Ölüm

Ölüm

Son dakika Ölüm haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Ölüm gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Ölüm haber sayfamızda...

Ölüm

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 56.501 ölüm haberi bulunmuştur.
Köyünde ölmek için 2 adet akrep yedi! Yolcu otobüsünde korkunç son
Köyünde ölmek için 2 adet akrep yedi! Yolcu otobüsünde korkunç son Kayseri'de 2 adet akrep yiyen bir kişi yolcu otobüsünde fenalaşınca Samsun'da kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
16.04.2024 Gündem
Bağ evinde kan donduran son! Boşanma aşamasındaki çift ölü bulundu
Bağ evinde kan donduran son! Boşanma aşamasındaki çift ölü bulundu Antalya’nın Serik ilçesinde karı koca ormanlık alanda bulunan bağ evinde ölü bulundu. Yılmaz çiftinin 3 çocukları olduğu öğrenilirken, polis ekipleri intihar ihtimali üzerinde duruyor.
16.04.2024 Haberler
Bağ evinde kan donduran son! Boşanma aşamasındaki çift ölü bulundu
Bağ evinde kan donduran son! Boşanma aşamasındaki çift ölü bulundu Antalya’nın Serik ilçesinde karı koca ormanlık alanda bulunan bağ evinde ölü bulundu. Yılmaz çiftinin 3 çocukları olduğu öğrenilirken, polis ekipleri intihar ihtimali üzerinde duruyor.
16.04.2024 Gündem
Ailesi sinir krizi geçirdi! Nefes borusuna mama kaçtı kurtarılamadı
Ailesi sinir krizi geçirdi! Nefes borusuna mama kaçtı kurtarılamadı Bursa inegöl'de yürekleri dağlayan bir olay gerçekleşti. 2 yaşındaki Umut Ali'nin nefes borusuna mama kaçtı ve kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
15.04.2024 Gündem
Dereye düşen 6 yaşındaki Yusuf'tan 23 saat sonra acı haber
Dereye düşen 6 yaşındaki Yusuf'tan 23 saat sonra acı haber Iğdır’da, eriyen karlardan dolayı suyla dolan dere yatağına düşen Yusuf Oktay'ın (6), 23 saat sonra cansız bedeni bulundu.
15.04.2024 Gündem
Hayvanların su içtiği yalağa düştü! 2 yaşındaki kızın feci ölümü
Hayvanların su içtiği yalağa düştü! 2 yaşındaki kızın feci ölümü Sivas’ta oyun oynarken hayvanların su içtiği su dolu yalağa düşen 2 yaşındaki kız çocuğu boğularak can verdi. Ekipler minik kızın ölümüyle ilgili soruşturma başlattı.
15.04.2024 Gündem
Antalya'daki teleferik faciasında son durum! Kabin enkazı olay yerinde
Antalya'daki teleferik faciasında son durum! Kabin enkazı olay yerinde Antalya’da geçen yaz sezonunda 90 bin ziyaretçiye ulaşan Tünektepe Teleferik ve Sosyal Tesisleri'nde kaza sonrası teleferik girişi kapatılırken, kabinin düştüğü noktada incelemeler devame diyor.
15.04.2024 Gündem
Emekli polis memurunun sır ölümü! Ziyarete gittiği evde cesedi bulundu
Emekli polis memurunun sır ölümü! Ziyarete gittiği evde cesedi bulundu Muğla’nın Menteşe ilçesinde emekli polis memuru, ziyarete geldiği evde silahla vurulmuş halde ölü bulundu. Polis ekiplerinin olayla ilgili soruşturması sürüyor.
15.04.2024 Gündem
14 yaşındaki kardeş her şeye şahit oldu! Aile katliamında yeni detay
14 yaşındaki kardeş her şeye şahit oldu! Aile katliamında yeni detay Sakarya’nın Hendek ilçesinde babası ile üvey annesini silahla öldüren ağabeyi Mevlüt Çelik’i, sokakta kesici alet ile öldüren Selçuk Çelik tutuklanarak cezaevine gönderildi. Selçuk Çelik’in, 14 yaşındaki kardeşinin ise kan donduran katliamla ilgili sözleri ortaya çıktı.
15.04.2024 Gündem
Ormanda çobanlar tarafından ölü bulundu! 'Beceremedim albayım'
Ormanda çobanlar tarafından ölü bulundu! 'Beceremedim albayım' Aksaray'da ormanlık alanda silah sesi duyan çobanlar, bir kişiyi başından vurulmuş halde ölü olarak buldu. Olayla ilgili tahkikat sürüyor.
15.04.2024 Gündem
Antalya'da teleferik faciası! Tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün ifadesi ortaya çıktı
Antalya'da teleferik faciası! Tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün ifadesi ortaya çıktı Antalya'da 1 kişinin ölümü 17 kişinin yaralanmasına neden olan teleferik kazasıyla ilgili soruşturmada tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün ifadesi ortaya çıktı.
15.04.2024 Haberler
Teleferikte, korku dolu anları cep telefonu ile çeken anne ve kızı konuştu
Teleferikte, korku dolu anları cep telefonu ile çeken anne ve kızı konuştu Antalya'da teleferik kazasında 5,5 saat mahsur kaldıktan sonra kurtarılan hemşire Rabia Küçük ile üniversitesi öğrencisi kızı Nur Çeken, yaşadıkları korku dolu anları anlattı.
15.04.2024 Haberler
Ölümle burun buruna 5,5 saat! Teleferik kabusunu anne-kız anlattı
Ölümle burun buruna 5,5 saat! Teleferik kabusunu anne-kız anlattı Antalya'da teleferik kazasında 5,5 saat mahsur kaldıktan sonra kurtarılan hemşire Rabia Küçük ile üniversitesi öğrencisi kızı Nur Çeken, yaşadıkları korku dolu anları anlattı.
15.04.2024 Gündem
