Onazi

Onazi

Son dakika Onazi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Onazi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Onazi haber sayfamızda...

Onazi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.085 onazi haberi bulunmuştur.
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan: Yeniden en güçlü takım olma hikayesini yazacağız
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan: Yeniden en güçlü takım olma hikayesini yazacağız Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, ulüp dergisinin 210’uncu sayısına açıklamalarda bulundu.
23.09.2023 Trabzonspor
Beşiktaş - Trabzonspor maçında inanılmaz hata! Taraftardan Valerien Ismael'e tepki
Beşiktaş - Trabzonspor maçında inanılmaz hata! Taraftardan Valerien Ismael'e tepki Spor Toto Süper Lig'in 10'uncu haftasında Beşiktaş, Trabzonspor'u konuk etti. Dolmabahçe'deki dev heyecanda Ali Şansalan görev aldı. Dev karşılaşmada siyah-beyazlıların yıldızının yaptığı hata maçın kırılma anı oldu. Bordo-mavililerin tecrübeli futbolcusu kendi kalesine gol atarak uzun süre sonra Trabzonspor adına bir ilke imza attı. Beşiktaş taraftarlarının Valerien Ismael'e gösterdiği tepki dikkat çekti.
17.10.2022 Beşiktaş
Emmanuel Emenike'nin hastalığı korkuttu! Mesaj yağmuruna tuttular
Emmanuel Emenike'nin hastalığı korkuttu! Mesaj yağmuruna tuttular Fenerbahçe ve Karabükspor formaları giyen eski futbolcu Emmanuel Emenike'nin hastalığı arkadaşlarını ve hayranlarını korkuttu.
19.04.2022 Futbol
Denizlispor ikinci yarıya sıkıntılı başlıyor
Denizlispor ikinci yarıya sıkıntılı başlıyor Ege ekibi, ikinci yarının ilk haftasında sakatlıklar ve koronavirüs vakalarının vurduğu eksik kadrosuyla yarın zirve mücadelesi veren Royal Hastanesi Bandırmaspor'a konuk olacak.
7.01.2022 1.Lig
Denizlispor gole hasret
Denizlispor gole hasret Spor Toto 1'inci Lig'de 5 maçtır galibiyete hasret kalıp ilk yarının son haftasına düşme hattında giren Altaş Denizlispor, son 3 maçtır gol dahi atamadı.
23.12.2021 1.Lig
Denizlispor'da Onazi gitti
Denizlispor'da Onazi gitti SPOR Toto 1'inci Lig'de bu akşam deplasmanda Gençlerbirliği ile karşı karşıya gelecek Altaş Denizlispor'da orta saha oyuncusu Ogenyi Onazi ile yollar resmen ayrıldı.
10.12.2021 1.Lig
İstanbulspor-Altaş Denizlispor: 1-1
İstanbulspor-Altaş Denizlispor: 1-1 Spor Toto 1’inci Lig’in 14’üncü haftasında İstanbulspor, konuk ettiği Altaş Denizlispor ile 1-1 berabere kaldı. Ev sahibi ekibin golünü 68’inci dakikada Melih kaydederken, deplasman ekibinin golü ise 81’inci dakikada Ömer’den geldi.
27.11.2021 1.Lig
Altaş Denizlispor penaltılarla turladı
Altaş Denizlispor penaltılarla turladı Penaltılarda Gema Polimer Şile Yıldızspor'a 4-3 üstünlük kuran Altaş Denizlispor, kupada 4. tura yükseldi.
27.10.2021 Türkiye Kupası
Beypiliç Boluspor: 0 - Denizlispor: 0
Beypiliç Boluspor: 0 - Denizlispor: 0 TFF 1. Lig'in 8. haftasında Beypiliç Boluspor, sahasında Denizlispor ile golsüz berabere kaldı.
3.10.2021 1.Lig
Denizlispor-Yılport Samsunspor: 2-3
Denizlispor-Yılport Samsunspor: 2-3 TFF 1'inci Lig’in 7’inci haftasında Yılport Samsunspor’u konuk eden Denizlispor, ilk yarısını 1-0 üstün tamamladığı karşılaşmada rakibine 3-2 mağlup oldu.
27.09.2021 1.Lig
Denizlispor dibe demir attı
Denizlispor dibe demir attı  Süper Lig'den geçen sezon son sırada kalarak küme düşen Denizlispor, büyük sıkıntılar içinde altyapı ağırlıklı kadroyla giriş yaptığı TFF 1'inci Lig'de de 3'te 0 çekerek dibe demir attı
30.08.2021 1.Lig
Son dakika haberi: Denizlispor'da Ziya Alkurt için geri sayım
Son dakika haberi: Denizlispor'da Ziya Alkurt için geri sayım TFF 1'inci Lig ekiplerinden Denizlispor, yasağı gecikmeli de olsa kaldırdığı transferde hız kesmiyor.
27.08.2021 1.Lig
Denizli Atatürk Stadı'nın zemini güreşlerde bozuldu, maçın oynanacağı stat değişti
