Olağanüstü

Olağanüstü

Son dakika olağanüstü haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan olağanüstü gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan olağanüstü haber sayfamızda...

Olağanüstü

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 34.618 olağanüstü haberi bulunmuştur.
İYİ Parti'de bir istifa daha
İYİ Parti'de bir istifa daha İYİ Parti Ankara İl Başkanı Akif Sarp Önder, görevinden istifa ettiğini duyurdu.
23.04.2024 Gündem
UEFA'dan EURO 2024 için Halil Umut Meler kararı!
UEFA'dan EURO 2024 için Halil Umut Meler kararı! UEFA, EURO 2024'te hakem Halil Umut Meler ile ilgili kararını resmen açıkladı.
23.04.2024 EURO 2024
Sıtmalı çobandan Atatürk'e 20 kilo ceviz! Verdiği cevap yetti, ölene kadar aynı şeyi anlattı
Sıtmalı çobandan Atatürk'e 20 kilo ceviz! Verdiği cevap yetti, ölene kadar aynı şeyi anlattı Türkiye Cumhuriyeti'nin geleceğini gelecek nesillerde gören ve her bulduğu fırsatta onların elinden tutmaya çalışan Atatürk, cephelerde geçen ömründe çocuklara olan sevgisini manevi evlatlarının elinden tutarak gösterdi. Bu çocuklardan biri de çobanlık yaparken Atatürk'le karşılaşan 'Sığırtmaç Mustafa' oldu.
23.04.2024 Gündem
Koray Aydın bir adım önde
Koray Aydın bir adım önde İYİ Parti’nin 5. Olağanüstü Kurultayı, 27 Nisan’da yapılacak.
23.04.2024 Gündem
Umut yolun sonunda mı?
Umut yolun sonunda mı? Kanal D’nin MF Yapım imzalı dizisi ‘Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’nun fragmanı merak uyandırdı.
23.04.2024 Cadde
Kulüpler Birliği heyeti TFF ile görüşme gerçekleştirdi!
Kulüpler Birliği heyeti TFF ile görüşme gerçekleştirdi! Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in başkanlığını yaptığı Kulüpler Birliği heyeti Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi ile görüşmek için Riva'ya geldi.
22.04.2024 Futbol
Taş Kağıt Makas 8. Bölüm Fragman
Taş Kağıt Makas 8. Bölüm Fragman Kanal D’nin çarşamba akşamları yeni bölümleri ile ekrana gelen dizisi 'Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu'ndan yeni bir tanıtım filmi yayınlandı. Umut’un yanı sıra Harun Yakar ve Kadri Palaz’ın da başının belada olduğunun ekrana geldiği tanıtım yeni bölüme dair merakı arttırdı.
22.04.2024 Televizyon
'Taş Kağıt Makas' nefes kesiyor! Umut yolun sonunda mı?
'Taş Kağıt Makas' nefes kesiyor! Umut yolun sonunda mı? Kanal D’nin çarşamba akşamları yeni bölümleri ile ekrana gelen dizisi 'Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu'ndan yeni bir tanıtım filmi yayınlandı. Umut’un yanı sıra Harun Yakar ve Kadri Palaz’ın da başının belada olduğunun ekrana geldiği tanıtım yeni bölüme dair merakı arttırdı.
22.04.2024 Cadde
Misli'den Günün Şampiyon Tercihleri
Misli'den Günün Şampiyon Tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
21.04.2024 Futbol
Melike’nin düş dünyasına giriş
Melike’nin düş dünyasına giriş 2021’de kaybettiğimiz Melike Abasıyanık Kurtiç anısına Erimtan Müzesi’nde düzenlenen retrospektif sergisi, sanatını rastlantıya ve sezgiye dayandıran özel bir sanatçının düş dünyasına davet.
21.04.2024 Kültür Sanat
Pep Guardiola'dan Cole Palmer itirafı!
Pep Guardiola'dan Cole Palmer itirafı! Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola, Chelsea forması giyen Cole Palmer ile ilgili konuştu.
Tolgay Arslan'dan Fenerbahçe yönetimine eleştiri! 'Galatasaray daha iyi'
Tolgay Arslan'dan Fenerbahçe yönetimine eleştiri! 'Galatasaray daha iyi' Bir dönem Beşiktaş ve Fenerbahçe'de forma giyen, şu sıralar Melbourne City'de kariyerini sürdüren Tolgay Arslan, Fanatik'e açıklamalarda bulundu.
19.04.2024 Fenerbahçe
Sonuç bildirisinde Kıbrıs çatlağı!
Sonuç bildirisinde Kıbrıs çatlağı! Belçika’nın başkenti Brüksel’de gerçekleştirilen olağanüstü AB Liderler Zirvesinin ilk gün oturumlarının ardından sonuç bildirisi yayımlandı.
19.04.2024 Dünya
Ali Koç: Camiamız adına sizlere teşekkür ediyorum!
Ali Koç: Camiamız adına sizlere teşekkür ediyorum! Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sezonu 4 kupayla kapatan Fenerbahçe Alagöz Holding'i ağırladı.
18.04.2024 Basketbol
