Öldürüldü

Öldürüldü

Son dakika öldürüldü haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan öldürüldü gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan öldürüldü haber sayfamızda...

Öldürüldü

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 19.752 öldürüldü haberi bulunmuştur.
Kadıköy vahşetinde ceza belli: Düğün konvoyunu düşünürken cenaze konvoyuyla defnettim
Kadıköy vahşetinde ceza belli: Düğün konvoyunu düşünürken cenaze konvoyuyla defnettim Kadıköy'de sokakta yürürken, kız arkadaşına laf atan kişiyle kavga etmesi sonucunda öldürülen Davut Atakov (23) davasında karar verildi. Şüpheli Ali Kumsal Şallı'nın 'kasten öldürme' suçundan müebbet hapis cezasıyla cezalandırıldı. Duruşmada söz verilen Anne Atakov, "Oğlumun düğün konvoyunu düşünürken cenaze konvoyuyla defnettim” dedi.
17.04.2024 Gündem
Sydney'deki AVM'de 6 kişiyi öldüren saldırgan 'özellikle kadınları hedef aldı'
Sydney'deki AVM'de 6 kişiyi öldüren saldırgan 'özellikle kadınları hedef aldı' Avustralya’da polis, Sydney'deki bir alışveriş merkezinde düzenlediği bıçaklı saldırıda altı kişiyi öldüren saldırganın doğrudan kadınları hedef aldığının net olduğunu açıkladı.
15.04.2024 Dünya
Irak'ın kuzeyine peş peşe hava harekatı! 16 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi
Irak'ın kuzeyine peş peşe hava harekatı! 16 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyindeki Hakurk ile Asos bölgelerine hava harekatı düzenlendiğini duyurdu. Hakurk'ta 12, Asos'ta 4 olmak üzere toplam 16 terörist etkisiz hale getirildi.
15.04.2024 Gündem
Irak'ın kuzeyinde 12 terörist öldürüldü
Irak'ın kuzeyinde 12 terörist öldürüldü Irak'ın kuzeyinde 12 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi. Milli Savunma Bakanlığı operasyonun ayrıntılarını paylaştı.
15.04.2024 Haberler
Irak'ın kuzeyinde 12 terörist öldürüldü
Irak'ın kuzeyinde 12 terörist öldürüldü Irak'ın kuzeyinde 12 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi. Milli Savunma Bakanlığı operasyonun ayrıntılarını paylaştı.
15.04.2024 Gündem
Kocasını sırtından 8 kez bıçaklayıp öldürdü! İşte ilk ifadesi
Kocasını sırtından 8 kez bıçaklayıp öldürdü! İşte ilk ifadesi Malatya’da tartıştığı eşini 29 yaşındaki eşi Tolunay Şimşek'i sırtından 8 yerinden bıçaklayarak öldüren Eda Şimşek'in ilk ifadesi ortaya çıktı.
15.04.2024 Gündem
Yer: Bursa! Babasıyla tartıştı, kardeşini rehin aldı
Yer: Bursa! Babasıyla tartıştı, kardeşini rehin aldı Bursa’da babasıyla tartışan kişi, kardeşini sokak ortasında bıçakla rehin aldı. Polis ekiplerinin dakikalarca uğraştığı şahıs, babasının gelmesiyle ikna oldu. O anlar ise kameraya yansıdı.
15.04.2024 Gündem
Türkiye'nin her yerinden akın akın geliyorlar! Bidon bidon su doldurup gidiyorlar
Türkiye'nin her yerinden akın akın geliyorlar! Bidon bidon su doldurup gidiyorlar Bursa’nın İznik ilçesindeki Karatekin köyünde, çeşmelerden akan suyun şeker hastalığına iyi geldiğini duyan on binlerce kişi yüzlerce kilometre yol yaparak su doldurmaya geliyor.
15.04.2024 Gündem
İnek kavgası vahşetle bitti! Dövülerek öldürüldü
İnek kavgası vahşetle bitti! Dövülerek öldürüldü Muş'ta evine giren ineklere tepki gösteren Ömer Y. (70), çıkan kavgada dövülerek öldürüldü. Olay ile ilgili biri amca oğlu 2 şüpheli, gözaltına alındı.
