olarak hesaplanırken, sıfır ürünleri pahalı bulan veliler ikinci el ürünlere yöneldi.
31.08.2023 Ekonomi
Kızlarının kaçırıldığını iddia eden aile: Çocuktan gelin olmaz
Kızlarının kaçırıldığını iddia eden aile: Çocuktan gelin olmaz Adana'nın Kozan ilçesinde dün sabah okula giderken kaçırıldığı iddia edilen 15 yaşındaki S.G.'nin ailesi, çocuklarının bir an önce bulunmasını istedi.
25.04.2023 Gündem
Emine Erdoğan devlet koruması altındaki çocuklarla iftarda buluştu
Emine Erdoğan devlet koruması altındaki çocuklarla iftarda buluştu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, devlet koruması altında sevgi evlerinde kalan çocuklarla iftarda bir araya geldi.
16.04.2023 Haberler
Emine Erdoğan devlet koruması altındaki çocuklarla iftarda buluştu
Emine Erdoğan devlet koruması altındaki çocuklarla iftarda buluştu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, devlet koruması altında sevgi evlerinde kalan çocuklarla iftarda bir araya geldi.
16.04.2023 Gündem
Deprem mezarlarının üzerine bırakılanlar yürek burktu!
Deprem mezarlarının üzerine bırakılanlar yürek burktu! Kahramanmaraş merkezli depremlerin ağır hasar verdiği Osmaniye'deki mezarlara, hayatını kaybedenlerin yakınları gelinlik, duvak, oyuncak, Türk bayrağı ve okul çantası bırakılırken,  Abdullah Önal'ın mezarının başında ise 'Süper kahramanım, babam' yazdığı görüldü.
19.02.2023 Gündem
Televizyonda izlerken inanamadığı olay başına geldi!
Televizyonda izlerken inanamadığı olay başına geldi! Manisa’nın Turgutlu ilçesinde bir arsa almak için giden ve anlaşmanın olmaması üzerine parasını kahvehanede unutan Rasim Vargün daha önce haberlerde gördüğü bu tür olayları eleştirdiğini ama kendi başına da geldiğini söyledi. Vargün: "İnsan eleştirdiğini yaşamadan ölmezmiş. Demek ki çok kınamışız bu tip şeyleri" dedi.
27.01.2023 Gündem
Gaziemir’de iyilik hareketi büyüyor
Gaziemir’de iyilik hareketi büyüyor Gaziemir Belediyesi, ekonomik kriz nedeniyle zorluklar yaşayan ailelere yardım eli uzattı; çocuk, engelli ve kadınlara destek oldu.
11.01.2023 Ege
Çocuklar, 2022’de kurslara akın etti
Çocuklar, 2022’de kurslara akın etti Buca Belediyesi geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da eğitimden sanata, spordan temel ihtiyaçlara kadar her konuda çocukların destekçisi oldu.
26.12.2022 Ege
Liseli Rojda, köpeklerin saldırısından okul çantası ile kurtuldu
Liseli Rojda, köpeklerin saldırısından okul çantası ile kurtuldu Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde lise öğrencisi Rojda Polat (16), okula giderken bir anda etrafını saran sokak köpeklerinin saldırısından üzerlerine okul çantasını atarak son anda kurtuldu. Olay, güvenlik kamerasına yansıdı.
6.10.2022 Haberler
Liseli Rojda, köpeklerin saldırısından okul çantası ile kurtuldu
Liseli Rojda, köpeklerin saldırısından okul çantası ile kurtuldu Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde lise öğrencisi Rojda Polat (16), okula giderken bir anda etrafını saran sokak köpeklerinin saldırısından üzerlerine okul çantasını atarak son anda kurtuldu. Olay, güvenlik kamerasına yansıdı.
6.10.2022 Gündem
Çocukları sevindirdiler
Çocukları sevindirdiler Engelsiz Yaşam Vakfı’nda düzenlenen törenle yeni eğitim dönemine başlayan 50 çocuğa, okul kırtasiye malzemeleri dağıtımı yapıldı.
15.09.2022 Cadde
‘Sosyal Market’le çocukların yanında
‘Sosyal Market’le çocukların yanında Gaziemir Belediyesi, Sosyal Market’ten yararlanan ailelerin birinci sınıfa başlayan çocuklarına kırtasiye malzemesi dağıtıyor.
11.09.2022 Ege
Okula dönüş için 10 gün kaldı
Okula dönüş için 10 gün kaldı Uzun yaz tatili bitiyor, 12 Eylül’de okullar açılıyor. Tatilde neredeyse tüm günü eğlenerek ve dinlenerek geçiren öğrencilerin okula uyum sağlamaları için önlerinde 10 gün gibi kısa bir süre kaldı. Okula hazır olmak için kalan zamanda, uyku ve yemek düzeninin oluşturulması, belirli saatlerin kitap okumaya ayrılması, elektronik aletlerin kullanımına kısıtlama getirilmesi çok önemli.
2.09.2022 Eğitim
Okul çantası 600 TL’ye doluyor
Okul çantası 600 TL’ye doluyor Yeni öğretim yılına sayılı günler kaldı. Kırtasiye sektörü, bu yıl okula başlama maliyetini en az 600 lira olarak hesapladı. Bu rakam tüketicilerin ürün tercihlerine göre değişiklik gösteriyor.
2.09.2022 Ekonomi
Okul çantasındaki tehlikelere dikkat
Okul çantasındaki tehlikelere dikkat Kalemden silgiye okul alışverişinde ailelerin dikkat etmesi gereken birçok nokta var. Renkli, kokulu, plastik ürünler, kanserojen olabildiği gibi alerjiye ve endokrin sorunlara yol açıyor. Gereğinden büyük ayakkabı ve kıyafetler fiziksel gelişimi olumsuz etkilerken, omurga sağlığı için çekçekli çantaların kullanılması öneriliyor
27.08.2022 Eğitim
Taşınabilir hoparlör bomba gibi patladı! Akılalmaz iddia
Taşınabilir hoparlör bomba gibi patladı! Akılalmaz iddia Mersin'de velayeti babasında olan 13 yaşındaki Y.Ç.E.’nin annesi Tuğba Değirmencioğlu'nun (35) evine getirip bıraktığı taşınabilir hoparlör bomba gibi patladı. Patlamayla birlikte çıkan yangın evdekiler tarafından söndürülürken, Değirmencioğlu patlayıcı düzeneği kurup hoparlörü kendisine ve ailesine zarar vermek için gönderdiğini iddia ettiği eşinden ve eve getiren oğlundan şikayetçi oldu.
25.01.2022 Gündem
Parktaki salıncağa bırakılan okul çantası fünyeyle patlatıldı
Parktaki salıncağa bırakılan okul çantası fünyeyle patlatıldı Sivas'ta bir parkta, salıncağa bırakılan okul çantası tedirginliğe neden oldu. Fünye ile patlatılan çantadan defter, kitap ve kalem çıktı.
5.01.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Okul Çantası ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.