2 çocuk annesi kadın feci şekilde can verdi!
2 çocuk annesi kadın feci şekilde can verdi! Antalya’da meydana gelen motosiklet kazasında yolcu olarak bulunan 2 çocuk annesi kadın olay yerinde hayatını kaybetti. Sürücü ise ağır yaralandı.
15.04.2024 Gündem
Antalya'da teleferik faciası! Tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün ifadesi ortaya çıktı
Antalya'da teleferik faciası! Tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün ifadesi ortaya çıktı  Antalya'da 1 kişinin ölümü 17 kişinin yaralanmasına neden olan teleferik kazasıyla ilgili soruşturmada tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün ifadesi ortaya çıktı.
15.04.2024 Gündem
Bayram tatili facia ile bitti! Feryatları ortalığı inletti
Bayram tatili facia ile bitti! Feryatları ortalığı inletti Kuzey Marmara Otoyolu Anadolu Feneri mevkisinde lastiği patlayan hafif ticari araç, yol kenarından çalılık alana girip 250 metre sürüklendikten sonra şarampole uçtu. Can pazarının yaşandığı kazada aynı aileden 1’i bebek olmak üzere 2 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı. Ailenin feryatları ve çaresizliği ise yürek dağladı.
15.04.2024 Gündem
Bayram tatili katliama dönüştü! 1’i bebek 2 kişi öldü
Bayram tatili katliama dönüştü! 1’i bebek 2 kişi öldü Kuzey Marmara Otoyolu Anadolu Feneri mevkisinde lastiği patlayan hafif ticari araç, yol kenarından çalılık alana girip 250 metre sürüklendikten sonra şarampole uçtu. Can pazarının yaşandığı kazada aynı aileden 1’i bebek olmak üzere 2 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı. Ailenin feryatları ve çaresizliği ise yürek dağladı.
15.04.2024 Haberler
Ataşehir'de inşaat alanında vinç devrildi! 1 kişi hayatını kaybetti
Ataşehir'de inşaat alanında vinç devrildi! 1 kişi hayatını kaybetti Ataşehir'de inşaat alanında çalışmalar sırasında mobil vinç devrildi. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yaptıkları ilk incelemede bir kişinin hayatını kaybettiğini belirledi.
14.04.2024 Gündem
Bir kişinin ölümüyle sonuçlanmıştı! Teleferik alanında sessizlik hakim
Bir kişinin ölümüyle sonuçlanmıştı! Teleferik alanında sessizlik hakim Geçtiğimiz yıl yaz sezonunda 90 bin yerli ve yabancı turisti ağırlayan Tünektepe Teleferik ve Sosyal Tesisleri'nde sessizlik hakim oldu. Yapılacak bakım çalışmalarının ardından yeniden hizmete geçmesi bekleniyor.
14.04.2024 Gündem
Yer: Diyarbakır! Doktorun atış poligonunda korkunç ölümü
Yer: Diyarbakır! Doktorun atış poligonunda korkunç ölümü Diyarbakır’ın merkez Kayapınar ilçesinde atış poligonuna giden doktor, atış yaptığı tabanca ile başından vurularak hayatını kaybetti. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.
14.04.2024 Gündem
Malatya’da cinayet! Tartıştığı kocasını bıçakla öldürdü
Malatya’da cinayet! Tartıştığı kocasını bıçakla öldürdü Malatya’da E.Ş., tartıştığı kocası Tolunay Ş.'yi (29) bıçaklayarak öldürdü. E.Ş. gözaltına alınırken, olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.
14.04.2024 Gündem
Arazi kavgasında 9 kişi hayatını kaybetmişti! Firari bir kişi daha yakalandı
Arazi kavgasında 9 kişi hayatını kaybetmişti! Firari bir kişi daha yakalandı Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde 15 Haziran 2023'te arazi anlaşmazlığı nedeniyle, 9 kişinin hayatını kaybettiği ve 2 kişinin yaralandığı silahlı kavgaya ilişkin firari sanıklardan biri Batman'da yakalandı.
14.04.2024 Gündem
Samsun'da feci son! 20 metreden düşen genç öldü
Samsun'da feci son! 20 metreden düşen genç öldü Samsun'da bir binanın yaklaşık 20 metre yüksekliğindeki teras kısmından düşen 23 yaşındaki genç hayatını kaybetti.
14.04.2024 Gündem
Eşi, sevgilisiyle tetikçi tutup öldürmüş! Ağabeyden kan donduran yeni iddia
Eşi, sevgilisiyle tetikçi tutup öldürmüş! Ağabeyden kan donduran yeni iddia İzmir’de, kamyonetinde, eşi Anıl Akgül'ün (42) sevgilisi Rojhat Kızılban'ın (35) tuttuğu tetikçi Gültekin Uslu (45) tarafından öldürülen Mehmet Akgül'ün (49), 20 gün önce boşanma kararı aldığı ortaya çıktı. Kızılban ve Uslu'nun ardından Anıl Akgül de tutuklandı. Mehmet Akgül'ün ağabeyi Hasan Akgül (53), "2018 yılından beri bu kişiyle berabermiş. Bu kişiler, kardeşimin parasıyla 500 bin TL'ye tetikçi tutmuş" dedi.
14.04.2024 Gündem
Bayram tatilinin 8 günlük acı tablosu! Ali Yerlikaya açıkladı
Bayram tatilinin 8 günlük acı tablosu! Ali Yerlikaya açıkladı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ramazan Bayramı tatilinin 8 gününde 4 bin 998 trafik kazasında 66 kişinin hayatını kaybettiğini, 8 bin 352 kişinin yaralandığını bildirdi.
14.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ölüm ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.