15.04.2024 Gündem
Avustralya polisi, Sydney'deki bir AVM'de 6 kişiyi öldüren saldırganın 'kadınları hedef aldığını' söyledi
Avustralya polisi, Sydney'deki bir AVM'de 6 kişiyi öldüren saldırganın 'kadınları hedef aldığını' söyledi Avustralya’da polis, Sydney'deki bir alışveriş merkezinde düzenlediği bıçaklı saldırıda altı kişiyi öldüren saldırganın doğrudan kadınları hedef aldığını açıkladı.
15.04.2024 Dünya
Eşi, sevgilisiyle tetikçi tutup öldürmüş! Ağabeyden kan donduran yeni iddia
Eşi, sevgilisiyle tetikçi tutup öldürmüş! Ağabeyden kan donduran yeni iddia İzmir’de, kamyonetinde, eşi Anıl Akgül'ün (42) sevgilisi Rojhat Kızılban'ın (35) tuttuğu tetikçi Gültekin Uslu (45) tarafından öldürülen Mehmet Akgül'ün (49), 20 gün önce boşanma kararı aldığı ortaya çıktı. Kızılban ve Uslu'nun ardından Anıl Akgül de tutuklandı. Mehmet Akgül'ün ağabeyi Hasan Akgül (53), "2018 yılından beri bu kişiyle berabermiş. Bu kişiler, kardeşimin parasıyla 500 bin TL'ye tetikçi tutmuş" dedi.
14.04.2024 Gündem
Bakan Güler'den terörle mücadele mesajı: Artık örgütün hareket kabiliyeti bitme noktasına geldi
Bakan Güler'den terörle mücadele mesajı: Artık örgütün hareket kabiliyeti bitme noktasına geldi Şanlıurfa'da bayramlaşma sonrası konuşan Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, terörle mücadele konusunda net mesajlar verdi.
11.04.2024 Gündem
Haniye’nin 3 çocuğu Gazze’de öldürüldü
Haniye’nin 3 çocuğu Gazze’de öldürüldü İsrail’in Gazze’deki Şati Kampı’nda insansız hava aracıyla vurduğu otomobilde Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye’nin 3 oğlu ve 4 torunu yaşamını yitirdi. Haniye “Oğullarımın öldürülmesi Hamas’ın ateşkes taleplerini etkilemeyecek” dedi.
11.04.2024 Dünya
ABD’de Ramazan Bayramı etkinliğinde silahlı saldırı! Yaralılar var
ABD’de Ramazan Bayramı etkinliğinde silahlı saldırı! Yaralılar var ABD’nin Pensilvanya eyaletinde Ramazan Bayramı etkinliği sırasında düzenlenen silahlı saldırıda çok sayıda kişi yaralandı.
10.04.2024 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hamas Lideri Heniyye'ye başsağlığı telefonu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hamas Lideri Heniyye'ye başsağlığı telefonu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Erdoğan, Heniyye’ye üç çocuğu ve üç torununun İsrail saldırısında şehit olması nedeniyle başsağlığı dileklerini iletti.
10.04.2024 Gündem
Türkiye'den Hamas Lideri Haniye'ye başsağlığı! 'İsrail hesabını verecek'
Türkiye'den Hamas Lideri Haniye'ye başsağlığı! 'İsrail hesabını verecek' Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı İbrahim Kalın, İsrail saldırısında şehit olan 3 oğlu ve torunları için Hamas Lideri Haniye'ye arayarak başsağlığı diledi. İsmail Haniye ile bir telefon görüşmesi gerçekleştiren Erdoğan, İsrail’in işlediği insanlık suçlarının hesabını hukuk önünde mutlaka vereceğini ifade etti.
10.04.2024 Gündem
Gazze: Son 24 saatte en az 122 kişi öldürüldü
Gazze: Son 24 saatte en az 122 kişi öldürüldü İsrail'in son 24 saatte Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda en az 122 Filistinlinin daha hayatını kaybetmesi ile 7 Ekim'den beri can kaybı 33 bin 482’ye yükseldi.
