Onur Büyüktopçu

Onur Büyüktopçu

Son dakika Onur Büyüktopçu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Onur Büyüktopçu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Onur Büyüktopçu haber sayfamızda...

Onur Büyüktopçu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 437 onur büyüktopçu haberi bulunmuştur.
Onur Büyüktopçu isyan etti! 'Bu işi sanat için değil, para için yapıyorlar'
Onur Büyüktopçu isyan etti! 'Bu işi sanat için değil, para için yapıyorlar' 'Kiralık Aşk' dizisinde canlandırdığı 'Koriş' rolü ile hafızalara kazınan Onur Büyüktopçu, önceki gece bir mekan açılışında muhabirlerle bir araya geldi. Sektörde yaşanılan sıkıntılara isyan eden Büyüktopçu, çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.
3.02.2024 Cadde
Müge Boz müjdeli haberi duyurdu! İkinci kez anne oluyor
Müge Boz müjdeli haberi duyurdu! İkinci kez anne oluyor 2019'da kızları Vina'yı kucaklarına alan Müge Boz - Caner Erdeniz çifti ikinci çocuklarını bekliyor. Kızı Vina ile bebeğinin ultrason görüntüsünü yayımlayan Boz, eşine müjdeli haberi zoom görüşmesiyle verdi.
22.01.2024 Magazin
Müge Boz müjdeli haberi duyurdu! İkinci kez anne oluyor
Müge Boz müjdeli haberi duyurdu! İkinci kez anne oluyor 2019'da kızları Vina'yı kucaklarına alan Müge Boz - Caner Erdeniz çifti ikinci çocuklarını bekliyor. Kızı Vina ile bebeğinin ultrason görüntüsünü yayımlayan Boz, eşine müjdeli haberi zoom görüşmesiyle verdi.
23.01.2024 Cadde
Kutsal Damacana 4 filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Kutsal Damacana 4 ne zaman çekildi?
Kutsal Damacana 4 filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Kutsal Damacana 4 ne zaman çekildi? Kutsal Damacana 4 filmi konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Şafak Sezer'in başrolünde oynadığı serinin yeni filminde Ersin Korkut da oyuncu kadrosunda yer alıyor. Peki, Kutsal Damacana 4 filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte detaylar…
4.01.2024 Bilgi Rehberi
1 Aralık’ta vizyonda
1 Aralık’ta vizyonda Cemre Baysel ve İlhan Şen’in başrollerini paylaştığı ‘Aşk Filmi’, fırtınalı bir aşk hikâyesini beyazperdeye taşıyor.
15.11.2023 Cadde
Yeşilçam'ın usta oyuncusu sağlık durumunu açıkladı! Ünlü isimlerden yorum yağdı
Yeşilçam'ın usta oyuncusu sağlık durumunu açıkladı! Ünlü isimlerden yorum yağdı Ünlü oyuncu Itır Esen, geçtiğimiz temmuz ayında sağlık sorunları yaşadığını ve ameliyat olacağını duyurarak, sevenlerini üzmüştü. Esen, son olarak sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Birbirinden ünlü isimler, oyuncunun paylaşımına yorum yağdırdı.
6.11.2023 Cadde
Sosyal medyanın gündemine oturdu
Sosyal medyanın gündemine oturdu Ünlü isimler ve sosyal medyada milyonlarca takipçisi olan magazin hesapları, Milliyet’in Cumhuriyet’in 100’üncü yılı için hazırladığı videoyu sayfalarına taşıdı.
30.10.2023 Cadde
Turneye çıktı
Turneye çıktı Onur Büyüktopçu ve Burcu Binici’nin performansıyla 70 dakikalık kahkaha tufanı yaşatan ‘Freud’un İnsanları’, tiyatroseverlerin beğenisini kazandı.
8.10.2023 Cadde
'Bazı erkekler estetiğin dozunu kaçırıyor!'
'Bazı erkekler estetiğin dozunu kaçırıyor!' Son olarak 'Kutsal Damacana 4' filminde kamera karşısına geçen Onur Büyüktopçu, "Kadınlar kadar erkeğin de bakımlı olması lazım" derken, estetik ve botoks konusunda hemcinslerine dikkat çeken bir uyarıda bulundu.
30.09.2023 Cadde
Onur Büyüktopçu'nun isyanı! 'Aklı olan yapımcı beni oynatır!'
Onur Büyüktopçu'nun isyanı! 'Aklı olan yapımcı beni oynatır!' Komedi türündeki 'Kiralık Aşk' dizisinde canlandırdığı 'Koray' karakteriyle şöhreti yakalayan Onur Büyüktopçu, "O kadar güzel işler yapıp, güzel reytingler kazandırdım ama teklif gelmiyor" sitemiyle gündem olmuştu. Büyüktopçu, "Bir yıl boyunca oynadıktan sonra projesi biten bir ünlü hemen sonra başka bir projede yer almasın" dedi.
26.09.2023 Cadde
'O kadar güzel reytingler kazandırdım! Teklif gelmiyor'
'O kadar güzel reytingler kazandırdım! Teklif gelmiyor' 'Kiralık Aşk' dizisindeki 'Koray' karakteriyle adını geniş kitlelere duyuran; 'Yemekteyiz', 'Çarkıfelek' ve 'Damat Bayıldı' yarışmalarında sevenleriyle buluşan Onur Büyüktopçu, kendisine oyunculuk ve sunuculuk teklifi gelmemesinden dert yandı.
19.08.2023 Cadde
Onur Büyüktopçu'dan 'boşanma' göndermesi! 'İlişkiler cıvıklaştı'
