Onikişubat

Onikişubat

Son dakika onikişubat haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan onikişubat gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan onikişubat haber sayfamızda...

Onikişubat

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 650 onikişubat haberi bulunmuştur.
YSK, 1 il 21 ilçe için yapılan itirazları karara bağladı
YSK, 1 il 21 ilçe için yapılan itirazları karara bağladı Yüksek Seçim Kurulu 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri çerçevesinde 7 siyasi partinin 1 il 21 ilçe olmak üzere toplamda 22 seçim bölgesinde yaptığı itirazlarla ilgili sonucu açıkladı.
13.04.2024 Gündem
Baykar'ın deprem konutları hızla yükseliyor
Baykar'ın deprem konutları hızla yükseliyor Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler sonrası Baykar tarafına yapımına başlanan toplu konutlar yükselmeye devam ediyor.
12.04.2024 Ekonomi
Kahramanmaraş'ta kahvehaneye silahlı saldırı: 1 ölü, 4 yaralı
Kahramanmaraş'ta kahvehaneye silahlı saldırı: 1 ölü, 4 yaralı Kahramanmaraş’ta yaşanan silahlı saldırıda 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi de yaralandı.
12.04.2024 Gündem
46 yıllık evlilikleri bir gecede bitti! Eşi, kızı ve torunu hayatını kaybetti
46 yıllık evlilikleri bir gecede bitti! Eşi, kızı ve torunu hayatını kaybetti Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremi yaşadıkları binada yakalanan yaşlı kadın, çok sevdiği eşi, kızı ve torunu ile her şeyini depremde kaybetti.
3.04.2024 Gündem
Kahramanmaraş’ta AK Parti’li Fırat Görgel başkan oldu
Kahramanmaraş’ta AK Parti’li Fırat Görgel başkan oldu Mahalli İdareler Seçimi’nde kesin olmayan sonuçlara göre Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı AK Parti’li Fırat Görgel oldu. İlçelerde ise AK Parti 3, CHP 4, Yeniden Refah Partisi 3, İYİ Parti 1 belediye kazandı.
31.03.2024 Gündem
2024 ONİKİŞUBAT SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Kahramanmaraş Onikişubat Seçim Sonuçları ve Oy Oranları
2024 ONİKİŞUBAT SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Kahramanmaraş Onikişubat Seçim Sonuçları ve Oy Oranları Türkiye'deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024 Pazar günü vatandaşlar sandık başına gitti. Seçim sonucunda il/ilçe belediye başkanı, büyükşehir belediye başkanı, belediye meclisi üyeleri ile il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri de belirlenecek. Milliyet.com.tr’nin ‘Kahramanmaraş Onikişubat Yerel Seçim Sonuçları 2024’ sayfasından Onikişubat ilçesine ait yerel seçim sonuçlarını takip edebilirsiniz. İşte ‘Kahramanmaraş Onikişubat Seçim Sonuçları’ hakkında detaylı bilgiler…
31.03.2024 Bilgi Rehberi
Kahramanmaraş'ta toprak kayması meydana geldi! Çok sayıda araç zarar gördü
Kahramanmaraş'ta toprak kayması meydana geldi! Çok sayıda araç zarar gördü Kahramanmaraş'ta istinat duvarı çöktü. Olay sonrası toprak kayması meydana geldi ve çok sayıda araç zarar gördü.
13.03.2024 Gündem
Deprem sonrası firari ölüm müteahhitleri
Deprem sonrası firari ölüm müteahhitleri Depremde binlerce kişiye mezar olan binaların bazılarının, sonradan kolonunun kesildiği, bazılarının yönetmeliğe uygun yapılmadığı, bazılarında malzeme çalındığı, bazılarının imar affından yararlandığı tespit edildi.
6.03.2024 Gündem
4 bin kişi hayatını kaybetti! Depremin simgesi Ebrar Sitesi'nde yerinde dönüşüm
4 bin kişi hayatını kaybetti! Depremin simgesi Ebrar Sitesi'nde yerinde dönüşüm Kahramanmaraş merkezli depremlerde 59 binanın yıkıldığı, yaklaşık 4 bin kişinin hayatını kaybettiği ve depremin simgelerinden ‘Ebrar Sitesi’nin de içinde bulunduğu Şazibey Mahallesi’nde yerinde dönüşüm başlandı.
4.03.2024 Gündem
Depremzede kadın, annesini ve oğlunu kaybetti! Kendisi ise felç kaldı
Depremzede kadın, annesini ve oğlunu kaybetti! Kendisi ise felç kaldı Kahramanmaraş'ta 6 Şubat depremlerinde annesini ve 10 aylık oğlunu kaybeden kadın, tavanın çökmesi ile omurilik felci geçirdiği için iki çocuğuna bakamaz hale geldi.
27.02.2024 Gündem
Hatice enkazdan 3 saatte minik kızı 72 saat sonra çıkarıldı
Hatice enkazdan 3 saatte minik kızı 72 saat sonra çıkarıldı Kahramanmaraş'ta depremzede kadın eşi ile birlikte 3 saat sonra çıkartıldı, 3 yaşındaki kızı ise 3 gün sonra çıkarıldı.
2.02.2024 Gündem
