Ölümsüzlük

Ölümsüzlük

Son dakika ölümsüzlük haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ölümsüzlük gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ölümsüzlük haber sayfamızda...

Ölümsüzlük

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.931 ölümsüzlük haberi bulunmuştur.
Son dakika... Tokat’ta bir deprem daha! Prof. Dr. Naci Görür'den ilk açıklama
Son dakika... Tokat’ta bir deprem daha! Prof. Dr. Naci Görür'den ilk açıklama Tokat’ın Turhal ilçesinde bugün saat 15.03’te 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem sonrası halk parklara ve sokaklara çakarken Yerbilimci Prof. Dr. Naci Görür’den de bir açıklama geldi.
21.04.2024 Gündem
Son dakika: Tokat'taki 5.6'lık deprem Kuzey Anadolu fayını tetikler mi? Uzmanlar açıkladı: Yıkıcı olabilir!
Son dakika: Tokat'taki 5.6'lık deprem Kuzey Anadolu fayını tetikler mi? Uzmanlar açıkladı: Yıkıcı olabilir! AFAD'dan alınan bilgiye göre, saat 18.11'de merkez üssü Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 5.6 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Deprem yerin 5,9 kilometre derinliğinde meydana geldi. Sarsıntı, çevre illerde de hissedildi. Deprem Uzmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy ve Prof. Dr. Naci Görür'den açıklama geldi.
18.04.2024 Gündem
Türkiye'nin belki de en tehlikeli deprem yeri! Şükrü Ersoy açıkladı: Orada 3 tehlike var
Türkiye'nin belki de en tehlikeli deprem yeri! Şükrü Ersoy açıkladı: Orada 3 tehlike var Deprem uzmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy Tokat, Muğla ve Malatya'da meydana gelen depremlerin ardından dikkat çeken açıklamalarda bulundu. CNN TÜRK canlı yayınına katılan Ersoy, 'Türkiye'nin belki de en tehlikeli yerlerinden bir tanesi' diyerek paylaştığı bölgeyi paylaşarak orada beklenen 3 tehlikeyi açıkladı.
18.04.2024 Haberler
Türkiye'nin belki de en riskli yerlerinden bir tanesi! Şükrü Ersoy'dan deprem yorumu: Orada 3 tehlike var
Türkiye'nin belki de en riskli yerlerinden bir tanesi! Şükrü Ersoy'dan deprem yorumu: Orada 3 tehlike var Deprem uzmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy Tokat, Muğla ve Malatya'da meydana gelen depremlerin ardından dikkat çeken açıklamalarda bulundu. CNN TÜRK canlı yayınına katılan Ersoy, 'Türkiye'nin belki de en tehlikeli yerlerinden bir tanesi' diyerek bölgeyi paylaştı ve orada beklenen 3 tehlikeyi açıkladı.
18.04.2024 Gündem
Kahramanmaraş'ta 3.9 büyüklüğünde deprem
Kahramanmaraş'ta 3.9 büyüklüğünde deprem Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana gelirken AFAD tarafından veriler paylaşıldı.
18.04.2024 Gündem
Son dakika... Japonya'da 6.4 şiddetinde deprem
Son dakika... Japonya'da 6.4 şiddetinde deprem Japonya'nın güneyinde 6.4 şiddetinde bir deprem oldu.
17.04.2024 Dünya
Son dakika: Malatya'da 4.3 büyüklüğünde deprem
Son dakika: Malatya'da 4.3 büyüklüğünde deprem Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Malatya’nın Battalgazi ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı.
16.04.2024 Gündem
Kuru incirin tadı kaçıyor
Kuru incirin tadı kaçıyor Türkiye’den Fransa’ya ihraç edilen kuru incirde normal değerin 11 katı aflatoksin tespit edildi ve iade edildi. Ege İhracatçıları Birliği, aflatoksinin doğa koşullarında oluştuğunu, UV ışığıyla ayıkladıklarını söyledi. Prof. Ayhan Filazi de uygun depolama şartlarına dikkat çekerek, ‘Havadan gelen mantarların toksinleri ürüne yerleşip bu kanserojen maddeleri ortaya çıkarıyor. Karaciğerleri daha çok etkiliyor’ dedi.