90+3 Ege'de Futbol | Para şartları değiştirir, duyguları asla
90+3 Ege'de Futbol | Para şartları değiştirir, duyguları asla Trendyol 1. Lig’de küme düşmesi kesinleşen Altay’ı değerlendiren usta kalemlerimiz, ‘‘Siyah beyazlılar, üzerindeki ölü toprağını atmalı. Şehri yönetenler, atananlar, bu kentten para kazanan sanayiciler, iş adamları Altay için seferberlik ilan etmeli’’ dedi.
18.04.2024 1.Lig
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri Dünyanın en güzel duygularından bir tanesi de hiç şüphesiz anne ve baba olmak. Aileye yeni katılması beklenen üyenin yanında çiftleri isim heyecanı da sarar. Bebek isimleri ile ilgili uzun ve derin bir araştırma sürecine giren anne ve adayları çocuklarının isminin en güzel ve en anlamlı olmasını isterler. Hamilelik döneminde cinsiyetin belli olmasının ardından en çok üzerine düşülen konulardan bir tanesidir. Ömür boyu taşıyacakları ismin kulağa hoş gelmesini tercih eden aileler bebeklerinin isminin keşfedilmemiş, en zor ve nadir bulunan, değişik, duyulmamış, özel ve farklı olmasını isterler. Bunun dışında kız ve erkek bebeklerine verecekleri ismin unisex olmasını isteyen aileler de var. Ancak ismin güzelliği kadar anlamlarının da güzel olmasını önemserler. En güzel, duyulmamış, modern, değişik kız ve erkek bebekler için unisex isimler sözlüğü ve anlamları hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız “Bebek İsimleri 2024” içeriğimize bakabilirsiniz.
18.04.2024 Bebek
İYİ Parti'de olaylar durulmuyor! ‘Bedel ödeme’ sözünü yerine getiriyor'
İYİ Parti'de olaylar durulmuyor! ‘Bedel ödeme’ sözünü yerine getiriyor' Tek ve müstakil girdiği seçimlerden oylarını yarı oranında düşürerek çıkan ve tek kent belediyesi kazanan İYİ Parti’de olaylar durulmuyor.
18.04.2024 Gündem
Pep Guardiola: Hiçbir karardan dolayı pişman değilim!
Pep Guardiola: Hiçbir karardan dolayı pişman değilim! Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola, Real Madrid maçının ardından konuştu.
17.04.2024 Şampiyonlar Ligi
İstanbulspor: Temiz futbolun temelini atmaya davet ediyoruz!
İstanbulspor: Temiz futbolun temelini atmaya davet ediyoruz! Süper Lig ekiplerinden İstanbulspor, TFF seçimlerinin tarihine dair bir açıklama yaptı.
17.04.2024 İstanbulspor
İran'ın İsrail'e saldırısı sonrası ülkeyi terk etti! İstanbul'a kaçtı
İran'ın İsrail'e saldırısı sonrası ülkeyi terk etti! İstanbul'a kaçtı İran'ın İsrail'e yönelik saldırısının yankıları devam ederken futbol dünyasını yakından ilgilendiren bir haber ortaya çıktı. İran temsilcisi Tractor'ün teknik direktörü Paco Jemez, sözleşmesi feshetti ve İstanbul'a kaçtı.
17.04.2024 Dünyadan Futbol
YSK'dan Ordu ve Hatay için karar
YSK'dan Ordu ve Hatay için karar Yüksek Seçim Kurulu (YSK), İYİ Parti'nin Ordu, CHP'nin de Hatay Büyükşehir Belediyesi ve İskenderun İlçe Belediye Başkanlığı seçimlerine ilişkin yaptığı itirazla ilgili kararını açıkladı.
17.04.2024 Gündem
İYİ Parti'de bir istifa daha!
İYİ Parti'de bir istifa daha! İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Taner Demirer istifa ettiğini duyurdu.
17.04.2024 Gündem
2 Haziran’da yine sandık kurulacak
2 Haziran’da yine sandık kurulacak Yerel seçimin ardından itirazlar için Yüksek Seçim Kurumu’na (YSK) başvuru süreci 10 Nisan’da; olağanüstü itirazlar ise 14 Nisan’da sona erdi.
17.04.2024 Gündem
Meral Akşener'i eleştirenlere ilk çizik X hesabından
Meral Akşener'i eleştirenlere ilk çizik X hesabından  “Hür ve müstakil” girdiği 31 Mart yerel seçiminde umduğunu bulamayan İYİ Parti, ülke genelinde yüzde 3.77 oy oranında kalmış, sadece bir il ve 24 ilçe kazanabilmişti.
17.04.2024 Gündem
Erdoğan'dan İsrail-İran gerilimiyle ilgili flaş açıklama
Erdoğan'dan İsrail-İran gerilimiyle ilgili flaş açıklama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "13 Nisan gecesi yüreklerimizi ağzımıza getiren gerilimin birinci müsebbibi Netanyahu ve gözünü kan bürümüş yönetimidir.” ifadelerini kullandı.
17.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Olağanüstü ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.