Depremde oğlunu, gelinini ve torunlarını kaybetti! 'Fotoğrafları dahi çıkmadı'
Depremde oğlunu, gelinini ve torunlarını kaybetti! 'Fotoğrafları dahi çıkmadı' Kahramanmaraş'ta 6 Şubat depremlerinde doktor olan oğlunu, gelinini ve iki torununu kaybeden Adeliye Semerci, "Fotoğrafları dahi çıkmadı" dedi.
1.02.2024 Gündem
Muharrem İnce'den CHP'ye tepki: Adam bunu söylemeye utanır
Muharrem İnce'den CHP'ye tepki: Adam bunu söylemeye utanır Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, yerel seçim gündemine ilişkin Ankara'da basın toplantısı düzenledi.
31.01.2024 Gündem
Enkaz altında vasiyetini kaydetmişti! O anları anlattı
Enkaz altında vasiyetini kaydetmişti! O anları anlattı Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerde enkaz altında çektiği video ile vasiyetini kayda alıp hafızalara kazınan Fatma Kurt, depremden aylar sonra konuştu.
22.01.2024 Haberler
'Vasiyetim' diyerek kaydetti, Türkiye'yi ağlattı: Öleceğiz bizi görsünler
'Vasiyetim' diyerek kaydetti, Türkiye'yi ağlattı: Öleceğiz bizi görsünler Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerde enkaz altında çektiği video ile vasiyetini kayda alıp hafızalara kazınan Fatma Kurt, depremden aylar sonra konuştu.
22.01.2024 Gündem
İ   L  A  N ONİKİŞUBAT BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN
İ   L  A  N ONİKİŞUBAT BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN İ   L  A  NONİKİŞUBAT BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN   Mülkiyeti Onikişubat Belediyemize ait olan İlçemiz Kavlaklı Mahallesi 10039 ada 13 nolu parselde kayıtlı 722,19 m² yüzölçümlü tam parsel Belediyemiz adına kayıtlı olup 29/12/2023 tarihli ve 2023/861 sayılı Belediyemiz Encümen Kararına istinaden satılacaktır...
18.01.2024 Resmi İlanlar
'27 yıldır eşim baba, ben de anne kelimesini duymadım'
'27 yıldır eşim baba, ben de anne kelimesini duymadım' Kahramanmaraş'ta iki engelli çocuğa sahip olan anne, 27 yıldır anne kelimesine hasret olduğunu söyledi.
8.01.2024 Gündem
İ   L  A  N ONİKİŞUBAT BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN
İ   L  A  N ONİKİŞUBAT BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN İ   L  A  NONİKİŞUBAT BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN Mülkiyeti Onikişubat Belediyemize ait olan İlçemiz Hasancıklı Mahallesi 9947 ada 4 nolu parselde kayıtlı 4133,74 m² yüzölçümlü tam parsel Belediyemiz adına kayıtlı olup 27/12/2023 tarihli ve 2023/840 sayılı Belediyemiz Encümen Kararına istinaden satılacaktır...
4.01.2024 Resmi İlanlar
SON DAKİKA HABERİ: GÜMÜŞHANE ve ERZİNCAN'da az önce deprem mi oldu? 18 Aralık Gümüşhane'de deprem mi oldu, hissedilen depremin büyüklüğü kaç, merkez üssü neresi?
SON DAKİKA HABERİ: GÜMÜŞHANE ve ERZİNCAN'da az önce deprem mi oldu? 18 Aralık Gümüşhane'de deprem mi oldu, hissedilen depremin büyüklüğü kaç, merkez üssü neresi? Gümüşhane ve Erzincan'da korkutan deprem meydana geldi. Akabinde yurttaşlar "Az önce deprem mi oldu Gümüşhane ve Erzincan? 18 Aralık Gümüşhane ve Erzincan'da deprem mi oldu, hissedilen depremin büyüklüğü kaç, merkez üssü neresi?" araştırmasına başladı. İşte detaylar....
18.12.2023 Bilgi Rehberi
ONİKİŞUBAT BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN
ONİKİŞUBAT BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN İLAN ONİKİŞUBAT BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN   Mülkiyeti Onikişubat Belediyemize ait olan İlçemiz Önsen Mahallesi 454 ada 4 nolu parselde kayıtlı 1922,13 m² yüzölçümlü tam parsel Belediyemiz adına kayıtlı olup 15/11/2023 tarihli ve 2023/677 sayılı Belediyemiz Encümen Kararına istinaden satılacaktır...
29.11.2023 Resmi İlanlar
İlde 'saçma yapı' olarak biliniyor... Yıkım çalışmaları başladı
İlde 'saçma yapı' olarak biliniyor... Yıkım çalışmaları başladı Azerbaycan tarafından finanse edilen Azerbaycan Mahallesi yapım çalışmaları çerçevesinde proje alanı içerisinde kalan Kültür Park’ta yıkım çalışmasına başlandı.
29.11.2023 Gündem
Kahramanmaraş'ta sular çekilince eski köy ortaya çıktı
Kahramanmaraş'ta sular çekilince eski köy ortaya çıktı Kahramanmaraş Onikişubat'ta Menzelet Barajı altında kalan eski köy sular çekilince ortaya çıktı. İşte o kareler...
25.11.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Onikişubat ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.