10.04.2024 Dünya
Irak'ın kuzeyinde 5 PKK'lı terörist öldürüldü
Irak'ın kuzeyinde 5 PKK'lı terörist öldürüldü Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Irak'ın kuzeyinde tespit edilen 5 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.
10.04.2024 Gündem
İsrail'den kanlı saldırı! Hamas lideri Heniyye'nin 3 oğlu öldürüldü
İsrail'den kanlı saldırı! Hamas lideri Heniyye'nin 3 oğlu öldürüldü Uluslararası ajanslar Avustralya'dan Romanya'ya, Endonezya'dan Kenya'ya, Türkiye'den İtalya'ya onlarca ülkeden fotoğraflar servis ederken, en acı kare İslam dünyasının kilitlendiği Gazze'den geldi. Öte yandan İsrail'n Gazze'ye yönelik kanlı saldırıları devam ediyor. Yapılan son saldırlarda Hamas lideri Heniyye'nin 3 oğlu ve 3 torunu hayatını kaybetti.
10.04.2024 Dünya
Türkiye’den İsrail’e ekonomik yaptırım
Türkiye’den İsrail’e ekonomik yaptırım Ticaret Bakanlığı, İsrail’e yönelik 54 ürün grubunda ihracat kısıtlaması uygulanacağını duyurdu. Kısıtlama kararı, İsrail, Gazze’de ateşkes ilan edene kadar devam edecek.
10.04.2024 Gündem
Mersin'de hamile kardeşlerini öldürmüşlerdi! 2 ağabey için yeni gelişme
Mersin'de hamile kardeşlerini öldürmüşlerdi! 2 ağabey için yeni gelişme Şanlıurfa'dan kaçarak Mersin'e gelip yuva kuran 2.5 aylık kardeşlerini öldürdüler. 2 ağabey tutuklanarak cezaevine konuldu.
9.04.2024 Gündem
29 yıl önce PKK’lı teröristler tarafından öldürülmüştü! Oğlu belediye başkanı oldu
29 yıl önce PKK’lı teröristler tarafından öldürülmüştü! Oğlu belediye başkanı oldu Tunceli’nin Nazımiye ilçesi belediye başkanlığı görevini yürütürken 29 yıl önce PKK’lı teröristler tarafından öldürülen Kemal Tekin’in oğlu Ali Emrah Tekin, ilçenin yeni belediye başkanı oldu.
8.04.2024 Gündem
Evden kaçıp evlenen hamile kardeşini sokak ortasında katletti!
Evden kaçıp evlenen hamile kardeşini sokak ortasında katletti! Şanlıurfa'dan kaçarak Mersin'e gelip evlenen 2,5 aylık hamile genç kadın, ağabeyi tarafından sokak ortasında silahla kafasından vurularak öldürüldü.
8.04.2024 Gündem
Gazze'deki savaşta son dakika... Dünya İran'ın İsrail'e teklifini konuşuyor! Umman üzerinden ABD'ye iletildi
Gazze'deki savaşta son dakika... Dünya İran'ın İsrail'e teklifini konuşuyor! Umman üzerinden ABD'ye iletildi Suriye'nin başkenti Şam'da gerçekleşen saldırıda Devrim Muhafızları komutanlarının ölmesiyle Orta Doğu sarsıldı, İran'ın misillemesi beklenirken sürpriz teklifin zamanlaması özellikle dikkat çekici. Öte yandan Hamas’ın üst düzey yetkililerinden Ali Baraka, Mısır’ın başkenti Kahire’de Hamas ve İsrail arasında devam eden ateşkes müzakerelerinde kendilerine sunulan son teklifi reddettiklerini açıkladı.
8.04.2024 Dünya
Kanal D'de bayram yaşanacak!
Kanal D'de bayram yaşanacak! Müzik, eğlence ve sinema keyfi bu bayram Kanal D’de yaşanacak. Eğlence arife gününden başlayacak.
8.04.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Öldürüldü ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.