Onur Büyüktopçu'dan 'boşanma' göndermesi! 'İlişkiler cıvıklaştı' 2015-2017 yılları arasında yayınlanan 'Kiralık Aşk' dizisindeki 'Koray' karakteriyle adını geniş kitlelere duyuran Onur Büyüktopçu, önceki gün Nişantaşı City's'de objektiflere takıldı. Son dönemde ünlüler dünyasında boşanma haberlerinin artması hakkında konuşan oyuncu, "Artık kimsenin birbirine tahammülü yok. Gömlek değiştirir gibi sevgili değiştiriliyor" dedi.
8.05.2023 Cadde
Nihat Doğan'ın 'Antidepresan' için Mabel Matiz'e teklif ettiği para şaşırttı!
Nihat Doğan'ın 'Antidepresan' için Mabel Matiz'e teklif ettiği para şaşırttı! Mabel Matiz'in 'Antidepresan' parçasını canlı yayında söyleyerek sosyal medyanın gündemine oturan, daha sonra meslektaşına "Şarkıyı bana ver kardeşim" çağrısı yapan Nihat Doğan'dan yeni bir hamle geldi. Halkın 'Antidepresan'ı kendi sayesinde benimsediğini savunan ve bir kez daha meslektaşına seslenen şarkıcının, Antidepresan için Mabel Matiz teklif ettiği para dikkat çekti.
31.03.2023 Cadde
'Recep İvedik ve Mauro Icardi'ye benzetildim'
'Recep İvedik ve Mauro Icardi'ye benzetildim' 'Kiralık Aşk' dizisindeki 'Koray' karakteriyle tanınan Onur Büyüktopçu, yeni sinema filmi için saçlarının rengini değiştirdi. Yeni imajı hakkında "Alışamadım ve nefret ettim" yorumunda bulunan 40 yaşındaki oyuncu, sarı saçları ile 'Recep İvedik' kakakteri ve Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi'ye benzetildiğini söyledi.
27.03.2023 Cadde
Mabel Matiz, Nihat Doğan'ın çağrısını umursamadı!
Mabel Matiz, Nihat Doğan'ın çağrısını umursamadı! 'Antidepresan' parçasıyla müzik dünyasında damga vuran Mabel Matiz, önceki gün Cihangir'de objektiflere yansıdı. Ünlü isme, dillerden düşmeyen şarkısını kendi has yorumuyla seslendiren meslektaşı Nihat Doğan'ın, "Millet artık bu şarkıyı benden duymak istiyor. Sevgili Matiz milletin sözlerine kulak ver. Şarkıyı da bana ver" açıklaması hatırlatıldı.
24.03.2023 Cadde
Onur Büyüktopçu'dan yeni işe yeni imaj! 'Herkes çok beğeniyor'
Onur Büyüktopçu'dan yeni işe yeni imaj! 'Herkes çok beğeniyor' 'Kiralık Aşk' dizisindeki 'Koray' karakteriyle tanınan Onur Büyüktopçu, geçtiğimiz gün Zorlu AVM'de görüntülendi. Meydan katında bulunan bir restoranda arkadaşlarıyla bir araya gelen oyuncu, yeni imajıyla dikkat çekti.
15.03.2023 Cadde
Onur Büyüktopçu'dan 'Antidepresan' cevabı!
Onur Büyüktopçu'dan 'Antidepresan' cevabı! 'Kiralık Aşk', 'Dikkat Köpek Var' ve 'Lise Defteri' gibi yapımlarda yer alan ünlü oyuncu Onur Büyüktopçu, önceki gün Etiler'de kameralara yansıdı. Mabel Matiz'in 'Antidepresan' şarkısının birçok oyuncu tarafından yorumlanmasıyla ilgili soru sorulan Büyüktopçu, cevabıyla dikkat çekti.
4.02.2023 Cadde
‘Dijitalde para garanti’
‘Dijitalde para garanti’  Onur Büyüktopçu, Etiler’deki bir eczaneden çıkarken görüntülendi.
4.02.2023 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Açılışa babetle gitti Bülent Ersoy, önceki gün Silivri’de Uğur Vergili’nin sahibi olduğu AslıNaz Konakları’nın lansmanına katıldı...
26.01.2023 Cadde
Altı film vizyonda
Altı film vizyonda Yeni yıl arifesinde farklı türlerde filmler vizyonda sinemaseverlerle buluşuyor. Jennifer Lopez ile Josh Duhamel’i buluşturan romantik komedi dikkat çekiyor.
30.12.2022 Kültür Sanat
İstediği oldu
İstediği oldu Nusret Toplar, Onur Büyüktopçu ve Güney Kılınç’ın başrolünü paylaştığı ‘Dikkat Köpek Var’ filminin galası, Mecidiyeköy Biletinial Torun Center Sinemaları’nda gerçekleşti.
30.12.2022 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Kendi işinin patronu oldu  UMUT ÜNVER - Burçin Abdullah, gelinlik markası Sima Couture İstanbul’un yeni sezon tanıtımında gazetecilerin sorularını cevapladı...
7.12.2022 Cadde
Müzikle devam
Müzikle devam Onur Büyüktopçu, önceki gece Etiler’de taksi beklerken görüntülendi.
7.11.2022 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Bolu günlüğü Çaba Derneği yönetim kurulu üyeleri, Bolu seyahati düzenledi...
24.10.2022 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Moda rüzgarı Adana Moda Haftası Tarihi Taşköprü ve Adana Seyhan Otel’de gerçekleşen muhteşem defilelerle moda ve sanat dünyasının önemli simalarını ağırladı...
21.10.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Onur Büyüktopçu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.