Gündem Öldürülen Azeri işadamının eşi son fotoğraflarını paylaştı

Öldürülen Azeri işadamının eşi son fotoğraflarını paylaştı

20.09.2018 - 06:36 | Son Güncellenme:

İstanbul Bakırköy'deki ofisinde öldürülen Azeri işadamı İtimat İsmailov'un köşeyazarı olan eşi, sosyal medya hesabından 22 Haziran'da doğum gününü kutlayan bir mesajla kocasının fotoğraflarını paylaştığı görüldü.

Öldürülen Azeri işadamının eşi son fotoğraflarını paylaştı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Organize Suçlarla Mücadele Şube, Asayiş Şube ve Bakırköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili çalışma başlattı. İddiaya göre, aralarında alacak verecek meselesi bulunduğu öğrenilen ve geçmişte Azerbaycan Adalet Partisi uluslararası ilişkiler sorumluluğu yapan Azeri işadamı Etimad İsmayilov ve Gözel Damirov, İsmayilov'un Florya'da bulunan ofisinde buluştu. Ofiste ikilinin arasında bir tartışma çıktı. Tartışma büyüyerek silahlı kavgaya dönüştü. Kavga sırasında Damirov, İsmayilov'u başından ve kalbinden vurarak ağır yaraladı. Damirov olay yerinden kaçarken, İsmayilov kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Bir kişinin, saat 22.20'de 155'i arayarak cinayeti polise bildirdiği öğrenildi.

Haberin Devamı

GÖZALTINA ALINDILAR

Damirov'u yakalamak için il genelinde geniş çaplı çalışma başlatan polis ekipleri kısa sürede şüpheliyi ve yanında bir kişiyi daha yaklayarak gözaltına aldı.

Emekli albay olan Gözal Damirov’un 1990'lı yılların başında Azerbaycan’da İl Emniyet Müdürlüğü görevinde bulunduğu, Bakü'de bir buzdolabı fabrikasının yöneticisi olduğu belirtildi. Damirov'un Azerbaycan ve Türkiye'de yatırımları olduğu bildirildi.

SON FOTOĞRAFLARINI EŞİ PAYLAŞTI

Bu arada, öldürülen işadamı İtimat İsmailov'un eşi, sosyal medya hesabından 22 Haziran'da doğum gününü kutlayan bir mesajla kocasının fotoğraflarını paylaştığı görüldü.

Öldürülen Azeri işadamının eşi son fotoğraflarını paylaştı


Bir fotoğrafın altına yazdığı yorumla öldürülen eşinin doğum gününü kutlayan eşi "Eşim İtimat (Etimad) Bugün doğum günün. Mert ve kalbi güzel adam. Biraz celalli. Biraz zor. Bir o kadar da kalbi yumuşak, sevgi dolu adam. Sonsuz kadar güvenilecek dost, yol yoldaşı..." ifadelerini kullandı.