Denizli Atatürk Stadı'nın zemini güreşlerde bozuldu, maçın oynanacağı stat değişti TFF 1'inci Lig ekibi Denizlispor'da Denizli Atatürk Stadı'nda zeminde yaşanan bozulma nedeniyle bu hafta 29 Ağustos Pazar günü Ankaragücü ile iç sahada yapılacak mücadelenin Antalya Akdeniz Üniversitesi Stadyumu'nda oynanacağı açıklandı
25.08.2021 1.Lig
Alkurt yuvaya döndü
Alkurt yuvaya döndü TFF 1. Lig’de transfer yasağını aylar süren yönetim bilinmezliğinin ardından göreve gelen yeni yönetimle geçen hafta kaldırdıktan sonra eski oyuncularına yönelen Denizlispor, Altay’da forma giyen sol kanat oyuncusu Ziya Alkurt ile anlaşmaya vardı.
24.08.2021 Ege
Son dakika haberi: Denizlispor, Leo Schwechlen'i transfer etti
Son dakika haberi: Denizlispor, Leo Schwechlen'i transfer etti Denizlispor son olarak BB Erzurumspor forması giyen 32 yaşındaki savunma oyuncusu Leo Schwechlen ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı.
24.08.2021 1.Lig
Denizlispor Ziya Alkurt'la da anlaştı
Denizlispor Ziya Alkurt'la da anlaştı TFF 1'inci Lig'de transfer yasağını aylar süren yönetim bilinmezliğinin ardından göreve gelen yeni yönetimle geçen hafta kaldırdıktan sonra eski oyuncularına yönelen Denizlispor, Altay'da forma giyen sol kanat oyuncusu Ziya Alkurt ile anlaşmaya vardı.
24.08.2021 1.Lig
Denizlispor'da kötü gidişat sürüyor
Denizlispor'da kötü gidişat sürüyor TFF 1'inci Lig'de sezon öncesi aylarca sıkıntılı dönemler yaşayıp sezona evinde Bandırmaspor'a 2-0 yenilerek başlayan Denizlispor, hafta başında transfer yasağını kaldırdıktan sonra yaptığı yeni transferlerden 4'ü ve yeni teknik patronu Serhat Gülpınar'la çıktığı maçta da Manisa Futbol Kulübü'ne deplasmanda penaltı golüyle teslim oldu.
23.08.2021 Denizlispor
Denizlispor'da Gökhan Süzen takıma döndü
Denizlispor'da Gökhan Süzen takıma döndü Ege temsilcisi, tecrübeli futbolcu ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı.
20.08.2021 1.Lig
Onazi, Denizlispor'da! 1+1 yıllık imza
Onazi, Denizlispor'da! 1+1 yıllık imza TFF 1. Lig ekibi, eski Trabzonsporlu Ogenyi Onazi'yi renklerine kattı. Ege temsilcisi ayrıca kaleci Adam Stachowiak ve orta saha oyuncusu Okan Derici ile anlaştı.
20.08.2021 1.Lig
Son dakika | Onazi nereden nereye! Danimarka’dan Litvanya’ya geçti
Son dakika | Onazi nereden nereye! Danimarka’dan Litvanya’ya geçti Danimarka ekibi Sönderjyske ile yollarını ayırdıktan sonra bir süredir boşta olan Ogenyi Onazi, yine Baltık bölgesindeki Litvanya’nın Zalgiris takımına transfer oldu.
24.02.2021 Dünyadan Futbol
Onazi'ye şok | Arabasına yanaşan çocukların saldırısı...
Onazi'ye şok | Arabasına yanaşan çocukların saldırısı... Danimarka'nın Sonderjyske takımında forma giyen eski Trabzonsporlu Ogenzi Onazi, arabasına yanaşan çocuklarla konuşmak için durdu ancak başına geleceklerden habersizdi.
30.11.2020 Futbol
Denizlispor uyum sorunu yaşamak istemiyor
Denizlispor uyum sorunu yaşamak istemiyor Süper Lig ekiplerinden Yukatel Denizlispor, transfer döneminde 9 oyuncuyla yollarını ayırdı, 11 futbolcu transfer ederek kadroda önemli ölçüde revizyona gitti.
8.10.2020 Denizlispor
Transferin kralı Fenerbahçe
Transferin kralı Fenerbahçe Lig öncesinde harcama limitleriyle sıkıntıya düşeceği belirtilen kulüpleri hiçbir şey etkilemedi, 5 Ekim’de sona eren transferde yine birçok takımda büyük sirkülasyon oluştu. 18 futbolcu alan Kadıköy ekibi, 17 isimle ilişiğini keserek en hareketli takım olarak dikkat çekti.
7.10.2020 Süper Lig
Süper Lig kulüpleri 1. transfer dönemini hareketli geçirdi
Süper Lig kulüpleri 1. transfer dönemini hareketli geçirdi Türkiye'de 2020-2021 futbol sezonu 1. transfer ve tescil dönemi sona erdi.
6.10.2020 Süper Lig
Onazi'den Sörloth'a övgü ve uyarı
Onazi'den Sörloth'a övgü ve uyarı Süper Lig’de gol kralı olan Trabzonspor’dan eski takım arkadaşı Alexander Sörloth hakkında Skorer’e açıklamalarda bulunan Onazi, “Hiçbir futbolcu sonsuza dek formunun zirvesinde olmuyor, bu yüzden bu fırsatı kendisi için en iyiye ulaşmak adına kullanması gerek” dedi.
6.08.2020 Trabzonspor

Benzer Haber Etiketleri

Onazi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.