16.04.2024 Gündem
Tatilciler geri dönüş yolunda! İşte adım adım son durum...
Tatilciler geri dönüş yolunda! İşte adım adım son durum... 9 günlük Ramazan bayramı tatilinin sona ermesiyle birlikte, onlarca vatandaş memleketlerinden ve tatil noktalarından eve dönüş için yola çıktı. Özellikle Akdeniz ve Ege bölgelerinden İstanbul'a doğru yola çıkanların yolculuğu adeta çileye dönüştü. İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolunda trafik bazı bölgelerde zaman zaman durma noktasına geldi, gişelerde kilometrelerce kuyruk oluştu. İşte yollarda son durum…
14.04.2024 Gündem
Akın akın geri dönüyorlar! Sürücüler dikkat, yasak başlıyor
Akın akın geri dönüyorlar! Sürücüler dikkat, yasak başlıyor Geri dönüş yoluna geçen tatilciler, 43 ilin geçiş güzergahı "kilit kavşak" Kırıkkale'de trafik yoğunluğu oluşturdu. Öte yandan Bolu, Düzce ve Sakarya illerinde, 9 günlük bayram tatilinin son günü kamyon, çekici ve tankerlerin yola çıkması yasak.
13.04.2024 Haberler
'Şeytan' Pons Brooks gökyüzünde belirdi! Türkiye'den de gözlemlendi, korkunç kehanetler
'Şeytan' Pons Brooks gökyüzünde belirdi! Türkiye'den de gözlemlendi, korkunç kehanetler Türkiye dahil dünyanın birçok ülkesinden gözlemlenen ‘12P/Pons Brooks’ 2095 yılında tekrar ortaya çıkacak. 71 yılda bir beliren ve geride sadece kehanetler bırakan 'Şeytan Kuyruklu Yıldızı'nın habercisi olduğu öne sürülen konular dünyada ses getirdi.
13.04.2024 Dünya
Tatilden dönen İstanbullular yoğun gece yaşıyor
Tatilden dönen İstanbullular yoğun gece yaşıyor Ramazan Bayramı tatili dönüşü İstanbul girişinde büyük yoğunluk oluştu. Tekirdağ-İstanbul yolunda araçlar uzun kuyruklar oluşturdu. İşte detaylar...
12.04.2024 Gündem
Geri dönüş başladı! İşte bölge bölge trafikte son durum
Geri dönüş başladı! İşte bölge bölge trafikte son durum Ramazan Bayramı'nın son gününde geri dönüş yoluna geçen tatilciler, 43 ilin geçiş güzergahı "kilit kavşak" Kırıkkale'de trafik yoğunluğu oluşturdu.
12.04.2024 Gündem
Malatya'da 4.1 büyüklüğünde deprem! Prof. Dr. Naci Görür 6 Şubat'ı işaret etti
Malatya'da 4.1 büyüklüğünde deprem! Prof. Dr. Naci Görür 6 Şubat'ı işaret etti Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Bu sabah Malatya'da 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin ardından Prof. Dr. Naci Görür'den açıklama geldi.
12.04.2024 Gündem
‘Gelişim başarıya taşıyor’
‘Gelişim başarıya taşıyor’ Demet Özdemir, Hindistan’da yayınlanan Hi Celeb Magazine’in ardından bu kez de Elle İtalya’ya konuştu.
6.04.2024 Cadde
Demet Özdemir: Gelişim düşüncesi beni başarıya taşıyor!
Demet Özdemir: Gelişim düşüncesi beni başarıya taşıyor! İtalya’da yayınlanan dizileriyle büyük bir hayran kitlesine ulaşan Demet Özdemir, Hindistan'da yayınlanan Hi Celeb Magazine'in ardından Elle İtalya dergisine kapak oldu.
5.04.2024 Cadde
Antalya'da Ramazan Bayramı bereketi!
Antalya'da Ramazan Bayramı bereketi! Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği (POYD) Başkanı Hakan Saatçioğlu, Ramazan Bayramı'nda Antalya'da erken rezervasyon oranlarında doluluk oranının yüzde 95'e ulaşacağını bildirdi.
4.04.2024 Ekonomi
Dzeko'dan kritik toplantı: Şampiyonluk yaşamaya geldim!
Dzeko'dan kritik toplantı: Şampiyonluk yaşamaya geldim! Sarı-Lacivertliler’de konuşulan tek konu yarınki Olağanüstü Genel Kurul. İsmail Kartal ise oyuncularını bu gündemin dışında tutmak istiyor. Bu konuda en büyük desteği de Dzeko’dan aldı. Yıldız futbolcu, takım arkadaşlarıyla kısa bir toplantı yaptı.
1.04.2024 Fenerbahçe
'Seyyar seçmenlere toplu bir şekilde oy kullandırılıyor” iddiasına ilişkin Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nden açıklama
'Seyyar seçmenlere toplu bir şekilde oy kullandırılıyor” iddiasına ilişkin Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nden açıklama İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, bazı sosyal medya hesaplarından paylaşılan, “Farklı illerden gelen seyyar seçmenlere toplu bir şekilde oy kullandırılıyor” iddiası doğru olmadığını açıkladı.
31.03.2024 Gündem
Yaşlanma önlenebilir mi, durdurulabilir mi?
Yaşlanma önlenebilir mi, durdurulabilir mi? Dünyanın her köşesinde bilim insanları yaşlanmaya çare arıyor. Bunun için çok çeşitli çözümler üzerinde duruluyor. Peki antiaging uygulamaları ile sağlıklı yaş almak ve yaşlanmayı yavaşlatmak nasıl mümkün?
30.03.2024 Pazar
Çocuk tecavüzcülerine linç! Dünya bu annenin görüntüsünü konuşuyor
Çocuk tecavüzcülerine linç! Dünya bu annenin görüntüsünü konuşuyor Meksika'da küçük bir kız çocuğunu istismar ettikten sonra gömen ancak yakalanan şahısları halk linç etti. Erkek şüpheliler ağır yaralandığı olayda bir kadın hayatını kaybetti.
30.03.2024 Dünya
Atatürk'ün sesi yapay zekayla oluşturuldu, orkestra eşlik etti
Atatürk'ün sesi yapay zekayla oluşturuldu, orkestra eşlik etti Hatay'da, İskenderun Teknik Üniversitesi Mustafa Yazıcı Devlet Konservatuvarı Öğretim Üyesi ve Orkestrası Şefi Dr. Mustafa Dağdeviren ve öğrencileri, Atatürk'ün yapay zekayla oluşturulan sesiyle kaydedilen 'Bir Fırtına Tuttu Bizi' adlı Selanik türküsüne orkestrayla eşlik etti.
30.03.2024 Gündem
Fenerbahçe'de Arina Fedorovtseva fırtınası! Tijana Boskovic'in performansı yetmedi
Fenerbahçe'de Arina Fedorovtseva fırtınası! Tijana Boskovic'in performansı yetmedi Vodafone Sultanlar Ligi'nin 15'inci haftasında ertelenen maçta Fenerbahçe Opet ile Eczacıbaşı Dynavit karşı karşıya geldi. Zorlu karşılaşmada Fenerbahçe Opet'in yıldızı Arina Fedorovtseva yıldızlaştı.
28.03.2024 Voleybol
Galatasaray'da Okan Buruk'tan Süper Kupa cevabı! 'Kimin yönettiğinin önemi yok'
Galatasaray'da Okan Buruk'tan Süper Kupa cevabı! 'Kimin yönettiğinin önemi yok' Antalya'da kampta bulunan Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk açıklamalarda bulundu.
28.03.2024 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Ölümsüzlük ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.